NOname
| NOname a întrebat:

Când nu vrei, dar vrei să vrei, cum te faci să vrei?

Răspuns Câştigător
| Aly2 a răspuns:

Pai nu sunt sigura ca am inteles, dar raspunsul meu este : Depinde de context. Daca este vorba de teme, de mers undeva etc. Dar ca sa te faci sa vrei te poti gandi ce fain ar fi daca ai face acel lucru, sau ca trebuie, ca iti prinde bine, poate chiar ca ar fi amuzant ( poati asculta muzica in timp ce faci lucrul acela ). Incerci sa vezi partea buna a lucrului pe care il ai de facut dar nu vrei sa il faci si atunci POATE te faci sa vrei.
Imi cer scuze daca raspunsul meu ti se pare stupid. sau daca nu am inteles intrebarea. Si te felicit pentru ceea ce ai scris mai jos.

126 răspunsuri:
| Ahla a răspuns:

@NOname, nu stiu. Zi-mi tu. Am alergat si eu prin mintea ta? :* Caci, eu am ametit un pic. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Kronstadt...crezi ca o sa traiesti tu pana niciodata? Postare reraportata.

NOname
| NOname explică:

Jelli, ai fost la înălţime. Mulţumesc! Nu mai am nimic de adăugat.

NOname
| NOname explică:

Ahla, dragă, ai aflat vestea? Mai nou cică eu sunt tu. laughing

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Rofl! Internet Drama!

NOname
| NOname explică:

SturmirCloudKeeper, te citez, ca să nu zici că sunt subiectivă: "Uita-te pe site si vezi si tu ce intrebari pun. Prostii nu-s creativi. Creativitatea apare din utilizarea creierului".

| Parmalat a răspuns:

Ma autosugestionez big grin

| Beatriiice a răspuns:

Este ceva de genul: Este o persoană pe care o plac mult, dar am un iubit/ o iubită, şi nu pot fi cu acea persoană, însă tu vrei să fi cu ea...Trebuie să renunţi la iubit pentru a putea fi cu acea persoană. Poate e puţin absurd. E o chestie pe care trebuie să ţi-o impui.

| emy a răspuns:

Buna! Da, poti sa vrei sa faci ceva, dar sa nu vrei destul, adica sa nu ai suficienta vointa. Totusi, exicta o oarecare dorinta, dar vointa e cam slaba. La asta te-ai referit, nu? Pentru asta, iti trebuie un stimulent bun.:o incurajare, o apreciere din partea cuiva.

| ioio232 a răspuns:

E ca si cand nu vrei sa te lasi de fumat dar vrei sa vrei sa te lasi
eu asa fac la flotari tu ti-o adaptezi la problema ta
imi spun daca nu fac 60 de flotari va trebui sa fac 200 de abdomene si asta ma motiveaza sa fac 60

| Steaua10 a răspuns:

Cum? masturbez un pic ))

| MonkeyDLuffy a răspuns:

Vine de la sine vrutu! Sper ca team putut ajuta

| UnicornulFericit a răspuns:

Bună,deci în primul rând nu am înţeles deloc intrebarea pusă de tine.Mă gândeam ca e ilogică şi că nu are un răspuns cert,însa după ce m-am uitat peste răspunsurile celorlalţi şi am stat o vreme să gândesc răspunsul,iată că acesta a venit.Şi acum răspunsul meu:
Am să dau exact exemplul din mintea meabig grinacă eu nu vreau sa fac baie dar totuşi vreau,cea ce mă determină să nu vreau sa fac baie este un obstacol(poate apa e prea caldă sau prea rece),şi cum faci să vrei? Gaseşti o solutie convenabilă ca să poţi face cea ce vrei(adaugi apă caldă sau rece ca să ajungi la o temperatură convenabilă).
Deci:Când nu vrei(nu vrei pentru că ai de infruntat un obstacol),dar vrei să vrei(vrei să faci acel lucru,si l-ai face dacă n-ar exista un obstacol),cum te faci sa vrei(găseşti o soluţie pentru a depăsi acel obstacol).
Eu aşa am răspuns pentru că mi se pare cel mai potrivit răspuns.
NOname dacă e răspunsul bun,sau e pe aproape,sau trebuie să mai meditez la intrebare să-mi spui.
Numai bine.
P.S. Sincer te admir pentru intrebările puse, pentru că sunt atât de inţelepte şi poţi invăţa din ele, şi te admir pentru că mă faci să râd fiindcă îi faci pe mulţi să se supere pe tine pentru simplul motiv că ei nu cugetă la o problemă care pană la urmă are un raspuns logic şi simplu.

NOname
| NOname explică:

Ba nu, ale, nu e deloc stupid răspunsul tău. Ai înţeles foarte bine ce am vrut să spun, iar sfaturile tale le găsesc foarte folositoare şi originale. Mulţumesc!

gykuboom, mulţumesc şi ţie pentru răspuns!

| Allrc24 a răspuns:

Pai cand se intampla asa imi impun sa vreau acel lucru daca intelegi adica la inceput.e greu dar intra in reflex si apoi vreau sa vreau...

| ReallySomebody a răspuns:

Wow inteligenta intrebare NOnamesmug, deci sa vad daca am inteles, nu vreau sa calatoresc cu avionul pentru ca imi e frica, dar vreau sa vad malul celalalt ce ma fac sa vreau? wooohow coolsmugsmug nici nu m-am gandit la asa ceva vreodata! Si @toti care raporteaza:-J sunteti si voi ca toti ceilalti, trezirea, regulamentul e pentru toti! Succes NOname!

NOname
| NOname explică:

ąndrą, micuţo, ai fost genială!
Să-ţi spun de câte ori a fost raportată această întrebare şi reactivată de către admini, pentru că nu încălca în nici un fel regulamentul? De minim 5.
Nu ştiu de unde au unii plăcerea asta de a raporta abuziv. Îţi dai seama cât de frustrat şi obsedat de cineva trebuie să fii, ca să-i raportezi o întrebare nevinovată de 5 ori la rând? Jalnic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum de tie ti le reactiveaza si mie si @Justitiarului nu? De asemenea nici ale noastre nu contin nimic trivial, decat ca poate trezi niste frustrari in randul "inteligentilor"! Dar nu contine nimic trivial!
Tot esti atotstiutoare, de ce numai pe tine te asculta adminii? Daca vor sa ma contrazica sa o faca chiar ei! Insa nu au argumente!

| poppies a răspuns:

Dagilor,NOname cred ca a pus intrebarea doar daca puteti s-o intelegeti, mai exact sa PUTETI sa o cititi.Vai,vai ce va crizati repede.Nu raspund prea mult la intrebari dar ma multumesc cu cititul raspunsurilor, iar din primele raspunsuri."m am lamurit"

| RфZaημtzα a răspuns:

Ma dresez si-mi zic ca asa e mult mai bine chiar daca constiinta imi zice''nu''.

| hope2destiny a răspuns:

Imi spun intr`una "vreau, trebuie sa vreau, e pentru binele meu sa vreau" etc.
@cei care considera ilogica exprimarea: lb romana e facuta doar pentru a te intelege cu celalaltwinking

| deeea28 a răspuns:

Cateodata de dragul persoanei iubite sau de dragul cuiva, incercam sa facem ceva ce nu vrem pentru acea persoana sau acea idee. Cum te impulsionezi sa faci acel ceva pe ca nu ai vrea sa-l faci decat din cauza altcuiva sau altceva? Simplu, daca te impulsioneaza persoana destul o faci, daca nu, nu. Am filozofat si eu ca tine asa, genu 1+1+1+1=4 sau poate 2+1+1=4 sau...dar pana in final am ajuns la aceeasi concluzie 2+2=4, scurt, iar restul sunt acelasi lucru dar pe alte cai. Daca intrebarea asta ti-ai pus-o tie si ti-a creat probleme eu zic sa fii mai hotarata in dorinte si decizii. Daca cu intrebarea asta crezi ca ne creezi noua probleme, la cel putin unii dintre noi, nu ai sanse, ca e doar o intrebare simpla cu alta palarie. Mai bine pune intrebari mai reale, mai clare, mai radicale pentru a invata ceva. Din filozofie nu te alegi cu nimic. Succes.

| Wolfenstein a răspuns:

Ma gandesc cei amibine la acel lucru, partile lui bune.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @NOname! Caut o motivație iar dacă nu vreau dar dtrebuie să vreau mă mobilizez.
O zi cu zâmbet să ai!

| Maothecat a răspuns:

Cu mult curaj!

| Thrimbor a răspuns:

Am inteles intrebarea.dar nu stiu ce raspuns sa dau.ar fi ceva de genu : Nu vreau sa ma las de fumat, dar vreau pentru ca trebuie,(si "cum te faci sa vrei?") pentru ca este cel mai bine pentru mine, pur si simplu iti asculti motivatia.

| Alki a răspuns:

Întrebarea e simpla, raspunsul:pai...depinde de tine,iti poti impune sa vrei, te poti gandit la rezultat ca la o reconpensa sau.te poti gandi ca in urma refuzului tau ceva nu va iesi bine, chiar neplacutthinkingbig grin[PS:Mi-a placut formularealaughing]

| RoxanaAndreeaBianca a răspuns:

Pai. iti spui in gand ca vreiii. si te ambitiezi... Si pana la urma o sa vreii

| claudiu89 a răspuns:

Te rog nu mai trimite aceeasi intrebare de mai multe ori, merci.

| puidetigan a răspuns:

Daca vrei, vrei. E foarte simplu cand vrei.

Întrebări similare