De obicei nu sunt la servici la pranz, dar cand sunt, mananc salate sau fructe, iaurt si cam atat.
Pauza de pranz este o ora. Asa ca mananc un mar si iau o "masa "de miscare 30min., dupa care servesc un sandwich usor (cascaval cu piept de pui sau sunca presata sau muschiulet si o verdeata). O tableta de ciocolata ma amageste pentru urmatoarele ore de..."dragoste" de servici.
Din fericire ( sau nefericire pentru silueta mea), lucrez intr-un restaurant, asa ca la pranz mananc cam orice am pofta ( de obicei mancare gatita, ce se prepara pe timpul pranzului; spre exemplu, azi am mancat niste pulpe de pui cu sos de patrunjel si o salata verde cu putina branza si masline).
Da, mananc uneori mancare incalzita dar cel mai des mananc racituri, adica pate de ficat, cascaval, branza si altele!
Sunt functionar public. Mananc printre picaturi, cand gasesc 2 min libere. De obicei, ceva usor: lactate, legume, fructe.
O salata mixta cu:rosii, castraveti, ceapa, porumb dulce, salata verde si ce mai am prin frigider...mai ales ca e vara... e foarte...racoritoare.
IoanaMincu întreabă: