"As minti daca as spune ca regret ceva, dar iarasi as minti daca as spune ca nu regret nimic." N. Stanescu
Uneori,. da! Dar doar ca sa indrept unele lucruri care se pot intampla "azi", sau doar ca sa mai retraies odata clipele frumoase
Da. eu as renunta la tot ca sa dau timpul inapoi si sa-i spun persoanei pe care o iubesc ca o iubesc dar acum e prea tarziu asa ca chiar daca imi e greu trebuie sa privesc inainte.
Da,de ce? Pentru a imi petrece inca o data ziua aia,ziua vietii mele,inca imi aduc aminte,eram la lac,cu prietena,soarele apunea, si eu stateam frumos, cu persoana iubita.Mai vreau doar odata
Da. As renunta la toata viata mea pentru a repara greselile din trecut si pentru a fi copil din nou
Asi vrea sa indrept multe greseli, asa ca un singur ieri nu-mi ajunge mai bine privesc in viitor si incerc sa nu mai fac aceleasi greseli. deci raspunsul meu este NU
Da, pentru ca macar o zi din trecut sa o mai petrec cu cineva pe care l-am iubit din tot sufletul
Eu nu as renunta la o mie de "maine" ci dimpotriva as da o mie de "ieri" pentru un "maine"!
Hi pana acum cateva zile(duminica)as fi renuntat la toate zilele pentru macar o zi din trecut.prietenul meu s-a mutat in partea cealalta a tarii si as fi vrut sa il mai vad macar data, dar uite ca mi-a facut o surpriza duminica(aniversarea de 2 ani)mi-a spus ca o sa imi faca un cadou pe care nu am sa il uit niciodta"m-am intors la tine bobo, definitiv". gandeste'te cat de fericita am fost...deci uneori ai fce'o, dar niciodata nu stii ce iti poate aduce ziua de maine
O sa spun doar. POATE.
Stiu,e frumos sa traiesti din nou un moment minunat dar e si mai frumos sa traiesti alte, si alte momente frumoase maine, pretuindu-le. Numai bine!
Pai chiar la,, maine" nu prea pentru ca merg intr-o vacanta demult timp astepta.Plus ca,, ieri" nu prea am avut o zi buna!
Dar in rest da as renunta.Ca sa imi repar greselile!
Paaaaaaaaaaa!; d >; d
Ieri a fost chiar ziua in care m-am cuplat cu fata dupa care alerg de 4 ani... iar maine tocmai ca no sa ne vedem ... deci normal, bineinteles si iredutabil ca as da o mie de maine pentru una de ieri
Interesanta intrebarea, sa stii ca sunt momente cand a-i da orice pentru a te intorce in timp si sa-ti repari greselile.EU una, da, as renunta la o mie de,, maine '' pentru un,, ieri''
Sincer,uneori as vrea sa dau timpul inapoi.dar avem doar o viata si trebuie traita asa cum este ea...cu bucurii si regrete...si oricum "dupa ploaie iese si un curcubeu" asa cum dupa fiecare suparare avem si bucurii.In concluzie:e bine sa ne amintim cu drag de"ieri", dar e mult mai bine sa traiesti cu intensitate "azi" si "maine"!
As renunta si la 2 mii de maine pentru ziua in care am pierdut tot ce aveam mai de pret.sa schimb greselile...totusi viata merge inainte asa ca .
Nu, la cate chestii as avea de reparat ar insemna sa renunt la toata viata, oricum de chestile alea ma doare in )
Deeismyname întreabă: