| WhatheWow a întrebat:

Care ar putea fi cea mai grea intrebare filozofica?

Răspuns Câştigător
| Claudiuu a răspuns:

Serios... cred ca tocmai asta este.

74 răspunsuri:
| Yamx a răspuns (pentru olivikkka):

El are 13, iar tu ai 15 abia impliniti. Da, foarte mare diferenta! Si foarte mult ai iubit tu la viata ta... pe mamica si taticu.

| olivikkka a răspuns (pentru Yamx):

Dar tu pe cine ai iubit?

| WhatheWow explică (pentru olivikkka):

Auzi draguto, ca sa nu te mai umfli atit in pene ca ai 15 ani, poti sa vezi data nasterii mele la profil; si mai lasa discutiile astea sterile pe tema dragostei ca nu stii ce e!

| WhatheWow explică (pentru wawe):

Pretenas, e buna intrebarea ta" filozofica" dar mai inti de toate trebuia sa ti-o pui tie si sa vezi daca-ti poti raspunde!

| Mădă0611 a răspuns:

Ma gandeam azi thinking daca nu exista destin, de ce intalnim anumite persoane (care ne schimba sau pe care le schimbam)? Vorbesc de perioade scurte de timp si schimbari majore.

| Allix13 a răspuns (pentru WR104):

Aici ai dreptate... daca nu ar fi haos atunci acest site nici nu ar exista.Aceasta intrebare nu ar fi pusa. Fericirea exista pentru a balansa haosul si invers. Poate nu sunt eu cine stie ce filozof sau inaintat in varsta dar stiu cate ceva. Oricum bun raspuns WR104winking

| Allix13 a răspuns (pentru olivikkka):

1.Viata este un ciclu in continua miscare.
2.Dragoste...doar o denumire pentru un sentiment, unii o considera o boala care da simturile peste cap.
3.Cum s-a mai spus, oul firestelaughing
Nu ma cred destept, si pentru cultura ta am doar 13 aniwinking

| Allix13 a răspuns (pentru Mădă0611):

Pentru ca exista o expresie:destinul ti-l faci singur...dar uneori unele fiinte superioare cu mult noua isi baga "coada" iar uneori au legatura cu vietile anterioare.

| wawe a răspuns (pentru WhatheWow):

Toata lumea e proasta sau nimeni nu e prost, conteaza doar din ce perspectiva analizeziwinking

| G510 a răspuns (pentru CeraM):

laughing

| SweetyღGirl a răspuns:

Cea mai grea ar fi cea ce nu are inca raspuns.De ce traim? Care e sensul vietii?
Omul este capabil de multe intrebari pe care deja le stie raspunsul, dar inconstrient.Forta atractiei e reala? Chiar omul este zeul in univers si poate controla tot ce e in jurul lui? Ce mai grea intrebare filozofica ar putea fi chiar...ce este mintea umana? Ce poate face ea? De ce e capabil omul?

| hahaha a răspuns:

Cati cai se pot inhama la o caruta?

| WhatheWow explică (pentru hahaha):

Sasa, sasa cai; doi cai frumosi! Simplu ca Buna ziua, nu?

| hahaha a răspuns (pentru WhatheWow):

Nu se stie! este doar o aproximatie, numarul cailor variaza intre 2 si 6 unde gasim o infinitate de valori.