| CiorbistFucker a întrebat:

Sper sa aveti rabdare sa cititi tot.

Tocmai am implinit 16 ani.Cand lumea imi era mai dulce, baiatul visurilor mele era al meu si prietena mea cea mai buna se intorsese din Irlanda am aflat ca sunt vrajitoare.
Bunica mea (fosta vrajitoare) mi-a lasat puterile ei ca mostenire printr-o scrisoare pe care nu am avut voie sa o deschid decat cand am implinit 16 ani.Cand am deschis'o am simtit un val de caldura blanda care mi-a navalit in piept, degetele mele erau ca niste bete. Le miscam lin in aer si brusc am transformat biblioteca intr-o usa secreta.Am deschis'o si inauntru era ca un fel de "alta lume".
Nu am continuat sa merg caci m-a strigat tatal meu si a trebuit sa plec dar cand am revenit usa numai era iar eu nu imi amintesc vraja.Sora mea (care are doar 12 ani) m-a vazut transformand un viezure in morcov pentru iepurasul vecinei (pe care nu il prea ingrijeste) si a vrut sa-i spuna tatalui meu, dar am convins'o sa nu ma mai pare si in schimb i-am transformat un ananas in ponei. :-s
Ieri am atins perdeaua si a luat foc si m-am cam speriat caci nu ma asteptam la asa ceva.Azi dimineata cand am aprins televizorul imaginea s-a intunecat a aparut un cap urat si a spus "Vin dupaaa tineeee" si a disparut.
Intr-un sfarsit am reusit sa nimeresc vaza m-am intors in "cealalta lume" care am auzit ca se numeste Lemurian Land. E plin de varcolaci pe acolo si nu am putere sa-i anihilez.
Am dat de cartea de vraji a bunicii si le-am incercat si in lumea asta si in cealalata.Am observat ca aici sunt valabile cele negre (doar cele simple albe), iar in celalalta doar cele albe si cele simple negre.

1.Nu inteleg. E magie alba sau neagra? Bunica nu a spus de ce fel este.Sau sunt amestecate?
2. Oare acel cap urat o fii regele Stana de piatra de care am auzit ca a inghetat o prajitura in lumea Dororo si a devorat'o inghetata cu totul dintr-o inghititura apoi a scuipat'o intr-o alta galaxie si a transformat acea galaxie in Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti?:-s

Va rog sa ma ajutati! crying

114 răspunsuri:
| xMary a răspuns:

1. Ca sa aflii ce fel de magie ai trebuie sa spui asta : "my magic is white or black?" Si o sa apara un glob de cristal si uita-te ce culoare ii rolling on the floor.

2. Da, acela a fost regele Stana si vine dupa tine sa te "anihileze".Asa ca ascunde-te sub pat [si fa un scut in jurul tau] laughing. T/A

| ElShaarawy a răspuns:

Marsh de aici cu povestile de adormit copii chiar vroiai sa te credem? Halala poveste.Copii astia strica site-ul. Copii de 8 ani.

| IIIx333III a răspuns:

Da-mi id tau printr-un mesaj privat si te pot ajutahappy

| g3orgiana16 a răspuns:

Dar prietenu ce zice de aceste intamplari? sau cand i-ai spus te-a dat papuci ca te credea nebuna?laughinglaughingrolling on the floor

| Cezar a răspuns:

Serios, zi-mi şi mie cartea, aş dorii să o citesc.
Poate te cred poate nu, nici eu nu ştiu. Dar nu cred că vei afla răspunsul aici deoarece nimeni de aici pe TPU în afară de tine nu are puteri magice aşa că nu ai găsit răspunsul potrivit aici.
Baftă în continuare, poate îmi faci o vizităhee hee

| TeenageGirl a răspuns:

Uau.Ce poveste! Ai putea scrie o carte kiss.Cat despre "realitatea in care traiesti"...chiar nu stiu sa te cred sau nu?

| marioneta1991 a răspuns:

Bai laughing fata are imaginatie.Asta nu inseamna ca are nevoie de psiholog

rolling on the floorOricum.Foarte tare!rolling on the floor
Cand mai am nevoie de compuneri pe la scoala o sa te contactez

| TheFictionist a răspuns:

Uau.Şi eu credeam că cei cu sirenele au probleme...

| Nousername a răspuns:

Ce dracu?

| Everything a răspuns:

Esti proasta rau

| NoMusicNoLife a răspuns:

Aaaaaa... thinking

Interesanta poveste, serios. Pune-o pe Wattpat si continu-o... e chiar interesanta big grinbig grinbig grin

[ aici nu e site de postat incercari literare, dar wattpad e, asa ca spor! ]

| Yell0w a răspuns:

@jess19 : Autistii nu pot vorbi, citi, scrie.

Ai prea multa imaginatie. laughing

| Yell0w a răspuns:

Lumier: ce inseamna a fi prost? daca ai imaginatie esti prost? prost esti tu ca nu gandesti inainte sa deschizi gura

| alex50 a răspuns:

Nu mai comentati daca nu stiti despre ce vorbiti.TPU e pentru raspunsuri ajutatoare, nu demoralizatoare.
Draga mea...cauta carti speciale despre magie, dar nu folosi internetul, ci biblioteca.Iar in cazul in care ai vrut sa ne iei un pic peste picior.nu uita:toate se intorc impotriva ta.Pwp.

| ViPeR_5346 a răspuns:

Hai ca am sa schimb eu unpic povestea: "Tocmai am inplinit 6 ani, parinti mi-au adus o carte ciudata cu povesti pe care am bagat-o in mixerul din bucatarie si apoi am citit-o si am dat copy-paste si am pus-o pe TPU!

| Nordic a răspuns:

De fapt e cam exagerat un pic...nu stiu ce sa zic.

| D3utzaD3d3 a răspuns:

Nu ai cum sa fii vrajitoare draga mea! astea's povesti nemuritoare si de impresionat! Nu te va crede nimeni!

| behappy a răspuns:

Ar trebui sa scrii o carte.laughing

| AnneMarriie a răspuns:

rolling on the floor))))))))))))
Doamne fereste-ma laughing)))))!
imi vreau cele 5 minute inapoi!
deci
cum domnee sa ai asemenea imaginatierolling on the floor))))?
du-te la un psiholooog urgeeeeeeeeeenntt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai pune-ti poza la avatar si dupa vino sa ne faci noua rezumate din carti si filme.

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Te`ai uitat prea mult la desene

| kaBooMx a răspuns:

Ananas in ponei? laughing Si unde tinea poneiul? In portbagajul masinii?

| Lavy a răspuns:

Poate esti vrajitoare dar in niciun caz la 16 ani adica. daca tu zici ca povestea ta este adevarata, noi ar trebui sa te credem pentru ca aici trebuie sa ajutam oameni asa ca lasati fata in pace pentru ca poate este adevarat. Sa stii ca nu pot sa te ajut pentru ca eu nu stiu prea multe despre magie iar a 2 intrebare ar fi trebuit sa il stiu pe stana de piatra. :* Succes in continuare si nu ii mai asculta pe ceilalti.

| Paywa a răspuns:

Scuipiflyx? rolling on the floor))))))
Doamne ce m-am distrat citind asta. Merci.

| SpeciMen a răspuns:

Nu te mai uita la filme cu harry potter.laughing

| Sofiaღ a răspuns:

Bună.
Ţi se pare credibilă povestea ta? Înainte să pui o întrebare stupidă pe TPU gândeşte-te dacă tu ai crede aşa ceva, apoi îţi vei da seama că dacă nici tu nu crezi, nici alţii nu vor crede şi vor râde de prostia ta. happy
Pa, pa.

| IustinaC a răspuns:

Pfff...hai lasa glumele astea proaste, nu tear crede nimeni, nici macar surioara mea de 6 ani tongue

| nopenopenopenoope a răspuns:

Lemurian Land rolling on the floor fata mea draga nu ai cum sa fii vrajitoare ca fugeau dupa tine cu torte si furci iar apoi te ardeautongue

| Keilly a răspuns:

Ok. am doar 2 cuvinte sa iti spun. Esti nebuna! vrajitoare? vb serios? crezi ca TPU-ul este plin de mucosi care sa te creada? Fata bagati mintile in caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap

| Izza_4461 a răspuns:

Ai visat azi noapte sau ai citit intr-o carte?laughing