Totul este bipolar daca o luam asa, barbat-femeie, polul N-polul S, rau-bine, intotdeauna va exista un echilibru... imagineaza-ti o viata fara probleme! oricand s-ar naste probleme noi, acel minim 1% din ambitie ne impinge sa gasim o problema pe care sa o rezolvam. daca nu am avea probleme nu am avea viata atunci . pentru mine cea mai grea intrebare filozofica ar fi "de ce?" si aici se includ foarte multe lucruri.
Oamenii simt nevoia de a avea un/o partener/partenera, deci este o nevoie a creierului, a nostra. Oricum intotdeauna vor fi exceptii, deci in concluzie nu esti perfect echilibrat psihic daca nu ai un/o partener/partenera. Daca o sa vorbesti cu un psiholog o sa-ti zica la fel. Desigur poti trai si fara o mana sau fara un picior dar nu esti complet echilibrat daca ma intelegi
Nu-mi mai zice mie ce trebuie şi ce nu. De ce să-mi ţin părerea în buzunar? Nu era o lume liberă? Am dreptul să mă exprim liber cum mă duce capul, deci acceptă părerea mea fie că-ţi place, fie că nu.
"Ei ce sa faci are doar 13 ani" - De unde superioritatea asta? Tu legat de asta, de ce nu ţi-ai ţinut părerea în buzunar?
Aici ii o aberatie totala... "Unii psihologi subliniaza chiar ca Anders Breivik, norvegianul care a ucis 77 de oameni anul trecut, si Joker, tanarul care a deschis focul intr-o sala de cinema din America si a ucis 12 oameni, nu aveau conturi pe Facebook." dar ce iti ziceam eu sunt niste lucruri elementare in psihologie, acum fiecare considera ce vrea . nimeni nu detine adevarul absolui, nu exista ( parerea mea ) niciodata eu am 100% dreptate.
anonim_4396 întreabă: