| CiorbistFucker a întrebat:

Sper sa aveti rabdare sa cititi tot.

Tocmai am implinit 16 ani.Cand lumea imi era mai dulce, baiatul visurilor mele era al meu si prietena mea cea mai buna se intorsese din Irlanda am aflat ca sunt vrajitoare.
Bunica mea (fosta vrajitoare) mi-a lasat puterile ei ca mostenire printr-o scrisoare pe care nu am avut voie sa o deschid decat cand am implinit 16 ani.Cand am deschis'o am simtit un val de caldura blanda care mi-a navalit in piept, degetele mele erau ca niste bete. Le miscam lin in aer si brusc am transformat biblioteca intr-o usa secreta.Am deschis'o si inauntru era ca un fel de "alta lume".
Nu am continuat sa merg caci m-a strigat tatal meu si a trebuit sa plec dar cand am revenit usa numai era iar eu nu imi amintesc vraja.Sora mea (care are doar 12 ani) m-a vazut transformand un viezure in morcov pentru iepurasul vecinei (pe care nu il prea ingrijeste) si a vrut sa-i spuna tatalui meu, dar am convins'o sa nu ma mai pare si in schimb i-am transformat un ananas in ponei. :-s
Ieri am atins perdeaua si a luat foc si m-am cam speriat caci nu ma asteptam la asa ceva.Azi dimineata cand am aprins televizorul imaginea s-a intunecat a aparut un cap urat si a spus "Vin dupaaa tineeee" si a disparut.
Intr-un sfarsit am reusit sa nimeresc vaza m-am intors in "cealalta lume" care am auzit ca se numeste Lemurian Land. E plin de varcolaci pe acolo si nu am putere sa-i anihilez.
Am dat de cartea de vraji a bunicii si le-am incercat si in lumea asta si in cealalata.Am observat ca aici sunt valabile cele negre (doar cele simple albe), iar in celalalta doar cele albe si cele simple negre.

1.Nu inteleg. E magie alba sau neagra? Bunica nu a spus de ce fel este.Sau sunt amestecate?
2. Oare acel cap urat o fii regele Stana de piatra de care am auzit ca a inghetat o prajitura in lumea Dororo si a devorat'o inghetata cu totul dintr-o inghititura apoi a scuipat'o intr-o alta galaxie si a transformat acea galaxie in Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti?:-s

Va rog sa ma ajutati! crying

115 răspunsuri:
| D3utzaD3d3 a răspuns:

Nu ai cum sa fii vrajitoare draga mea! astea's povesti nemuritoare si de impresionat! Nu te va crede nimeni!

| cosmina_8603 a răspuns:

Magie.zau?

| IustinaC a răspuns:

Pfff...hai lasa glumele astea proaste, nu tear crede nimeni, nici macar surioara mea de 6 ani tongue

| parecare a răspuns:

Si acum. buna dimineata, e timpul sa te trezesti smug

| simo99 a răspuns:

Am citit tot, dar mi se pare ireal, nu stiu ce sa zic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai pune-ti poza la avatar si dupa vino sa ne faci noua rezumate din carti si filme.

| stephanny a răspuns:

Poveste de copil, daca vrei sa stii cu adevarat ce inseamna magia si in realitate in ce consta mai intreaba. ce povestesti tu e departe de realitate, mai ales datorita detaliilor pe care le dai gen galaxie in scuipiflyx? wtf?

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Te`ai uitat prea mult la desene

| AnneMarriie a răspuns:

rolling on the floor))))))))))))
Doamne fereste-ma laughing)))))!
imi vreau cele 5 minute inapoi!
deci
cum domnee sa ai asemenea imaginatierolling on the floor))))?
du-te la un psiholooog urgeeeeeeeeeenntt

| Eღilia62 a răspuns:

rolling on the floor Ai vazut prea multe desene animate. "Lemurian Land","regele Stana de piatra","lumea Dororo',"Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti", sa fim seriosi!

| SpeciMen a răspuns:

Nu te mai uita la filme cu harry potter.laughing

| Nousername a răspuns:

Ce dracu?

| Kosuchin a răspuns:

Oh dear...reprofileaza-te spre drama si lasa SF-ul, ca nu merge =-/.

| Mytzyy95 a răspuns:

Sa sti ca numi prea vine sa cred la cate filme exact ca astea am vazut smug>> Spunemi dack in lumea aia ai vazut vampiri? happy
oricum sa trecem la amanunte :
1.Sa sti ca si stra-bunica mea a fost vrajitoare happy (si bunica)
2.cred ca este o combinatie intre magie alba si neagra > asa ca ai grija!
3.Acel cap poate a fost o vedenie big grin
obs:nu te-ai uitat cumva la Vampire Diaries ca si acl sunt vrajitori happy si o sa vezi acl cum sati stapanesti '''puterile''' happy

| Keilly a răspuns:

Ok. am doar 2 cuvinte sa iti spun. Esti nebuna! vrajitoare? vb serios? crezi ca TPU-ul este plin de mucosi care sa te creada? Fata bagati mintile in caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

| MidnightLady a răspuns:

Vezi ca perdeaua ai atins-o cu tigara, de aia a luat foc. Si restul sunt tot din cauza tigarii, cu siguranta. Sper ca ai tai si-au asigurat locuinta...

| CiorbistFucker explică:

@razvanflorea: Am o poza la avatar dar abia am uploadat'o si inca nu a aparut.winking Nu am voie sa pun intrebari pe TPU daca nu am poza la avatar?

Daca nu sunteti in stare sa da'ti un raspuns folositor tine'ti-va gura!

| VaDauLaMure a răspuns:

Uau tot ai zis a fost incredibil hai totusi nu mai fi in lumea ta de copii nu prea imi vine a crede dar sa iti zic in fine e magie combinata si ceeeee?
tot ce ai zis e ciudaaat e can incredibil nu e adevarat o fi fost un vis dar daca vrei sa te ajut cu adreptul stiu cum e sa simti si sa faci ce ai facut id meu este rappul.romanesc99 eu te pot ajuta bagami iudl si plz funda
pup draguta bafta si bagami idul te ajut cu ce vrei
SI NU UITA FUNDA MEA PWP

| Alexandra43_5222 a răspuns:

Nu prea stiu ce sa spun...Dar, eu cred ca magiile sunt diferite.Acum mai ai puteri? Mama ta stie? Mai intreab'o pe bunica ta sau ma exerseaza magiile.kiss

| Mytzyy95 a răspuns:

2.Oare acel cap urat o fii regele Stana de piatra de care am auzit ca a inghetat o prajitura in lumea Dororo si a devorat'o inghetata cu totul dintr-o inghititura apoi a scuipat'o intr-o alta galaxie si a transformat acea galaxie in Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti?:-s

NU CRED! rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))
mama deci nu mai pot de ras laughing)))))))))))))))

| EnjatsRed a răspuns:

Să fim serioşi ti'ai făcut acest cont pentru a publica o poveste la care ai stat să te gândeşti aproximativ o săptpămână? Să fim serioşi.Ehh poate şi noi greşim că nu te credem.

| YoYoLicious a răspuns:

Ai gresit categoria. T/A e in alta parte. Ms frumos pentru intelegere. O zi buna!

@EnjatsRed: De fapt, mi-a luat doar 5 minute.
@YoYoLicious: Nu e T/A.

| behappy a răspuns:

Ar trebui sa scrii o carte.laughing

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Baga-ti undeva morcovul ala pentru iepure!

| carminaburana43 a răspuns:

Draga mea vorbeste cu parintii pentru ca daca e serios tot ceea ce scrii ar trebui sa consulti un medic.Nu cred in vraji slava Bunului Dumnezeu numai de lucruri normale am avut parte toata viata.Ori daca sunt nascocite toate aceste lucruri de tine denota o imaginatie bogata si ai putea scrie o carte de succes pentru adolescenti.Noteaza-ti toate ideile si scrie o carte!

| FucktheSystem a răspuns:

Lasă-te de fumat iarbă și atunci totul o să fie mult mai logic.

| Anabellasos a răspuns:

Haa ha haa!

Bai tare! Esti tare sincer!
Ai mai mult de 12 ani? Spun asta pentru ca ai o imaginatie caracteristica varstei...
In orice caz eu personal iti multumesc ca m'ai distrat sincer.

Bai, de ce nu scrii o carte? Serios...
Asa telent ascuns BANTUIE in tine si tu il irosesti cu noi?!?! laughing

Mda laughing laughing laughing

| PotHed a răspuns:

Tu esti intr-adevar speciala! xD