Salutare Stiti vreo apa minerala in magazinele de la noi cu gust sărat? Mersi
Stie cineva daca se pot cumpăra bilete la concertul Iulianei beregoi de pe 8 iunie de la arenele romane cu plata la livrare? Sau de oriunde altundeva dar să nu plătesc cu cardul. La arenele romane ...? (mai mult)
Există colaci de salvare și mai mari pentru persoanele mai plinuțe?! :) Și unde- i găsesc? La mare știam că erau vânduți deja unflați, dar dacă- i achiziționez de undeva de pe net, trebuie...? (mai mult)
Este sigur sa cumperi jocuri din playstation store cu cardul bancar?
Salut, am facut retur pe shein si am primit o adresa de Polonia si un cod.Cum fac retur prin curier ca nu ma lasa sa cer AWB doar pentru Romania, este o firma care lucreaza direct cu Shein? Platesc...? (mai mult)
Sunt legite parfumurile de pe lesparfumes.ro? Am cazut ca sunt testere SI ca au recenzii bune dar putine. Preturile par prea mici
Mărimea de la încălțămintea de la raionul de bărbați de exemplu 39 este aceeași cu cea de la femei tot 39 la dimensiuni?
Bună! Am nevoie de niște recomandări de cântar corporal care să fie cât mai exact deoarece sunt la dietă și aș vrea să obțin informațiile corecte despre greutatea mea până la gram.
Buna ziua. Am un colet livrat prin china post cu nr AS837767724CN, pe toate platformele apare ca a fost livrat in data de 28.03, insa eu nu am primit nimic. Unde as putea verifica ce se intampla? Pe ...? (mai mult)
Bună TPU! Am vrut să îmi comand un lănțișor cu cercei de pe SHEIN dar zice ca e sold out, știu că asta înseamnă că nu mai au pe stoc, dar va mai fi disponibil pe site mai târziu?
as vrea sa imi comand si eu un LONGBORD pana in 500lei, sa arate bine sa sa aiba ABEC 7+ si vreau sa fie freeriding. Mersi:D
Ce reviste de fotografie pot gasi in Iasi?
Bună, am și eu o întrebare: Siteul ropret.ro este de încredere?
Ce părere aveți de grătarul Livington Low Fat Grill de la Mediashop? Merita banii? Gatesti mai sănătos cu el, fără ulei si cu mai puține grăsimi și calorii? Am văzut că nu trebuie sa pui deloc...? (mai mult)
Exista o comandă minima de cât trebuie sa comanzi ca să poți comanda de pe temu? Este un site/magazin online sigur? ( Din câte știu e ca aliexpress, Shain etc ) În cât timp vin comenzile?
Am cumparat o masina de spalat de la altex, am dat- o pe cea veche lor si bineinteles am primit un voucher de 150 de lei asa cum ne- a fost intelegerea. Intrebarea mea este daca comand un storcator de...? (mai mult)
Pot comanda ceva de pe SHEIN cu o adresă pe Spania, iar cardul cu care plătesc să fie în lei?
A mai cumparat cineva de pe siteul Brooks Romania? E sigur, e teapa? Pare tradus automat din engleza siteul ala si nu stiu daca e sigur.
Buna TPU, mai am o intrebare, daca iau ceva de pe flip si nu imi place si vreau sa il returnez, imi poate da inapoi banii cash? Sau trebuie doar pe card sa dea
Bună! Am comandat ceva de pe Aliexpress și a venit la posta și trebuie sa plătesc 12 lei ceva taxa. Am vorbit cu cineva de la ei și a zis ca dacă nu îl ridic în 7 zile, se trimite înapoi. ...? (mai mult)
Hei, TPU, ce bormașină recomandați? Și știam că sunt unele bormașini care și înșurubează, nu doar dă găuri?! E adevărat?
Salut, voi de unde cumpărați tricouri de fotbal, aveți ceva recomandări magazine din București sau site- uri cu prețuri decente, mă refer sa nu dau 500 lei pentru un tricou cu Liverpool spre ...? (mai mult)
Buna! Am plasat o comanda pe data de 20.03. 2024 pe mayheath si nici pana azi nu a venit comanda. Comanda a fost platit cu cardul. A mai patit cineva acest lucru?
Vreau să îmi spuneți dacă acești blugi vi se par originali sau fake. Verișoara mea îmi spune ca i- a achiziționat cu 1600 de lei, dar nu știu dacă mă minte sau...? (mai mult)
În ce magazine găsesc o gamă largă de rochii, blugi și de unde îmi pot lua haine de calitate(sa nu arate uzate dupa 3 luni)la prețuri accesibile?
Ce părere aveți despre hainele de pe sinsay? Având in vedere ca sunt prețurile foarte mici, se poate sa regret calitatea unei haine cumpărate?
Este bun acest pc bun de gaming https://www.olx.ro/d/oferta/sistem-pc-gaming-rtx-2070-i7-7700k-32gb-ram-1-5tb-ssd-corsair-liquid-IDhAXJu.html
Am dat comanda de adidași de pe site ul Nike și nu știu dacă livrează în Romania și mi-a luat și bani de pe card și nu știu cum pot da cancel
Am dat o comanda pe site-ul de la Nike și a trecut aproximativ o săptămână și nu a ajuns. Aveți idee daca livrează în Romania? Și dacă nu livrează cum îmi pot recupera banii
Bună comunitate! Mi- am cumpărat bilet la beach please acum ceva timp în urmă! Dar s- au schimbat treburile și nu mai pot merge! Pot să- l vând dacă scrie numele meu pe bilet? (Se poate schimba...? (mai mult)
Stie cineva cand se fac reduceri la parfumuri in magazinele fizice?
Salutare. În curând se aproprie ziua iubitei mele. Ma puteti ajuta si pe mine cu câteva idei de un cadou ceva? Menționez ca face 32 de ani. P.S. Dacă se poate in afara de parfum, că i- am...? (mai mult)
BUNĂ SEARA! Imi puteți spune sau trimite un link care este cel mai bun router wifi 6, vă rog, și desigur să fie între 100- 300 lei, cel puțin? Vreau să comand un router decât să aștept ...? (mai mult)
Se poate da comanda după SHEIN fără card, adică sa dau banii la livrare
Buna,as vrea sa îmi cumpăr o trotineta dar.mă interesează dacă pe timp de ploaie nu mai merge sa mergi cu ea? Dar dacă plouă chiar și încet...
Salutare. Am o sticla de chivas regal 1801, 12 yrs, cumpărată cred că prin 2005. Stiți vreun site sau o persoana ce mi-ar putea spune daca valoareaza ceva? Mulțumesc anticipat.
Vreau sa cumpar o curea si o folie pentru galaxy watch 6, aveti idee unde pot gasi un magazin in Bucuresti care vinde asa ceva? Nu am chef sa iau fiecare magazin la rand. Nu vreau sa cumpar de pe net,...? (mai mult)
Buna ziua! Am o intrebare, daca am expediat un colet si destinatarul nu la ridicat si a venit inapoi normal ar trebui sa il ridic si sa platesc transportul dublu. Insa ce se intampla daca nu il mai...? (mai mult)
Care sunt ceiuțurile voastre preferate? (nu de slabit) Dati-mi cateva firme si arome :) Mersi aa si de ce canta pasarelele la ora 4 dimineata?
Salut...am trimis un colet iar persoana respectiva a ales sa ridice coletul de la sediul firmei de curierat. astazi sambata, el zice ca a ridicat coletul.mie in aplicatie nu imi apare ca este ridicat...intrebarea...? (mai mult)
Bună ziua! Am dat o comanda pe shein și imi zice. Lgg des flight arrival! ce inseamna?
Boxe de computer din acelea de marime normala. Incap in easybox?
Ieri(joi) am dat o comanda pe un site, metoda de livrare (Fan Curier). Sunt șanse ca, coletul să îmi ajungă sâmbăta aceasta? Acolo scrie 2-3 zile
Bună! Mi- am dat comandă de pe Shein și îmi arată că va fi livrată cu expressone, iar ultimul mesaj pe care îl am de la livrare este, , Adress not present at delivery adress" etc. Știe cineva...? (mai mult)
Se găsesc teste de sarcină la Kaufland?
Salut.A cumparat cineva dupa aliexpress? Am vazut niste preturi derizorii de mici si sincer mi- e teama sa comand ceva.Sunt siguri? Am vazut un aparat de ras Braun la 50.93 lei.As dori sa il iau dar pare...? (mai mult)
Ce pareri aveti de siteul okazii este safe?
Buna! Am si eu o intrebare legata cu VINTED. Am vandut un articol, am eticheta de expediere insa in timp mi-a suspendat contul de o luna. Daca trimit pachetul o sa ajunga si primesc banii pe cont?
Buna ziua / seara, comenzile de pe olx Fan curier se livrează și sâmbăta? Mulțumesc anticipat!
Bună seara, spuneți-mi câteva outlet-uri online sau site-uri/apps cu haine mișto la preț decent
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a