O minte bolnava isi face n conturi pe TPU ca sa atace persoanele pe care la banuieste ca i-au dat report Eu ti-am dat doar pentru contul victoreanu, sa vad care erau celelalte conturi, dar un singur report e 0, am vazut apoi ca erau angel0, anghelb, victoreanu, cornel nu stiu cat, si restul nu le stiu, dar sigur al99, player88, si toti troll-i aia cu ziua si contul de la religie, asa ca ceaules.
Eu am, chiar si fata de plante, dar cand intr-un cos sunt 20 de mere sanatoase si unul stricat, de ce sa lasi marul stricat sa le strice si pe celelalte?
Pai nu e bine nici pe infractori pentru ca
dupa aia noi nu am fi mai brezi ca infractori.Dar nici sa facem texte pe animale.Ce tio facut animalul ca sa faci experimente pe ei.Deci eu aleg ca trebuie sa facem pe animale dar si pe infractori.
Fetito sunt in varsta (am 66 de ani) si am fost jurist, asa ca nu trebuie sa-mi explici mie ce inseamna pedofilia si nici sa ma lamuresti sa-ti adopt ideile. Ti-am spus care este parerea mea si ca respect si parerea altuia, asa ca n-are rost sa mai continuam.
Contra...
Drepturile omenesti se aplica si la detinuti.
Plus ca nu orice criminal/violator/pedofil este condamnat pe viata si nu isi poate regasi cursul in viata.
Ar fi inuman....si atunci care ar fi diferenta intre noi si cei care sunt inchisi?
zici ca nu e bine si la sfarsit zici ca trebuie sa facem pe animale dar si pe infractori, hotaraste-te!
Imi sustineam afirmatia, doar, n-am dat in cap, nici nu am zis ca nu respect parerea cuiva, ca s-a inteles altceva, asta este, sunt responsabila pentru ce spun, nu pentru ce intelege lumea.
E ciudat cum le apara lumea drepturile celor care nu respecta drepturile altora, tocmai am vazut un titlu de stire despre niste proxeneti (ei lipsesc din intrebare ca nu e a mea), vorba cuiva din link-ul postat mai sus "I absolutely agree! Those people are no longer human beings, they are a big threat to the society..."
Observ ca esti dispusa sa "tai in carne vie" pentru ati mentine ferma pozitia impotriva acestor infractori;
oare tot la fel de ferma ai ramane daca unul dintre acestia ar fi un membru din familia ta?
[fie ca ramai la fel sau nu, asta nu-mi schimba nici mie parerea ca aceste lucruri [experimentele] nu ar trebui sa se intample pe oameni, indiferent cine sau ce sunt/au facut ei]
Nu ar mai fi din familia mea daca ar face asa ceva. Nu tai in carne vie, doar ca, (ma) repet, e ciudat cum oamenii apara niste ceva pe care sigur i-ar omori cu mainile lor daca ar face rau celor dragi. Ziceam mai sus de un cos cu mere unde 20 sunt bune si unul e stricat. Se merita sa lasi marul stricat acolo? Presupunand ca nu, daca acel mar poate sa revina de fiecare data cand il iei din cos, ce faci?
Nu suport să văd cum un animal este chinuit degeaba.
De oameni mi se rupe.
Cred că concluzia e evidentă.
Eu sunt pro De ce sa facem teste pe niste animale nevinovate, cand putem face pe niste criminali? Bineinteles, doar cei care sunt condamnati toata viata in inchisoare.Nu vreau sa fiu rea, dar asta e adevarul. :d
Pro.
Părerea mea este că un violator/criminal/pedofil trebuie să sufere la rândul lui, încet câte încet până nu mai rezistă.
Iar eu daca sunt prins cu Marijuana sunt inchis 10 ani si considerat CRIMINAL. Astfel sa mi se faca tot felul de teste?
Comportamentul omului este un efect.
Cauza sunt evenimente psihologice din trecut.
Un ucigas este asa dintr-un motiv bine inradacinat in mentalul sau. Efectul este o atitudine si o mentalitate paguboasa si o personalitate criminala.
NLP-ul este psihologia reprogramarii a creierului. Poate fi aplicata pentru a reprograma atitudinea unui criminal, violator, pedofil etc...
De ce nu prea este folosit NLP-ul in inchisori? Este o ramura noua a psihologiei si nu este considerata o stiinta exacta.
Ei sunt doar efectul.Nefericiti loviti de soarta, cauza este de vina.
Pai omu se descurca cu ce poate.De ce sa dai de mancare la un infractor ca acolo doar infractoru nu ia salariu ma bine sa facem tese pe infractori si nu vezi cati caini vagabonti sunt? Mai bine facem si teste pe ei nu?
Pro.Dupa ce au facut oameni sa sufere, au distrus familii, au furat bani la oameni care abia au ce manca, au traumatizat copii astia ii baga in inchisoare unde se aloca in jur de 2000 pe persoana si in plus mai au si biblioteca si diferite cursuri(ex. de croitorie) si pemsionarii, care au muncit toata viata au o pensie sub 1000 de lei...
Pedeapsa asta e mica.Ce li se poate intampla? Sa le apara niste bubite...
Total de acord.
Păi si cu ce suntem mai buni decat animalele dacă facem experimente pe ele?
Nu. Nu socotesc animalele la nivelul omului, dar nici nu pot spune ca un puscarias mai are aceleasi drepturi cu omul de rand. In schimb pot spune ca un puscarias este mai prejos decat un animal.
Nu sustin nici testarea pe animale, dar nici testarea pe un asazis infractor deoarece animalul are dreptul sa traiasca, iar puscariasul este obligat sa-si ispaseasca pedeapsa, dar nu avem dreptul de a-l omori in chinuri!
Daca suntem egali intre noi inseamna ca nu avem dreptul de a lua viata cuiva pentru ca a gresit deoarece el singur isi va plati pedeapsa. Pe de alta parte chiar daca suntem stapanii animalelor asta nu ne da dreptul de a le lua viata doar pentru simplul fapt ca le suntem superiori.
Cred ca stii ca un medicament trebuie sa treaca printr-o serie de experimentari. Pe ce vrei sa fie facute?
Nu sunt in masura sa dau un raspuns, dar pot doar sa spun ca din cauza gandirii ce se ghideaza dupa legea junglei in momentul de fata cu totii se gandesc doar la ei si nimeni nu mai are vreun interes sa ajute neconditionat.
Stiinta este foarte avansata. Cum au putut inventa roboti cu inteligenta artificiala, ar putea inventa materiale speciale pentru testari.
Octavian199 întreabă:
BellaSimpson13 întreabă: