Nu ai cum sa fii vrajitoare draga mea! astea's povesti nemuritoare si de impresionat! Nu te va crede nimeni!
Pfff...hai lasa glumele astea proaste, nu tear crede nimeni, nici macar surioara mea de 6 ani
Poveste de copil, daca vrei sa stii cu adevarat ce inseamna magia si in realitate in ce consta mai intreaba. ce povestesti tu e departe de realitate, mai ales datorita detaliilor pe care le dai gen galaxie in scuipiflyx? wtf?
))))))))))))
Doamne fereste-ma )))))!
imi vreau cele 5 minute inapoi!
deci
cum domnee sa ai asemenea imaginatie))))?
du-te la un psiholooog urgeeeeeeeeeenntt
Ai vazut prea multe desene animate. "Lemurian Land","regele Stana de piatra","lumea Dororo',"Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti", sa fim seriosi!
Sa sti ca numi prea vine sa cred la cate filme exact ca astea am vazut >> Spunemi dack in lumea aia ai vazut vampiri?
oricum sa trecem la amanunte :
1.Sa sti ca si stra-bunica mea a fost vrajitoare (si bunica)
2.cred ca este o combinatie intre magie alba si neagra > asa ca ai grija!
3.Acel cap poate a fost o vedenie
obs:nu te-ai uitat cumva la Vampire Diaries ca si acl sunt vrajitori si o sa vezi acl cum sati stapanesti '''puterile'''
Ok. am doar 2 cuvinte sa iti spun. Esti nebuna! vrajitoare? vb serios? crezi ca TPU-ul este plin de mucosi care sa te creada? Fata bagati mintile in caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap
Vezi ca perdeaua ai atins-o cu tigara, de aia a luat foc. Si restul sunt tot din cauza tigarii, cu siguranta. Sper ca ai tai si-au asigurat locuinta...
@razvanflorea: Am o poza la avatar dar abia am uploadat'o si inca nu a aparut. Nu am voie sa pun intrebari pe TPU daca nu am poza la avatar?
Uau tot ai zis a fost incredibil hai totusi nu mai fi in lumea ta de copii nu prea imi vine a crede dar sa iti zic in fine e magie combinata si ceeeee?
tot ce ai zis e ciudaaat e can incredibil nu e adevarat o fi fost un vis dar daca vrei sa te ajut cu adreptul stiu cum e sa simti si sa faci ce ai facut id meu este rappul.romanesc99 eu te pot ajuta bagami iudl si plz funda
pup draguta bafta si bagami idul te ajut cu ce vrei
SI NU UITA FUNDA MEA PWP
Nu prea stiu ce sa spun...Dar, eu cred ca magiile sunt diferite.Acum mai ai puteri? Mama ta stie? Mai intreab'o pe bunica ta sau ma exerseaza magiile.
2.Oare acel cap urat o fii regele Stana de piatra de care am auzit ca a inghetat o prajitura in lumea Dororo si a devorat'o inghetata cu totul dintr-o inghititura apoi a scuipat'o intr-o alta galaxie si a transformat acea galaxie in Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti?:-s
NU CRED! )))))))))))))))))))))))))))))))))))
mama deci nu mai pot de ras )))))))))))))))
Să fim serioşi ti'ai făcut acest cont pentru a publica o poveste la care ai stat să te gândeşti aproximativ o săptpămână? Să fim serioşi.Ehh poate şi noi greşim că nu te credem.
Ai gresit categoria. T/A e in alta parte. Ms frumos pentru intelegere. O zi buna!
Draga mea vorbeste cu parintii pentru ca daca e serios tot ceea ce scrii ar trebui sa consulti un medic.Nu cred in vraji slava Bunului Dumnezeu numai de lucruri normale am avut parte toata viata.Ori daca sunt nascocite toate aceste lucruri de tine denota o imaginatie bogata si ai putea scrie o carte de succes pentru adolescenti.Noteaza-ti toate ideile si scrie o carte!
Haa ha haa!
Bai tare! Esti tare sincer!
Ai mai mult de 12 ani? Spun asta pentru ca ai o imaginatie caracteristica varstei...
In orice caz eu personal iti multumesc ca m'ai distrat sincer.
Bai, de ce nu scrii o carte? Serios...
Asa telent ascuns BANTUIE in tine si tu il irosesti cu noi?!?!
Mda
anonim_4396 întreabă: