Perioada contemporană.
Şi aşa mai avem mult de lucru până scăpăm de fanatismul religios, discriminare, intoleranţă...?
Plus, ar fi ilar şi inconştient să mor de la o banală infecţie, în lipsa unui antibiotic. Şi e doar Un exemplu.
Nu mi-ar plăcea să trăiesc în vremuri şi mai primitive decât cele de acum, deşi au şi avantajele lor (să călătoresc da, să trăiesc nu).
Perioada contemporana.Prea mult razboi si prea multa saracie in trecut.Nu ca ar fi acum cu mult mai bine...Dar acum beneficiem de pace si tehnologie
As alege perioada secolului al XIX, adica prin 1800-1900.
Pentru ca nu mi-ar fi placut sa traiesc in celelalte, intr-o lume in mare parte necivilizata. O lume in care existau sclavi si discriminari intre sexe.
As fi ales perioada contemporana dar, cu parere de rau, o urasc.
Eu as vrea sa fi trait in secolul al VIII-lea pentru a fi cunoscut acele genii, sa-i fi felicitt. Fara ei in aceste zile nu am mai fi avut lumina si toate celelalte electronice.
Secolul al 19-lea, sa-i omor pe strabunicii mei , si daca te gandesti la mustrarile de constiinta, ai gandit prost, n-o sa mai exist, deci \
Oh Mada, cat de mult ma bucur ca existi. Si de-asemenea ma bucur sa te revad.
Hai ca mi-a amarat utilizatorul victor987 ziua, iar am devenit nostalgic din pricina mentalitatilor sale. Dar eh, sunt fericit ca ai (re)venit ca sa-mi raspunzi si mie la aceasta intrebare. Apropo, am de gand sa obtin 100 de rapsunsuri. Te oferi sa maia duci lume pentru ca sa-mi raspunda la aceasta intrebare? Eu nu pot pentru ca sunt in exil.
De ce o urasti?
In sec 19 atrocitatile erau mult mai la "" ordinea zilei" decat azi.
cu victor am avut si eu niste "probleme", mi-am dat seama ce si cum, asa ca m-am smecherit, raspund fara sa imi dat capul.
Si eu sunt in exil, nu acelasi, deci nu se poate. Oamenii raspund daca e ceva ce tine de credinte, si nu ma refer doar la religie, asa o sa ai multe raspunsuri, desi e obositor, nu stiu de ce ai vrea.
Eu inteleg "ura" Lizei pentru perioada contemporana!
Nu cred ca e propriu-zis o ura, poate nu alegerea termenului nu a fost cea mai fericita.
Imi permit insa nu sa te contrazic, pentru ca accept toate opiniile, ci sa afirm ca "atrocitatile" secolului al XiX-lea sunt "glume", in comparatie cu cele ale sec. XX. Nu trebuie decat sa amintesc cele doua conflagratii mondiale si crimele comunismului...
Sanatate si fericire!
Pentru ca daca ar fi sa aleg intr-adevar perioada si daca nimic nu m-ar mai tine aici, ma refer la familie, atunci as trai atunci, nu cred ca era mai rau ca acum.
As fi vrut sa experimentez si alt timp, alta epoca decat asta. De asta m-am saturat prea mult.
Sunt in proportie de 99 % de acord cu tine!
Daca ar fi sa aleg perioada istorica in care as face o calatorie temporala, as opta pentru perioada geto-daca, inainte de venirea "barbarilor" romani. Insa, consider ca m-am nascut cu un secol si jumatate mai tarziu, locul meu fiind in veacul al XIX-lea...
Neah. Cele mai frumoase perioade istorice sunt de la Inceputul Renasterii si pana in perioada contemporana. Atatea minunatii, despre despre arta, dar si de la umanism pana la modernism, de la o simpla inventie a primei masini si pana la miliarde de masinarii ce functioneaza pe motoare ce evolueaza de la o zi la alta.