| Exilee a întrebat:

Alegeti una dintre cele 4 variante, si va rog sa fici sinceri.
Ti se da oportunitatea sa calatoresti prin timp, dar ai DOAR o SANSA PENTRU A ALEGE.
Unde ai prefera sa traiesti:
- secolul al XVI-lea? Undeva mai pe la sfarsitul Renasterii?
- secolul al XVII-lea?
-secolul al XVIII-lea sau Secolul Luminilor, unde au existat marea majoritate a inventatorilor, oameni c-un prestigiu deosebit in domeniul stiintei si perfectionarii tehnicii de lucru ce au putut ridica enorm standardele omenirii
- secolul al XIX-lea
-sau perioada contemporana?

As vrea, daca doriti si voi bineteinteles sa si argumentati alegerea pentru care ati optat.
Va MULTAMESC!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Perioada contemporană.

Şi aşa mai avem mult de lucru până scăpăm de fanatismul religios, discriminare, intoleranţă...?

Plus, ar fi ilar şi inconştient să mor de la o banală infecţie, în lipsa unui antibiotic. Şi e doar Un exemplu.

Nu mi-ar plăcea să trăiesc în vremuri şi mai primitive decât cele de acum, deşi au şi avantajele lor (să călătoresc da, să trăiesc nu).

77 răspunsuri:
| CrazySunshine a răspuns:

-secolul al XVIII-lea sau Secolul Luminilor, unde au existat marea majoritate a inventatorilor, oameni c-un prestigiu deosebit in domeniul stiintei si perfectionarii tehnicii de lucru ce au putut ridica enorm standardele omenirii

As alege aceasta peroada deoarece as putea sa cunosc aceste genii si sa le i-au autografe si sa le spun tuturor cand ma intorc ca am cunoscut acele genii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Perioada contemporană, suntem mai evoulați și nu e atâta vărsare de sânge.

Răspuns utilizator avertizat
| Wøodenpints a răspuns:

Nu cred că aş călători în nici unul din secolele enumerate de tine. Nu prezintă interes. nu am de gând să trăiesc printre oameni mult prea îndoctrinati religios, iar dacă deschid gura să fiu pus la perete.
Aş prefera să trăiesc la jumătatea secolului XX. Până se ajungă la kitsch-urile şi nonvaloirile de astăzi.

| radustroie a răspuns:

Contemporana

| zurick a răspuns:

Aleg secolul XIX pentru ca n-as fi rezistat in celelalte pentru ca noi avem multe lucruri pe care ei nu le aveau cum ar fi libertatea si cel mai apropiat de civilizatie de mai sus este secolul 19

| Lou222 a răspuns (pentru Quasimodo):

Nebunaticule!

| Lou222 a răspuns (pentru WhatheWow):

Mereau am fost, sunt si voi ramane tare!

| Quasimodo a răspuns (pentru Lou222):

Argumenteaza...
Te rog!

| Lou222 a răspuns (pentru Quasimodo):

Ce sa argumentez?

| WhatheWow a răspuns (pentru Lou222):

Atunci ...hai să trăiești! laughing

| Quasimodo a răspuns (pentru Lou222):

De ce..."nebunatic"?!

| michelia a răspuns:

Prima optiune ar fi Paris, perioada interbelica.
Dar, cum cred ca am mai fost acolo deja, aleg secolul XVII dar nu oriunde, ci in Franta lui Ludovic al XIV-lea. Ma fascineaza puterea, opulenta, artele, intrigile, grandoarea acelei perioade.
Si Versailles-ul si geniul regelui si multe, multe.

| Radamel a răspuns:

Secolul al XIX- lea in Anglia, mi-ar fi placut in mod deosebit.

| icEmaN10 a răspuns:

XIX
clar. :*
Motive prea multewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Perioada contemporana, deoarece in trecut existau multe razboaie, oamenii erau săraci, nu exista tehnologia din zilele noastre, iar lumea era înapoiată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Perioada conteporana are mai multe avantaje