La micul dejun un mar sau doua piersici. La pranz o lipie graham cu doua felii de sunca de Praga, doua felii de cascaval si o salata dintr-o rosie si un ardei capia mic. La cina o salata de legume sau, la alegere, 1/2 kg fructe de sezon (in ultima perioada am mancat cirese sau visine). A nu se uita: in fiecare dimineata 20 min. gimnastica.
Reteta de rulouri din piept de pui cu ardei gras si cascaval-preparare pieptul de pui se taie in triunghiuri dupa care se aseaza ofasie de ardeigras si o felie de cascaval tot in forma de triunghi dupa care se ruleaza prinzandu-se cu o scobitoare. Se prajesc in ulei incins. Pofta buna.
Uneori snitele, dar de cele mai multe ori, pentru ca ma satur de ele, imi iau intr-o caserola o portie din mancarea gatita pe care o am in frigider in ziua respectiva (noroc ca avem cuptor cu microunde la serviciu...)
Din fericire ( sau nefericire pentru silueta mea), lucrez intr-un restaurant, asa ca la pranz mananc cam orice am pofta ( de obicei mancare gatita, ce se prepara pe timpul pranzului; spre exemplu, azi am mancat niste pulpe de pui cu sos de patrunjel si o salata verde cu putina branza si masline).
IoanaMincu întreabă: