| Florin9Florin9 a întrebat:

Ce argumente(bazate pe dovezi științifice) există în favoarea evoluționismului? (am început să am o dorință de a cunoaște această teorie), ce cred evoluționiștii? La ce întrebări oferă teoria evoluționismului răspunsuri?

121 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu contează din câte surse ai dat linkuri, atâta timp cât toate aceste surse aparțin acelorași neo-naziști/rasiști/extremiști/ sau fani ai teoriilor conspirației.

Există mii de situri care neagă că omul a aterizat pe Lună. Asta nu face afirmația mai puțin retardată.

Arată-mi un site respectat și obiectiv care-ți susține afirmațiile. Arată-mi un site al unei societăți istorice prestigioase care neagă Holocaustul. Arată-mi niște documente care atestă faptul că în 1942 la Auschwitz era o tabără de creație, nu un lagăr de concentrare.

Să negi Holocaustul înseamnă să negi cinci ani din istoria acestei planete. Înseamnă să negi un eveniment cu care au intrat în contact direct sute de milioane de oameni. Așa ceva nu se poate fabrica nici în cel mai fantezist film.

Dovezile existenței Holocaustului sunt atât de covârșitoare încât numai un om complet rupt de realitate le poate nega. De la mărturiile a zeci de mii de supraviețuitori ai lagărelor de concentrare, până la mărturiile celor care au executat ordinele lui Hitler, ca să nu mai vorbim despre milioanele de documente fotografice, articole ale vremii, mărturii ale soldaților aliați, mărturii ale civililor, existența fizică a lagărelor de concentrare și lista poate continua.

Și ca să nu mai aduci argumente stupide de genul "cum ar fi putut fi executați 4 milioane de oameni într-un oraș?", notează-ți următoarele:

- durata Holocaustului a fost de peste 5 ani
- au existat 42.500 de centre de detenție
- peste 2 două milioane de oameni din cele 6 milioane de victime au fost împușcați de către grupările paramilitare naziste numite Einsatzgruppen, deci nu au fost gazați/arși
- au existat opt mari lagăre de exterminare: Auschwitz, Belzec, Chełmno, Jasenovac, Majdanek, Maly Trostenets, Sobibór și Treblinka

Să negi existența Holocaustului este o nebunie la fel de mare ca a nega existența unui continent numit Africa.

Iar dacă citatul pe care ți l-am dat este fals și în realitate Ben Klassen nu era un rasist, ce zici atunci de un discurs de o oră dedicat omagierii lui Hitler? Tot o minciună gogonată și o discreditare?

https://www.youtube.com/watch?v=Cz7_BMQ85h0

Probabil că și ăsta a fost fabricat de evrei, la fel ca toate mărturiile și pozele legate de Holocaust. Și ca toate fosilele care susțin teoria evoluției.

| Skippy223 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am timp sa citesc toate sursele tale, am citit o parte din ele - si in trecut m-am informat si eu despre Holocaust.
"Mii de responsabili nazisti au fost capturati si sute au fost in instanta, pentru crimele impotriva umanitatii.
Daca Holocaustul nu a existat, de ce nici un condamnat nazist nu a negat existenta? De ce nu a zis nici unul "Este o facatura, nu este adevarat" si de ce au oferit detalii amanuntite, dand impresia ca erau mandri de ce au facut?"
Asta este raspunsul unui individ impotriva negationistilor.

Nu sunt suficient documentat in domeniu sa iti demonstrez cu exactitate, poate ar trebui sa ai o discutie cu cineva care are informatiile si sursele necesare.

| drutzix a răspuns (pentru ALGator):

Ai uitat sa pui /sarcasm la sfarsitul comentariului ca te-a luat in serios laughing

| OnePiece a răspuns:

Um, de aterizatul pe luna am si eu dubii, sincer. Nu cred ca aveam tehnologia necesara in 1969 sa aterizam acolo. Acum o avem, dar stam si facem razboi in Siria.

Nu am o opinie legata de Holocaust.

| Florin9Florin9 explică (pentru drutzix):

O să analizez cu atenție când voi avea timp ce ai zis tu și o să văd dacă am obiecții. De ce se contrazic oameni de știință între ei pe unele subiecte?(de exemplu uni spun că Atlantida a existat iar alții că nu, cei care zic că a existat au păreri diferite cu privire la localizarea locului în care s-a aflat). Sunt mai multe teorii ale modelului în care au dispărut dinozaurii, care e cea mai acceptată de către oameni de știință? E posibil ca straturile de pământ să aibă vârste diferite(de exemplu e posibil ca pământul care e chiar sub picioarele noastre să aibă o vârstă, iar cel de la o adâncime de x km să aibă altă vârstă?). evoluționismului afirmă că prima celulă a apărut,, accidental/haotic''?

| Kogaion a răspuns:

1. Teoria lui Darwin, este doar o teoria in care eu nu cred. Nu avem cum sa ne tragem din maimute si cu asta basta, ca exemplu: cainii impart 97% din ADN cu Lupii, cu toate astea, lupii nu pot fi domesticiti oricat te-ai chinui, spre exemplu in nici un circ de pe lumea asta nu vei vedea un lup. De ce? Daca ei si cu cainii au un ADN de 97% asemanator. Asa si cu oamenii si maimutele, daca ne tragem din ele, ele de ce nu pot invata sa vorbeasca? Se fac atatea experimente, si incearca sa invete maimutele, cu toate astea, ele nu pot reusi sa vorbeasca sau sa scrie?
2. Holocaustul si Hitler au fost cele mai bune afaceri facute de evrei, prin cele 2, s-a creat Antisemitismul, sau mai simplu, un scut care le oferea evreilor o imunitate de fier, nu poti sa critici un evreu ca esti considerat antisemit si bagat la puscarie. In legatura cu cele 6 milioane de victime, este o prostie, nu aveau cum sa moara atat de multi, nici 1 milion nu cred ca au murit, Hitler a fost adus de evrei la putere dar la un moment dat a scapat de sub control, dar nu au existat 6 milioane de victime. Cine nu crede sa scrie pe Google: "Red cross Jews" sunt evidentele tinute de Crucea Rosie, care ghici ce? Populatia evreiasca a crescut in perioada Nazismului. Pai cum daca au fost exterminati 6 milioane?

| Skippy223 a răspuns (pentru Florin9Florin9):

Stiu ca nu e pentru mine intrebarea, dar:
1) Oamenii de stiinta se contrazic pentru ca asa se afla raspunsurile adevarate. Nu se contrazic ca si intr-o cearta, ci incearca sa dovedeasca ceva contradictoriu, in speranta de a junge la un raspuns final. Pe scurt, epuizeaza orice cale pana ajung pe drumul cel bun - toti au un scop in minte, si acela sa descopere. Diferenta intre ei este ca unii vor sa ajunga la raspuns intr-un mod, pe cand altii prefera alt mod.
Cat despre Antlantida, nu se stie nimic concret - cu toate astea, un nou documentar a aparut in ianuarie, anul acesta, in care se explica noile descoperiri facute (niste ancore, si alte artefacte(?)) Daca a existat Atlantida, ar fi fost o insula, si nu ar fi avut nici o legatura cu "Poseidon", cum se spune.

2) Oamenii de stiinta accepta una din doua ipoteze: corp extraterestru (asteroid, cometa) ori o eruptie vulcanica masiva.
S-a descoperit un crater de dimensiuni mari(180 km diametru) care ar fi de acum 65 de milioane de ani. Intrebari inca se pun.

3) Ceea ce spui tu este exact asa cum se intampla. Ca sa iti explic pe o scara mai larga, crusta oceanica are o varsta care nu depaseste 200 de milioane de ani, in schimb, crusta continentala depaseste 4 miliarde de ani in unele zone.

4) Daca te referi la teoria evolutionismului a lui Darwin, atunci raspunsul e nu - teoria evolutiei nu afirma nimic despre aparitia vietii, pentru ca nu asta este scopul ei.

| Florin9Florin9 explică (pentru Kogaion):

Îmi poți da mai multe detalii... Dacă ai timp..., ce chestii te fac să nu crezi?

| Florin9Florin9 explică (pentru Skippy223):

E posibil ca pământul de mai deasupra (10km adâncime să zicem) să fie mai vechi ca unul de la o adâncime mai mare (20km să zicem)? Ce e cu erele care se presupune că au existat?

| Kogaion a răspuns (pentru Florin9Florin9):

Ce chestii ma fac sa nu cred in ce? Teoria lui Darwin sau Holocaustul&Hitler?

1)Da e posibil ca o portiune a pamantului de la suprafata sa fie mai vechi. Poate fi cauzata de fenomenul de subductie, sau de suprapunere.
Doua placi tectonice se ciocnesc, si se vor "incaleca" - adica una din ele va ramane la suprafata, in timp ce cealalta va plonja. Asta este procesul de subductie.
2) Nu inteleg intrebarea. Ce sa fie cu ele? Erele alea reprezinta o perioada de timp definita de diferite caracteristici, schimbari ale planetei, evenimente.

Te rog, nu il asculta pe Takewithbread. Cum vrei sa iti demonstreze ca teoria evolutiei nu este adevarata, cand nici macar nu stie ce este, sau pe ce se bazeaza. Sa nu vorbim si despre celelalte aberatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru johnnny123):

Eu deja am răspuns mai sus la toate astea, dar ca să-ți fac ție pe plac o să-ți răspund din nou.

"Nu contează din câte surse ai dat linkuri, atâta timp cât toate aceste surse aparțin acelorași neo-naziști/rasiști/extremiști/ sau fani ai teoriilor conspirației. "
Acelorași neo-naziști? Dovedește.
Tu crezi că absolut toate site-urile din tot internetul care neagă Holocaustul au fost realizate de o mână de oameni antisemiți și filonaziști? Ți se pare logic ce ai zis?

"Arată-mi un site respectat și obiectiv care-ți susține afirmațiile. Arată-mi un site al unei societăți istorice prestigioase care neagă Holocaustul."
Ți l-am dat deja în mai multe rânduri.
http://codoh.com/about/
Ei nu neagă Holocaustul, dar ce au afirmat este că se îndoiesc de multe aspecte majore (repet, majore) care compun acest fenomen.

" Arată-mi niște documente care atestă faptul că în 1942 la Auschwitz era o tabără de creație, nu un lagăr de concentrare."
Eu am zis deja că în Auschwitz-ul industrial erau trimiși evrei la muncă de către naziști, dar asta nu înseamnă că ar avea vreo legătură cu uciderile în masă. Le putem spune prizonieri? Poate da, dar tot nu are legătură cu uciderile în masă. Repet întrebarea, de unde au mai fost evrei să migreze în Israel dacă au fost omorâți în Germania?

"Să negi Holocaustul înseamnă să negi cinci ani din istoria acestei planete. "
Nu, înseamnă că neg 70 de ani de propagandă monstruoasă a mass-mediei evreiești mondiale.

"De la mărturiile a zeci de mii de supraviețuitori ai lagărelor de concentrare, până la mărturiile celor care au executat ordinele lui Hitler, ca să nu mai vorbim despre milioanele de documente fotografice, articole ale vremii, mărturii ale soldaților aliați, mărturii ale civililor, existența fizică a lagărelor de concentrare și lista poate continua."
Eu ți-am zis care a fost treaba cu "martorii oculari" și cu lagărele de concentrare. N-ai vrut să înțelegi, să fii sănătos, dar este logic că dacă un martor minte în legătură cu Holocaustul atunci evident că mint toți martorii pentru că toți susțin același lucru. Ți-am dat deja 2 documentare pe tema asta (și nu numai), îți recomand ca măcar pe alea să le vizionezi dacă n-ai nici tu chef să citești linkurile pe care le-am dat. Nu zic că nu au fost forțați evreii să lucreze în taberele de muncă, dar, din nou, asta n-are legătură cu exterminări și crime în masă.

http://codoh.com/library/document/935/
Aici este pusă serios la îndoială autenticitatea declarațiilor martorilor, iar o chestie care mi-a atras atenția a fost asta:
"This reversal was so serious that today, one can no longer find witnesses willing to take the risk of swearing before the dock of a court of law that they saw a homicidal gassing, whether at Auschwitz or any other concentration camp within the Third Reich.
The would-be media witnesses continue to proliferate, unchecked, in the world of radio, television and books, where they hardly run the risk of being put into difficulty by embarrassing questions."

"durata Holocaustului a fost de peste 5 ani"
Ce legătură are ce ai spus tu aici cu ce am spus eu?
Eu m-am referit doar la Auschwitz, loc unde evreii susțin că au murit 4 milioane de oameni.
Conform Wikipedia, site-ul tău preferat și foarte de încredere, lagărul de la Auschwitz a funcționat între 1942 și 1944, deci aproximativ 3 ani. Printr-un simplu calcul, o să vezi astfel că în Auschwitz mureau (din gazări probabil cei mai mulți) aproximativ 4000 ( PATRU MII) de oameni *zilnic*. Ți se pare logic? Dar stai, în anii 90 evreii și-au retras declarația și apoi au susținut că au murit doar în jur de 1 milion aici. În cazul ăsta, tot este vorba de cam 1000 de oameni uciși zilnic (ceea ce tot este destul de mult zic eu), dar de ce aș crede asta dat fiind faptul că ei au mințit și cu cei 4 milioane?
Bossule, nici după standardele incineratoarelor moderne nu se pot arde mii de oameni zilnic, ce să mai spun de tehnologia și posibilitățile de acum 70-80 de ani, și dat fiind faptul că arderea completă a unui corp (după standardele moderne) durează aproximativ 30-40 de minute și asta pentru că organismul uman este 70% compus din apă. Dacă era din paie poate ardea mai rapid.
Vrei dovezi în cazul ăsta? Mai sus ți-am dat deja 60.
http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.ro/......t-die.html

"au existat opt mari lagăre de exterminare: Auschwitz, Belzec, Chełmno, Jasenovac, Majdanek, Maly Trostenets, Sobibór și Treblinka"
Despre Auschwitz cred că ți-am dat suficiente surse. Dacă ești atât de dezinteresat încât să le consulți, este problema ta și nu ai niciun motiv să-mi reproșezi mie că nu ți-am dat dovezi.

Despre Majdanek este evident că s-au mâncat o grămadă de ciuperci în legătură cu numărul de morți care inițial cică era de vreo 1.5 milioane dar normal că a mai scăzut între timp.
http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.ro/......o-gas.html
http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.ro/......-camp.html
http://www.ihr.org/jhr/v13/v13n5p39_ushmm.html
Și în special asta.
https://www.youtube.com/watch?v=pDsJtB2F9i8

Despre Treblinka, la fel.
http://www.bbc.com/news/magazine-16657363

"ce zici atunci de un discurs de o oră dedicat omagierii lui Hitler? "
Stai puțin. Am zis și repet, naziștii erau antisemiți, dar asta nu înseamnă că voiau moartea și dispariția evreilor de pe fața pământului. Normal că mass-media vrea să te convingă de asta ca să crezi că nazismul era rău și malefic pentru că evreii au știut foarte bine că nazismul și Hitler au reprezentat o amenințare la adresa planurilor lor. Că Ben Klassen îl ridică în slăvi pe Hitler nu dovedește cu nimic că naziștii au omorât evrei. Nu au legătură una cu alta.

În final, repet, nu mă crede pe mine, citește linkurile pentru care mi-am pierdut câteva ore să-ți dovedesc ție și celorlalți 2 atei increzuți că sunt autentice, sau dacă nu, măcar uită-te la documentare, nu-ți pierzi decât 2 ore din viață și poate ai să realizezi și tu anumite lucruri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Skippy223):

Am mai zis de 10 ori, au fost torturați o grămadă de oameni să depună mărturii, atât la procesele de la Nurnberg, cât probabil și alți oameni în particular. Scopurile erau evidente.
https://www.darkmoon.me/2015/torture-and-testicle-crushing-at-nuremberg/
Citez: "At the same time, by sheer coincidence, another correspondent has just sent me some stomach-churning details about testicle crushing. He ends his letter with these words : "This is what Jewish interrogators did to their German prisoners of war after WWII in order to get them to "sing"—i.e., to confess to crimes they never committed."
În orice caz, poza asta zice multe.
https://s9.postimg.org/hxmrkk3jj/tumblr_oeaij4_Kl_GH1s7e5k5o1_500.jpg
Așa erau de vinovați naziștii încât procesele în care erau acuzați de 6 milioane de morți și condamnarea la moarte li se păreau foarte amuzante.

| Teffan a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma simt special ca nu mai vrei sa ma binecuvantezi cu iluminarea..."H etc."

Mai aveam nevoie de niste bloguri ca sa le mai trimit odata unde le-am trimis.

| Teffan a răspuns (pentru anonim_4396):

happy

Teoria lui Darwin (greșeala mea că n-am specificat...)

Teoria lui Darwin (greșeala mea că n-am specificat.)

| Skippy223 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atat de torturati au fost, incat zambeau.

| Florin9Florin9 explică (pentru Skippy223):

Acele perioade sau modificat /schimbat (nr-ul de ani) în timp, de ce? Există dovezi că erele au existat? Cine a făcut această descoperire/cine le-a menționat pentru prima oară?

| Kogaion a răspuns (pentru Florin9Florin9):

In primul rand, principala idee, ca ne tragem din maimute doar pentru ca ne asemanam cu ele. In al doilea rand, nu am incredere in evrei(si mai ales cei premiati cu Nobel). Si mai sunt multe de discutat, ti-am lasat si un link mai sus de pe activenews. Aceasta teorie este doar pentru a-l mai indeparta pe om de Dumnezeu, iar vor sarii ateii ca noi crestinii suntem spalati pe creier, dar ei saracii sunt vai de mama lor.

Cum adica sa schimbam numarul de ani?
In prezent, am descoperit diferite ere, in principal prin studierea rocilor care formeaza pamantul (granit, gnais, bazalt etc.). Rocile ne spun multe lucruri: ce fel de crusta este, daca a facut parte dintr-o crusta oceanica (insemnand ca acea suprafata a fost acoperita de un ocean in trecut, sau un alt corp de apa), daca au rezultat in urma unui contact cu lava si multe alte informatii.
Cu cat ajungem mai adanc, cu atat putem studia structura pamantului din trecut.

Erele au fost descoperite si determinate nu de un singur geologist, ci de mai multi. Nu pot sa iti dau un nume, pentru ca sunt implicate grupuri, institutii si laboratoare intregi.
De exemplu Epoca de Bronz a fost determinata in urma descoperirilor de instrumente, sabii, armuri facuta din bronz.
Dupa un timp, au inceput sa foloseasca fierul, sa invete sa il modeleze si sa creeze instrumente din el. In momentul in care fierul a inlocuit bronzul, oamenii de stiinta au observat schimbarea si evolutia, si au decis ca e sfarsitul unei epoci, si inceputul altei epoci. La fel s-a intamplat intre era Mezozoic si Neozoic, de exemplu.
Cand luam in considerare erele "generale", in principiu finalul unei ere si inceputul altei ere este determinata de o extintie de masa. Au fost in total 6 momente in care pamantul a fost distrus in proportie de peste 75%, perioada in care vietatile au murit, si au luat-o de la inceput.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Skippy223):

La ce aberatii auzeau, cred si eu.
Si Mengele tare vinovat se mai simtea pentru ce a facut, sau mai bine zis pentru ce *nu* a facut.
https://codoh.com/library/document/484/
"It is also mentioned repeatedly that Mengele never expressed any feelings of guilt."

| drutzix a răspuns (pentru Florin9Florin9):

Se contrazic pentru ca sunt oameni, unii gresesc altii sunt motivati de alte lucruri sa se contrazica. Ai mare grija cine se contrazice cu cine, de exemplu daca un biolog se contrazice cu un geolog pe subiectul biologiei e normal sa il crezi pe biolog, nu?
Nu poti fi expert in stiinta pentru ca stiinta acopera un numar imens de campuri.
Si desigur avem si cativa care si-au luat doctoratele pe la universitati suspecte si acum se gasesc sa se creada oameni de stiinta, dar ei nu au mai au mai facut o lucrare de cand si-au terminat doctoratul.

Dinozaurii au disparut din cauza unui meteorit care a creat o iarna nucleara - asta e teoria acceptata.

Da. Cu cat sapi mai adanc cu atat primesti mai mult in trecut.

Teoria evolutiei nu afirma asta, ea se ocupa cu procesul de dupa aparitia primei celule.
Cu aparitia vietii din materie nevie se ocupa abiogeneza. Inca nu avem o teorie dovedita dar exista indicii care ne imping sa credem ca viata a aparut in jurul izvoarelor hidrotermale din ocean.

| SG1995 a răspuns (pentru Ionuthantig524):

"In primul rand evolutia nu exista.Este absurd sa crezi ca ne tragem din maimute. Daca ar fi asa de ce mai exista maimute pe pamant? "

E ceață în capul tău tată, oamenii nu se trag din maimuțe, ci tehnic oamenii sunt o specie de maimuțe, mai exact suntem o specie denumite homo sapiens care face parte din regnul hominidae din care fac parte toate maimuțele, inclusiv tu.

"Rupi toate paginile (care insemnifica pasii care au fost facuti de la particula la OM)si apoi le arunci din avion.Paginile se vor pune din nou la loc? Va exista din nou o carte? Iti spun eu.NU! Chiar Charles Darwin, creatorul teoriei a ajuns sa recunoasca ca tot ce a zis e o inventie.Acesta a mers pe o insula si a observat asemanarea dintre specii, si de acolo a pornit toata mascarada."

Teoria evoluției nu e una și aceeași cu abiogeneza, copilaș te rog mai învață dacă nu vrei să rămâi repetent. Practic evoluția descrie modul în care viața s-a dezvoltat, iar abiogeneza felul în care a apărut viața, sunt două subramuri diferite ale biologie, nu le confunda.

"Sunt de religie ortodoxa si sunt de parere ca Evolutionismul nu e decat o scuza pentru atei.Cei care nu cred in Dumnezeu. Sper ca ti-am deschis ochii si te-am ajutat.P.S: Am 13 ani, nu-i asa ca stiu multe? "

Nu, nu vreau să fiu răutăcios cu un copil, dar drăguță știi prea puțină, dar ai dreptate evoluția nu e o scuză pentru ateism, că evoluția nu dovedește inexistența lui Dumnezeu, ci dovește faptul că mitologia creației din Geneza e falsă, atâta tot.

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tată mai studează Joy of Satan, deoarece Dietrich nu nega teoaria evoluție, ea crede că e incompletă, mai exact Dietrich e de părere că noi homo sapiens sunt o combinație între extratereștri și homo erectus, dar văd că uni nici într-o religie așa-zis liberă nu se apucă să studieze dincolo de dogme, trist.

| SG1995 a răspuns (pentru Ionuthantig524):

Băiete, dacă nu ai încăpățânat și ai pune mâna pe o carte de biologie, ai vedea că nu aberăm. Apropo nu toți cei care sunt de-acord cu teoria evoluției sunt atei, eu sunt creștin de exemplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SG1995):

Este o diferenta destul de mare intre ce ai zis tu ca a sustinut Maxine Dietrich si ce sustine Darwin.
De curiozitate, arata-mi si mie articolul unde a zis Maxine asta.

Chiar nu am chef, să caut la ora asta, ai cont pe BLS, întreabă pe acolo dacă teoria evoluției e adevărată/

Mă-sa are nevoie de unul.