1. Ca sa aflii ce fel de magie ai trebuie sa spui asta : "my magic is white or black?" Si o sa apara un glob de cristal si uita-te ce culoare ii .
2. Da, acela a fost regele Stana si vine dupa tine sa te "anihileze".Asa ca ascunde-te sub pat [si fa un scut in jurul tau] . T/A
Marsh de aici cu povestile de adormit copii chiar vroiai sa te credem? Halala poveste.Copii astia strica site-ul. Copii de 8 ani.
Dar prietenu ce zice de aceste intamplari? sau cand i-ai spus te-a dat papuci ca te credea nebuna?
Serios, zi-mi şi mie cartea, aş dorii să o citesc.
Poate te cred poate nu, nici eu nu ştiu. Dar nu cred că vei afla răspunsul aici deoarece nimeni de aici pe TPU în afară de tine nu are puteri magice aşa că nu ai găsit răspunsul potrivit aici.
Baftă în continuare, poate îmi faci o vizită
Uau.Ce poveste! Ai putea scrie o carte .Cat despre "realitatea in care traiesti"...chiar nu stiu sa te cred sau nu?
Bai fata are imaginatie.Asta nu inseamna ca are nevoie de psiholog
Oricum.Foarte tare!
Cand mai am nevoie de compuneri pe la scoala o sa te contactez
Aaaaaa...
Interesanta poveste, serios. Pune-o pe Wattpat si continu-o... e chiar interesanta
[ aici nu e site de postat incercari literare, dar wattpad e, asa ca spor! ]
Lumier: ce inseamna a fi prost? daca ai imaginatie esti prost? prost esti tu ca nu gandesti inainte sa deschizi gura
Nu mai comentati daca nu stiti despre ce vorbiti.TPU e pentru raspunsuri ajutatoare, nu demoralizatoare.
Draga mea...cauta carti speciale despre magie, dar nu folosi internetul, ci biblioteca.Iar in cazul in care ai vrut sa ne iei un pic peste picior.nu uita:toate se intorc impotriva ta.Pwp.
Hai ca am sa schimb eu unpic povestea: "Tocmai am inplinit 6 ani, parinti mi-au adus o carte ciudata cu povesti pe care am bagat-o in mixerul din bucatarie si apoi am citit-o si am dat copy-paste si am pus-o pe TPU!
Nu ai cum sa fii vrajitoare draga mea! astea's povesti nemuritoare si de impresionat! Nu te va crede nimeni!
))))))))))))
Doamne fereste-ma )))))!
imi vreau cele 5 minute inapoi!
deci
cum domnee sa ai asemenea imaginatie))))?
du-te la un psiholooog urgeeeeeeeeeenntt
Poate esti vrajitoare dar in niciun caz la 16 ani adica. daca tu zici ca povestea ta este adevarata, noi ar trebui sa te credem pentru ca aici trebuie sa ajutam oameni asa ca lasati fata in pace pentru ca poate este adevarat. Sa stii ca nu pot sa te ajut pentru ca eu nu stiu prea multe despre magie iar a 2 intrebare ar fi trebuit sa il stiu pe stana de piatra. :* Succes in continuare si nu ii mai asculta pe ceilalti.
Bună.
Ţi se pare credibilă povestea ta? Înainte să pui o întrebare stupidă pe TPU gândeşte-te dacă tu ai crede aşa ceva, apoi îţi vei da seama că dacă nici tu nu crezi, nici alţii nu vor crede şi vor râde de prostia ta.
Pa, pa.
Pfff...hai lasa glumele astea proaste, nu tear crede nimeni, nici macar surioara mea de 6 ani
Lemurian Land fata mea draga nu ai cum sa fii vrajitoare ca fugeau dupa tine cu torte si furci iar apoi te ardeau
Ok. am doar 2 cuvinte sa iti spun. Esti nebuna! vrajitoare? vb serios? crezi ca TPU-ul este plin de mucosi care sa te creada? Fata bagati mintile in caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap
anonim_4396 întreabă: