Perioada contemporană.
Şi aşa mai avem mult de lucru până scăpăm de fanatismul religios, discriminare, intoleranţă...?
Plus, ar fi ilar şi inconştient să mor de la o banală infecţie, în lipsa unui antibiotic. Şi e doar Un exemplu.
Nu mi-ar plăcea să trăiesc în vremuri şi mai primitive decât cele de acum, deşi au şi avantajele lor (să călătoresc da, să trăiesc nu).
Nu pot s-o urasc daca inca nu am experimentat-o, nu?
Pe asta sa zicem ca am vazut-o, simtit-o ..mai e cum mai e...dar mai intai astept sa experimentez si pe aceea, si intr-un final sa ma pronunt poate intr-un vis de noapte ca vad ca masina timpului a lui Exile nu prea merge, e ruginita, vad ca de cand mi-am dorit nu s-a intamplat nimic, ooof.
Daca te duci ca senior al unui domeniu mai izolat in franta nici n-ai treaba cu saracia, razboiul
Eu prefer perioada contemporana, este una interesanta si are ceva special in ce priveste conexiunea dintre oameni, niciodata nu am fost mai apropiati decat suntem acum
Secolul al XVIII-lea deoarece inca nu erau inventate foarte mult lucruri si lumea era mult mai prietenoasa
Nici mie nu-mi place trecutul. Vorba lui NOname...la ce sa ma duc sa traiesc intr-o perioada mai primitiva, pe ce ca nici asta curenta nu e exceptionala?
Mai ales ca eu fara calculator nu pot trai la propriu intr-o perioada mai inapoiata si nu mi-ar placea sa traiesc altfel. E un domeniu atractiv si bine platit in ziua de azi si va ajunge si mai bine cu timpul.
Intr-un timp cat mai indepartat de prezent... in sec XVI. De ce? Pentru ca, cu cat mergi mai mult inapoi in timp cu atat diferenta este mai mare, iar eu o sa ma minunez mai mult, si cu cat mergi mai mult inapoi in timp oamenii sunt mai prosti, iar eu pot profita mai mult de ei.
Asa pare... dar asa functioneaza toti oamenii, chiar daca ei nu recunosc sau nu sunt constienti de asta. Egoismul nostru ne indeamna sa profitam daca putem, dar in acelasi timp vrem sa ne si conservam, sa nu fim prinsi in planurile noastre marsave, ca asta ar atrage ura, s-ar indeparta persoanele de noi, iar noi vrem sa fim iubite, sa le inspiram o parere buna. Toti oamenii care pot profita, fara a fi demascati, profita(intr-un fel sau altul, bineinteles). "Toti" suntem strategici, urmam propriul interes. Nu ai sa vezi oamenii cu adevarat corecti.
In plus, a profita de ei, nu insemna neaparat sa-mi bat joc de ei, ci ar putea sa insemne ceva din care am putea castiga atat eu cat si ei, diferenta ar fi ca eu as castiga mai mult, iar asta conform viziunilor mele, pentru ca a castiga sau a profita nu se refera neaparat la bani.
Absolut! asta simt si stiu ca putem si vom duce aceasta conexiune intr-un punct de armonie, intre noi, cu natura si intreg universul hugs
avem o "mostenire" din secolele, mileniile trecute, aceasta lupta intre noi, lispa de incredere, frica (de cine e in spatele tau si ce va face) pe care so intelegem si s-o integram
Asa pare...dar tu trebuie sa fi fost mare ticalos la viata ta ca sa stii atatea, ori ai urmarit prea multe telenovele!
As fi vrut Cretacic, Jurasic...soarta!
As merge peste tot, nu ma intereseaza in ce stadiu de transformare sau dezvoltare se afla omenirea, eu tot ca terorist m-as impiedica pe acolo.Peste tot gasesti ceva de aruncat in aer, iar perioada asta contemporana, ce rost mai are? calatorim sau batem pasul pe loc?