Si Harry potter s-ar fi ca*at pe el de ras daca ar fi citit asta! BUZZ! TREZESTE-TE din vis.
Parinii tai au asigurare medicala? cred ca ar fi cazul sa consulti un medic URGENT! ai o imaginatie foarte...bolnava
Daca ai vrut ca asta sa fie un inceput de o poveste, este chiar reusit! Iti propun sa scrii o carte in care sa explici mult mai mult! Esti o scriitoare foarte buna! Bafta in continuare!
Stai.stai.stai!
Du-te la psiholog! URGENT!
Ori ai probleme cu capul.ori ai 10 ani
Nu vreau sa par rea dar fato cred ca tiai creat un cont nou pe TPU si ai scris asta doar pentru a parea mai ciudat! stii si eu as face la fel iti dau un sfat scrie o carte!
Poveste de copil, daca vrei sa stii cu adevarat ce inseamna magia si in realitate in ce consta mai intreaba. ce povestesti tu e departe de realitate, mai ales datorita detaliilor pe care le dai gen galaxie in scuipiflyx? wtf?
Uau tot ai zis a fost incredibil hai totusi nu mai fi in lumea ta de copii nu prea imi vine a crede dar sa iti zic in fine e magie combinata si ceeeee?
tot ce ai zis e ciudaaat e can incredibil nu e adevarat o fi fost un vis dar daca vrei sa te ajut cu adreptul stiu cum e sa simti si sa faci ce ai facut id meu este rappul.romanesc99 eu te pot ajuta bagami iudl si plz funda
pup draguta bafta si bagami idul te ajut cu ce vrei
SI NU UITA FUNDA MEA PWP
Sigur tu nu ai visat chestia asta? Ori cred ca ai citit o carte si ai adormit, ori te-ai uitat la un film...totusi frumoasa poveste! Bravo!
Sa sti ca numi prea vine sa cred la cate filme exact ca astea am vazut >> Spunemi dack in lumea aia ai vazut vampiri?
oricum sa trecem la amanunte :
1.Sa sti ca si stra-bunica mea a fost vrajitoare (si bunica)
2.cred ca este o combinatie intre magie alba si neagra > asa ca ai grija!
3.Acel cap poate a fost o vedenie
obs:nu te-ai uitat cumva la Vampire Diaries ca si acl sunt vrajitori si o sa vezi acl cum sati stapanesti '''puterile'''
2.Oare acel cap urat o fii regele Stana de piatra de care am auzit ca a inghetat o prajitura in lumea Dororo si a devorat'o inghetata cu totul dintr-o inghititura apoi a scuipat'o intr-o alta galaxie si a transformat acea galaxie in Scuipiflyx(sau Lumea Dinozaurilor Sfecliti?:-s
NU CRED! )))))))))))))))))))))))))))))))))))
mama deci nu mai pot de ras )))))))))))))))
De unde sa fi vrajitoare numai in filme exista asa ceva poate ai visat urat draga
Acuum, un moment de liniste si : Bun venit printre oameni, app imi vreau cele 5 min si credinta in Dumnezeu inapoi.
Ba ce dracu e asta.Te crezi in Harry Poter?Scuipiflyx se vede ca e inventat si nu adevarat lasa-te de desene animate.
Ferikirea nu sta intr'un plik... poti sa razi sh fara sa fumezi nimic auzi sti ce...nu stiu ce sa zic dar poate dca te duci la o vrajitoare gen Mama Omida. poate ea te crede
Nu eu cred ca ea e de pe alta planeta.Fi realista draga mea.Noi nu suntem ultimii prosti de pe pamant.Si adica nu ii spui mamei tale si ii spui intregilor oameni care au tpu.Sa fim seriosi
Ai imaginatie.Da-mi id-ul tau.
Si BA boilor nu stiam ca imaginatia e o boala!
anonim_4396 întreabă: