| WhatheWow a întrebat:

Care ar putea fi cea mai grea intrebare filozofica?

Răspuns Câştigător
| Claudiuu a răspuns:

Serios... cred ca tocmai asta este.

74 răspunsuri:
| WhatheWow explică (pentru olivikkka):

Pai, l-ai citit pe asta?

| olivikkka a răspuns (pentru WhatheWow):

Sincer am citit doar inceputul, dar nu ma intereseaza articolul vreau sa vad parea ta nu un articol scris de nu stiu cine si nu stiu cind, deci imi raspunzi ai fost sau nu indragostit

Am doar 13 ani, inca nu m-am indragostit dar eu ti-am spus ce e dragostea din punct de vedere stiintific.

| olivikkka a răspuns (pentru WhatheWow):

Crede-ma cind o sa fii ai mare o sa te rizi si tu si o sa spui ca e o prostie ca dragostea este o reactie cimica, asa ca iti urez succes in dragoste filosofule si note bune la chimie

O sa ma straduiesc!

| Anecherry a răspuns:

De ce?

| WR104 a răspuns (pentru WhatheWow):

Nu stiu unde vezi tu Armonia, Universul este de fapt haos, tocmai de asta e perfect.
Ce armonie sa fie cand Andromeda cu Calea Lactee se preatesc de o ciocnire iminenta, poate fi si asta tot un fel de armonie, depinde din ce punct de vedere vezi lucrurile.

| WhatheWow explică (pentru WR104):

Daca ar fi fost asa un haos noi nu am fi existat.

| WR104 a răspuns (pentru WhatheWow):

Ba, dimpotriva, a fost nevoie de mult haos si multe intamplari fericite, accidente pentru ca noi sa existam si nu numai atat ci sa si rezistam atata timp.
Nu cred ca poti afirma ca in Univers este ordine si armonie, este un haos total.

| unul1 a răspuns (pentru olivikkka):

Pot sa raspund eu la ultima : mai intai de gaini au fost reptile; reptilele fac oua; deci oul a fost prima data tongue

| unul1 a răspuns (pentru WhatheWow):

Universul este ciclic happy ca orice altceva ce ne incojoara... ia exemplu de la istorie

| olivikkka a răspuns (pentru unul1):

Mda ma aranjeaza raspunsul tau, si la celelalte 2 ai raspunsul?

| unul1 a răspuns:

Totul este bipolar daca o luam asa, barbat-femeie, polul N-polul S, rau-bine, intotdeauna va exista un echilibru... imagineaza-ti o viata fara probleme! oricand s-ar naste probleme noi, acel minim 1% din ambitie ne impinge sa gasim o problema pe care sa o rezolvam. daca nu am avea probleme nu am avea viata atunci happy. pentru mine cea mai grea intrebare filozofica ar fi "de ce?" si aici se includ foarte multe lucruri.

| unul1 a răspuns (pentru olivikkka):

Raspunsul la celelalte intrebari pot fi foarte variabile... dragostea eu o vad ca o necesitate, un om nu e complet sanatos mintal fara dragoste. happy dar sa fim seriosi te umfla rasul cand auzi de reactie chimica

| olivikkka a răspuns (pentru unul1):

Ei ce sa faci are doar 13 ani nu cred ca intelege pedeplin ce este dragostea, chiar eu inca nu o inteleg pe deplin dar el, card ca acesti savanti care au descoperit dragostea ca o reactie chimica erau beti si au facut asa o declaratie timpita, imi place efinitia dragostei pe care o dai tu

| NoShit a răspuns (pentru unul1):

Ce căcat zici acolo "un om nu e complet sanatos mintal fara dragoste". Dacă nu iubeşti înseamnă ca eşti un psihopat? Sunt oameni care pot trăi şi fără iubire, fără oameni, fără societate şi asta fără a deveni psihopaţi. Nu cred că-i o chestie valabilă pentru toţi.

| NoShit a răspuns (pentru olivikkka):

Şi tu câţi ani ai? Vorbeşti de parcă ai celebrat nunta de aur cu soţul tău pe care încă îl mai iubeşti.

| olivikkka a răspuns (pentru NoShit):

Pai daca imi spui ce este dragostea pentru tine iti spun ce virsta am eu

Chiar nu mă interesează vârsta ta. Voiam doar să descoperi cât de ipocrită eşti. Dar nu-ţi da seama. E destul c-o fac eu în locul tău.

| olivikkka a răspuns (pentru NoShit):

Asta este strict parerea ta, si trebuie sa otii in buzunar daca nimeni nu ti-o ere asta la fel este o lectie a vietii, succes in viata

| unul1 a răspuns (pentru NoShit):

Oamenii simt nevoia de a avea un/o partener/partenera, deci este o nevoie a creierului, a nostra. Oricum intotdeauna vor fi exceptii, deci in concluzie nu esti perfect echilibrat psihic daca nu ai un/o partener/partenera. Daca o sa vorbesti cu un psiholog o sa-ti zica la fel. Desigur poti trai si fara o mana sau fara un picior dar nu esti complet echilibrat daca ma intelegi happy

Unii psihologi sunt mai dezaxaţi mintal ca oamenii normali.

Nu-mi mai zice mie ce trebuie şi ce nu. De ce să-mi ţin părerea în buzunar? Nu era o lume liberă? Am dreptul să mă exprim liber cum mă duce capul, deci acceptă părerea mea fie că-ţi place, fie că nu.
"Ei ce sa faci are doar 13 ani" - De unde superioritatea asta? Tu legat de asta, de ce nu ţi-ai ţinut părerea în buzunar?

Ei au studiat aceste "fenomene", au un atestat, deci poate stiu mai multe

| wawe a răspuns:

Esti prost?

| WhatheWow explică (pentru wawe):

Asta-i o intrebare usoara, pretenas!

Uite un exemplu : http://stirileprotv.ro/......toare.html

Aici ii o aberatie totala... "Unii psihologi subliniaza chiar ca Anders Breivik, norvegianul care a ucis 77 de oameni anul trecut, si Joker, tanarul care a deschis focul intr-o sala de cinema din America si a ucis 12 oameni, nu aveau conturi pe Facebook." dar ce iti ziceam eu sunt niste lucruri elementare in psihologie, acum fiecare considera ce vrea happy. nimeni nu detine adevarul absolui, nu exista ( parerea mea ) niciodata eu am 100% dreptate.

| InViataReala a răspuns:

Cine suntem noi?