Întrebare recomandată | 4b a întrebat:

Ce parere ai despre oamenii care au putine argumente dar au multe convingeri?

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Incer sa evit tendinta raspunsurilor deja date si vin cu o posibilitate...
Depinde foarte mult de temeiul/taria/adevarul acelor argumente. Este o posibilitate sa ai mai multe convingeri stabilite insa pe argumente ce-i drept putine insa foarte temeinice...Deci ar fi si asta o varianta iar parerea mea despre acel om nu este rea.

68 răspunsuri:
| 4b explică (pentru EmaS):

Domnul stie...

| suffarstar a răspuns:

Multe convingeri se bazeaza pe experiente proprii,emotii,trairi care, in fond, nu sunt dovezi pentru altii, dar pentru propria persoana, da.

Răspuns utilizator avertizat
| Duucu a răspuns (pentru Wøodenpints):

Nu ar trebui să aibă *
Lumea abuzează de opinii fără argumente.

| Tlbi a răspuns:

Astia intra in categoria prostilor, no offence.

| FanShaormaCuDeTOATE a răspuns:

V'ati gandit ca poate unii nu vor sa'si argumenteze convingerile pe motiv ca nu le pasa ce cred altii sau doar pentru ca vor sa le pastreze pentru ei? As vrea sa nu'mi pese ce cred altii, eu mereu argumentez convingerile mele, dar de cele mai multe ori, oamenii ori nu ma cred, ori nu inteleg. happy Deci degeaba argumentam, dupa parerea mea.

| oanaaa16 a răspuns:

happy Si eu am convingeri, dar nu am argumente. Despre tot ce se intampla, de la illuminatii pana la Biblioteca din Vatican. Exista ceva ce ne controleaza pe toti, si care face ca numarul de oamenii sa fiu cat mai redus. Cancerul! Am convingerea ca exista antidot, dar nu ne este descoperit. Suntem lasati sa murim, ca planeta asta sa aiba viitor in continuare. Daca nu muream de boli, razboaie, catastrofe ci doar de batranete eram multi mai multi decat poate incapea pe planeta asta happy. Exista ceva, dar nu ma pot justifica. Nu totul e asa cum pare!
P.s: Cancerul e doar un exemplu, sau numarul de oameni happy

| BlendeaAdriana14martie2000 a răspuns:

Adica nu este sigur pe el. fundita? succes