| CiorbistFucker a întrebat:

Sper sa aveti rabdare sa cititi tot.

Tocmai am implinit 16 ani.Cand lumea imi era mai dulce, baiatul visurilor mele era al meu si prietena mea cea mai buna se intorsese din Irlanda am aflat ca sunt vrajitoare.
Bunica mea (fosta vrajitoare) mi-a lasat puterile ei ca mostenire printr-o scrisoare pe care nu am avut voie sa o deschid decat cand am implinit 16 ani.Cand am deschis'o am simtit un val de caldura blanda care mi-a navalit in piept, degetele mele erau ca niste bete. Le miscam lin in aer si brusc am transformat biblioteca intr-o usa secreta.Am deschis'o si inauntru era ca un fel de "alta lume".
Nu am continuat sa merg caci m-a strigat tatal meu si a trebuit sa plec dar cand am revenit usa numai era iar eu nu imi amintesc vraja.Sora mea (care are doar 12 ani) m-a vazut transformand un viezure in morcov pentru iepurasul vecinei (pe care nu il prea ingrijeste) si a vrut sa-i spuna tatalui meu, dar am convins'o sa nu ma mai pare si in schimb i-am transformat un ananas in ponei. :-s
Ieri am atins perdeaua si a luat foc si m-am cam speriat caci nu ma asteptam la asa ceva.Azi dimineata cand am aprins televizorul imaginea s-a intunecat a aparut un cap urat si a spus "Vin dupaaa tineeee" si a disparut.
Intr-un sfarsit am reusit sa nimeresc vaza m-am intors in "cealalta lume" care am auzit ca se numeste Lemurian Land. E plin de varcolaci pe acolo si nu am putere sa-i anihilez.
Am dat de cartea de vraji a bunicii si le-am incercat si in lumea asta si in cealalata.Am observat ca aici sunt valabile cele negre (doar cele simple albe), iar in celalalta doar cele albe si cele simple negre.

1.Nu inteleg. E magie alba sau neagra? Bunica nu a spus de ce fel este.Sau sunt amestecate?
2. Oare acel cap urat o fii regele Stana de piatra de care am auzit ca a inghetat o prajitura in lumea Dororo si a devorat'o inghetata cu totul dintr-o inghititura apoi a scuipat'o intr-o alta galaxie si a transformat acea galaxie in Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti?:-s

Va rog sa ma ajutati! crying

115 răspunsuri:
| bogdan14_5722 a răspuns:

Si Harry potter s-ar fi ca*at pe el de ras daca ar fi citit asta! BUZZ! TREZESTE-TE din vis.

| Michell_7762 a răspuns:

Parinii tai au asigurare medicala? cred ca ar fi cazul sa consulti un medic URGENT! ai o imaginatie foarte...bolnava laughing rolling on the floor

| ralyca99 a răspuns:

Daca ai vrut ca asta sa fie un inceput de o poveste, este chiar reusit! Iti propun sa scrii o carte in care sa explici mult mai mult! Esti o scriitoare foarte buna! Bafta in continuare!

| Alecsa4u a răspuns:

Stai.stai.stai!
Du-te la psiholog! URGENT!
Ori ai probleme cu capul.ori ai 10 aniwinking

| viky98 a răspuns:

Pai,ce sa zic...Ai o imaginatie bogata dar folosesteti-o in alte scopuriwinking

| GabyZarny a răspuns:

Si cand te'ai trezit era dimineata!

| CleverAdvisor a răspuns:

Hahhahahahahaha
ce ma rolling on the floor))))?

| LucyDinamovista48 a răspuns:

Nu vreau sa par rea dar fato cred ca tiai creat un cont nou pe TPU si ai scris asta doar pentru a parea mai ciudat! stii si eu as face la felwinking iti dau un sfat scrie o carte!

| LucyDinamovista48 a răspuns:

Sa fim seriosi! zau? vrajitoare, stana de piatralaughing

| stephanny a răspuns:

Poveste de copil, daca vrei sa stii cu adevarat ce inseamna magia si in realitate in ce consta mai intreaba. ce povestesti tu e departe de realitate, mai ales datorita detaliilor pe care le dai gen galaxie in scuipiflyx? wtf?

| VaDauLaMure a răspuns:

Uau tot ai zis a fost incredibil hai totusi nu mai fi in lumea ta de copii nu prea imi vine a crede dar sa iti zic in fine e magie combinata si ceeeee?
tot ce ai zis e ciudaaat e can incredibil nu e adevarat o fi fost un vis dar daca vrei sa te ajut cu adreptul stiu cum e sa simti si sa faci ce ai facut id meu este rappul.romanesc99 eu te pot ajuta bagami iudl si plz funda
pup draguta bafta si bagami idul te ajut cu ce vrei
SI NU UITA FUNDA MEA PWP

| bibitza_7911 a răspuns:

Sii cati ani ziceai ca ai?

| TheWildKemzz a răspuns:

Sigur tu nu ai visat chestia asta? Ori cred ca ai citit o carte si ai adormit, ori te-ai uitat la un film...totusi frumoasa poveste! Bravo!

| Mytzyy95 a răspuns:

Sa sti ca numi prea vine sa cred la cate filme exact ca astea am vazut smug>> Spunemi dack in lumea aia ai vazut vampiri? happy
oricum sa trecem la amanunte :
1.Sa sti ca si stra-bunica mea a fost vrajitoare happy (si bunica)
2.cred ca este o combinatie intre magie alba si neagra > asa ca ai grija!
3.Acel cap poate a fost o vedenie big grin
obs:nu te-ai uitat cumva la Vampire Diaries ca si acl sunt vrajitori happy si o sa vezi acl cum sati stapanesti '''puterile''' happy

| Mytzyy95 a răspuns:

2.Oare acel cap urat o fii regele Stana de piatra de care am auzit ca a inghetat o prajitura in lumea Dororo si a devorat'o inghetata cu totul dintr-o inghititura apoi a scuipat'o intr-o alta galaxie si a transformat acea galaxie in Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti?:-s

NU CRED! rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))
mama deci nu mai pot de ras laughing)))))))))))))))

| BgDc a răspuns:

Parerea mea e ca magie este roz cu picatele verzi.
Apropo, esti somnambula?laughing

| EvelinaOlivia a răspuns (pentru BgDc):

laughingD.cred ca e somnambulalaughing

| CatalinCioltea a răspuns:

De unde sa fi vrajitoare numai in filme exista asa ceva poate ai visat urat draga

| DanutzVoda a răspuns:

Cati ani ai?

| DanutzVoda a răspuns:

Da si mie siteul sa scot jocul laughing

| simo99 a răspuns:

Am citit tot, dar mi se pare ireal, nu stiu ce sa zic...

| YukiMady a răspuns:

Acuum, un moment de liniste si : Bun venit printre oameni, app imi vreau cele 5 min si credinta in Dumnezeu inapoi. laughingrolling on the floor

| GamingZone a răspuns:

Ba ce dracu e astalaughing.Te crezi in Harry Poter?laughingScuipiflyx se vede ca e inventat si nu adevarat lasa-te de desene animatelaughing.

| cosmina_8603 a răspuns:

Magie.zau?

| mady2888 a răspuns:

Pe bune ai vazut prea mult. filmul "vrajigemene" laughing)

| clopotika_3516 a răspuns:

Ferikirea nu sta intr'un plik... poti sa razi sh fara sa fumezi nimiclaughinglaughing auzi sti ce...nu stiu ce sa zic dar poate dca te duci la o vrajitoare gen Mama Omida. poate ea te credelaughing

| papushica_5328 a răspuns:

Nu eu cred ca ea e de pe alta planeta.Fi realista draga mea.Noi nu suntem ultimii prosti de pe pamant.Si adica nu ii spui mamei tale si ii spui intregilor oameni care au tpu.Sa fim seriosi

| parecare a răspuns:

Si acum. buna dimineata, e timpul sa te trezesti smug

| andreis22 a răspuns:

Lasa TPU si apucate de scris cartirolling on the floor

| pisicutzarock_9753 a răspuns:

Prea multe desene.

| JelliEurata a răspuns:

Ai imaginatie.Da-mi id-ul tau.
Si BA boilor nu stiam ca imaginatia e o boala!