Pe mine nu ma impiedica nimic sa nu fiu fericit in viata, inainte eram mai incapatanat dar de cand am vorbit cu o fata m-am deschis la minte si suflet si m-am schimbat. Cand mai dau de greu ma gandesc la meseria care o voi practica anul viitor si imi trece, fericirea pentru mine e atunci cand voi conduce tirul si cand voi ajunge acasa sa-mi vad prietena - nevasta in viitor si copii.
Atunci dac controlul e asupra emotiilor din exprimare si interpretare ce alte emotii exprimi? sincer nu as putea trai fara sa exprim emotiile, singurele pe care le controlez sunt cele ed furie. Fara emotii exprimate ma simt o bucata de gheata
Emotia de pe scena, daca nu o controlezi, o sa te pierzi.Iti spun din proprie experienta,am participat la multe concursuri,olimpiade si am cantat la multe spectacole.
In interpretare trebuie sa existe siguranta, emotia se transmite, insa trebuie controlata.
Uite spre exemplu acest video. http://www.youtube.com/watch?v=bBsOKuwSu0Q
Se simt emotile,se vad, sunt foarte placute, insa sunt oarecum controlate.
Richard clayderman...
vb mai mult de trac in cazul acestor forme de activitate, si da trebuie controlat insa poate fi constructiv. In spectacolelle mele am invatat ca tracul nu ne ajuta insa emotia muzicii sau a textului dramatic nu sunt de controlat ci sunt ca si atunci cand discuti, o persoana care controleaza emotia mesajului este 50% inchisa fata de interlocutor si se simte...
In criminologie invatam sa controlam emotiile, in arta invatam sa le fructificam, in social invatam sa le refulam, final ce vrea omul de la viata daca jocul cu emotia este o eterna inclinare in fata legilor din orice domeniu? ah! chiar si in familii emotia poate fi controlata... si ne miram ca lumea nu mai stie sa se bucure si sa zambeasca.
Uite o emotie care nu o pot controla.
Am facut rost de colectia The Beatles 1961-1966 plus 1967-1970 + cd "let it be"
Un cd Gold de la Abba.
Cd cu Bob Dylan.
Un atlas bun si o carte cu colectia de tablouri BARROCO.
Sunt in culme fericirii astazi :X
Olalallalala! si vrei sa stii ceva: nici nu trebuie sa o controlezi! prelungeste culmea asta a fericii achizii care imbogatesc sufletul, pentru ce bun sa controlam strea indusa? hihihi
Fericirea e cind ai parintii linga tine,cind ai un tovarasi de viata bun,cind esti inconjurat de copii,flori, animale, natura.In momentele grele,negre,ma gindesc la cei ce ma iubesc,la cei pe care-i iubesc si-mi spun ca viata e frumoasa,ca perioada grea o sa treaca, ca nu sint singura, in caz de nevoie are cine sa ma sustina.Nimeni si nimic nu ne impiedica sa fim fericiti. Fericirea e o stare de suflet.Va doresc la toti sa gasiti fericirea, sa invatati sa va bucurati de orice mic lucru care viata vi-l ofera.
Hehe,prea multe emotii nu sunt bune, poti transpira de la ele.
Aaaaam... Sunt fericit si ma simt bine, sensul vietii l-am descoperit, intalnindu-te pe tine. Cand eram mic, priveam spre soare, intrebandu-ma ce-i fericirea... acum stiu sunt baiat mare. Fericirea e un lucru marunt, e o aripa care vibreaza, fericirea e un lucru mic, un pitic ce danseaza.
Oh, da, un alt raspuns inbucurator! Cand suntem mici privim spre soare insa cand suntem mari uitam, ce bine ar fi sa nu uitam! Uneori suntem fericiti sa descoperim un prieten real si profund, uneori ne indragostim de el, uneori il pastram ca prieten pentru ca era o vorba care zicea in rezumat ca prietenia este solida, pe cand iubirea este o floare de primavara. Prietenia dureaza, iubirea pentru a dura trebuie sa se transforme in prietenie. Un pitic ce danseaza;. oue... c'est ça!
Eh, ba uite ca te contrazic, prefer emotiile multe! ma "droghez" cu ele, traiesc prin ele, sunt ele.
1.Nimic.
2.Fericirea este cel mai bun lucru din viata oricarui om.
3.Eu ma gandesc la cineva drag si trec peste orice.
Merci,colega.A da! Esti francez sau fruntas la franceza?
Aiicha întreabă: