| Mădă0611 a întrebat:

Am dat iar peste intrebarea "De ce sa facem teste pe animale cand avem pedofili, violatori si criminali in inchisoare?" si vreau sa vad cum gandeste lumea. big grin Deci, sunteti pro sau contra folosirii acelor... ceva in locul animalelor? Argumentati, daca vreti, de preferat e sa vreti. A, eu sunt pro.

97 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns (pentru Mădă0611):

Adica tocmai m-am uitat la ceva pe discovery.Una a fost acuzata ca a ucis o femeie si ia luat copilul din burdihan.A fost condamnata la moarte. Avocatul a fost praf.Nu i-a pasat.Nu sunt nici ei siguri ca a fost 100% vinovata.
A fost un caz de crima si in Romania. Unul a fost condamnat pentru ca si-a batut nevasta pana a murit.A fost eliberat dupa cativa ani.De ce? Urmele de "bataie" erau de aparatura medicala.
Nu poti sa stii daca este sau nu vinovat.Mai ales daca avea un inamic cu bani.

Oricum...ala o sa incerce sa evadeze cu orice pret.Deci poate face victime.Mai mult rau decat bine.

| Inferno a răspuns (pentru Mădă0611):

"Persoanele care nu respecta drepturile cuiva, nu merita sa aiba drepturi."
Nici Napoleon nu a respectat "drepturile cuiva".
Vorbesti de criminali, dar ce este aceia o crima daca nu lucrul pentru care Natura ne-a conceput?

| sublime89 a răspuns:

Pai da, ar trebui sa plateasca si criminalii astia cumva. Ca multi stau in puscarie si se ingrasa, si le place foarte mult acolo. Deci aia nu-i pedeapsa, clar.

| Hombre a răspuns (pentru CoquineNoire):

Iar esti dupa gratii miss, in ce biserica ai mai fluierat?winking

| Inferno a răspuns (pentru Exilee):

Sigur sigur, asa credeam si eu. Acum hai sa ii ucidem pe toti acei oameni care au reusit a surmonta zidurile societatii. Hai sa ii ucidem pentru ca au avut cutezanta sa priveasca dincolo de acel lucru mizer pe care cei opaci il numesc moralitate.
Dar nu este oare acesta o gandire primitiva.
Diferenta dintre Napoleon si un criminal este data doar de fatalitate dragul meu.
Caci fatalitatea ar fi putut face pana si din AHitler un simplu criminal.

| usuk a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu stiu ce relatie de "prietenie" este intre tine si acesti violatori/pedofili dar, haidem sa nu devenim ridicoli; doar pentru ca un "nene" a scapat si a luat-o de la inceput asta nu inseamna ca toti vor face la fel; alti vor mai reflecta si-si vor da seama ca nu merita sa mai stea inca 5ani inchisi pentru o asa prostie
nu are rost sa le platim cu aceeasi moneda. durere pentru durere, usor usor ne dezumanizam

| Darkmagic a răspuns:

Interesant...
Doar ca in incercarea voastra de a reforma justitia eludati in aceste randuri exact ideea de justitie. happy
CE judecator, si cu CE competente poate sa stabileasca la ce experimente sa fie folosit un violator si la ce fel de experimente, un criminal in serie?
Aia "nitel"winking vinovati, la tratamente pentru varicela iar pedofilii la eradicarea sida? big grin
Hai sa fim un pic seriosi. big grin Omorul prin imprudenta cum l-ati pedepsi? Ca astia iau intre 4 si 10 ani, dar tot o viata se cheama ca au luat...
Nu mai amintesc de erorile judiciare sau de faptul ca sunt mai multi criminali, pedofili si violatori, decat experimente medicale de efectuat.
In cazul asta cum ziceti sa se procedeze? Pe criminali experimente cat se poate, iar surplusul ramasi fara "obiectul" muncii, zdup 20 de ani?
Asta ar fi Justitie? big grin
Reiau pentru cine se preface ca nu a inteles... NU asta e Justitia.
NU poti sa stabilesti pentru cineva care a ucis un om, un experiment medical sau stiintific care sa zicem ca l-ar lasa fara vedere (si dupa asta ce faci cu el?)winking si pentru unul care a comis aceiasi fapta, un experiment medical sau stiintific care l-ar ucide.

| Crissu3005 a răspuns:

Indiferent de greselile facute sunt oameni si au drepturi. Poate ar merita sa li se taie "barbatia" la toti oamenii astia infecti, dar eu nu as putea sa o fac pentru ca respect in general fiinta umana, sunt mai buna de atat(ca sa nu mai zic ca in cazul ala as ajunge si eu la inchisoare si ai sa vii tu cu idei din astea prin care sa faca astia teste pe mine). Sunt niste scursuri ale societatii, intr-adevar, dar tu ai aceleasi idei ca ale lor:dezumanizarea prin metode de tortura intr-un fel.

| FIFA14 a răspuns:

Doar o minte bolnava poate "gandi" asa ceva.
De ce sa nu incercam mai intai cu ateii neproductivi si inutili pentru societate, care isi irosesc viata pe TPU?

| Stefi21 a răspuns (pentru FIFA14):

Aceeasi atitudine alt continut.O minte sanatoasa omoara ateii?

| RAY a răspuns:

Ce teste orice om care ucide, fura, violeaza, pedofileaza trebuie omorat si cel care il ucide trebuie rasplatit ca fiind erou si nu glumesc deloc, a ucide un criminal e un lucru fb

| andrei a răspuns:

Daca nu era Hitler, si acum erau medicamente si intervetii chirurgicale necunoscute.

| Exilee a răspuns (pentru Inferno):

Glumeam.

| Demonull a răspuns:

PRO.dar eu as face teste si pe prosti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pro, pana la urma si ei isi au utilitatea in societate, daca nu de buna voie obligatorie,adica sincer mi se pare aiurea ca daca experimete pe un animal e moral,dar pe om wow, ce imoral, in cazul asta empatia mi se pare o pierdere de timp, ca si cum criminali, precum cei in serie ar avea empatie, astia nu produc nimic si populeaza planeta degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Empatia in aceste cazuri mi se pare inutila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Aici ai punctat corect. Ironia sorti face ca posibila extictie a rasei umane sa cauza de suprapopulare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Stefi21):

":Astazi am impuscat 20 de oameni, sentimentul de putere a fost pur si simplu inaltator."
Intr-adevar nu exista puterea mai mare decat a lua o viata, chiar daca nu am luat nu zic ca nu as incerca daca as avea ocazia, desiguraintr-o situatie legala.

| Stefi21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai angajeaza-te militian.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru usuk):

"Nu stiu ce relatie de "prietenie" este intre tine si acesti violatori/pedofili dar, haidem sa nu devenim ridicoli; doar pentru ca un "nene" a scapat si a luat-o de la inceput asta nu inseamna ca toti vor face la fel; alti vor mai reflecta si-si vor da seama ca nu merita sa mai stea inca 5ani inchisi pentru o asa prostie"
Daca vorbesti de psihopati, niciun caz, ba din contra cand iese de la mitica sunt sanse mari sa o ia de la capat din nou

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Mădă0611):

Este punctul de vedere al fiecaruia si, indiferent ca sunt de acord sau nu cu acesta, eu il respect.
Totusi, inaafara de alte argumente morale si de drepturi ale omului, sa ne gandim si la erorile judiciare. Ce te faci daca persoana este nevinovata?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu simt nici urma de simpatie pentru infractori. Totusi, oameni fiind, au si acestia unele drepturi. Lipsindu-i de aceste drepturi n-am fi mai buni ca ei. Si sa ne amintim de erorile judiciare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Stefi21):

Nup, nu am conditia fizica pentru asa ceva, cea psihica da.

| Stefi21 a răspuns:

Am si eu o teorie. Familia e cea care te iubeste neconditionat.Tu apartii familiei si familia iti apartine tie. Daca omul e doar corp, copilul e pe buna dreptate proprietatea parintilor. Daca un violator sau pedofil este condamnat si va fi folosit la experimente familia e cea care ar trebui sa decida la ce experimente va fi folosit.Si daca va fi condamnat la moarte este de datoria familiei sa indeplineasca pedeapsa.Adica daca fratele tau sau tatal tau este violator sau criminal copii sunt cei care ar trebui sa indeplineasca pedeapsa, asa consider eu ca ar fi mai uman.

| CoquineNoire a răspuns (pentru Hombre):

In Capela Sextina de la D/S, bre.

| Mădă0611 explică (pentru Ioandelasal):

Pedofilia inseamna viol, de obicei, iar un viol se poate dovedi, si apoi, criminalii sadici, fiind bolnavi psihic, la un moment dat o sa fie prinsi cu dovezi, mai ales ca majoritatea ia anumite parti din victima, sau ceva ca sa puna la colectie. Exista detector de minciuni, exista persoane care stiu sa citeasca microexpresiile, o sa se schimbe sistemul. Ma rog, e ipotetic, am zis ca vreau sa vad cum gandeste lumea. Ma asteptam sa citesc ceva gen "dar vai, dar si ei au familie..., sunt si ei oameni"

| Mădă0611 explică (pentru usuk):

Vorbim de 3 infractiuni care nu sunt de trecut cu vederea. Un nene din asta nenoroceste n familii. Nu sunt prietena sau ceva cu ei, ma sperie oamenii bolnavi psihic pentru ca pot imbolnavi alti oameni, de ce sa riscam sa avem o societate bolnava cand putem sa facem pe bolnavii la inceput si apoi, sper, lumea sa fie constienta ca pentru x greseala pateste asa? de inchisoare nu se mai sperie nimeni, observ.

| Mădă0611 explică (pentru RAY):

Pai daca tot merita omorat, de ce sa nu crutam animalele folosindu-i pe ei, si poate au norocul sa moara?

| Mădă0611 explică (pentru anonim_4396):

Cei care fac experimente nu au empatie, asa ca om, animal, piatra, tot aia e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Nici eu nu am gama emapatica mare.