Pai nu sunt sigura ca am inteles, dar raspunsul meu este : Depinde de context. Daca este vorba de teme, de mers undeva etc. Dar ca sa te faci sa vrei te poti gandi ce fain ar fi daca ai face acel lucru, sau ca trebuie, ca iti prinde bine, poate chiar ca ar fi amuzant ( poati asculta muzica in timp ce faci lucrul acela ). Incerci sa vezi partea buna a lucrului pe care il ai de facut dar nu vrei sa il faci si atunci POATE te faci sa vrei.
Imi cer scuze daca raspunsul meu ti se pare stupid. sau daca nu am inteles intrebarea. Si te felicit pentru ceea ce ai scris mai jos.
Iti iei inima in dinti si apesi pe butonul din minte pe care scrie TREBUIE, altfel nu vei reusi.
Adica din intrebarea ta inteleg ca esti nehotarata,spune mai clar, ori vrei ori nu vrei, nu exista amandoua.sau vrei sa te joci cu noi. oricum imi face placere ca mai vorbim
Ai mare dreptate. M-am saturat de acei complexati care daca nu inteleg o intrebare sau mesajul trasmis de aceasta, sar cu gura si fac pe inteligentii! Aia nu merita dreptul de a sta aici
RAY întreabă: