Mare e gradina Domnului si or fi si din aia care se joaca in lanurile altora.
Eu zic ca oamenii le fac si reprezinta -nimic, poate doar imaginatia unor glumeti, sunt facute ca apoi sa rada de cum isi dau altii cu parerea referitor la originea lor, aici ma refer la oameni de stiinta sau diferiti indivizi ce studiaza prostiile alea.
Normal k sunt ale oamenilor..nu vin extraterestrii peste noapte sa deseneze in lanurile de grau..depinde fiecare ce vrea sa reprezinte prin asta. unele sunt destul de reusite
Detin informatii secrete! Azi noapte, pe la 2 noaptea, am vazut o nava extraterestra cum vroia sa aterizeze pe Campia Romana! Din ea au coborat 2 exraterestri reptilieni impreuna cu o armata de alti extraterestri, planuiau sa invadeze Romania! Dintr-o data, o hoarda de tigani au navalit pe ei cu bate, cutite si topoare si i-au anihilat! Dupa aia, au carat nava extraterestra pe o remorca trasa de un tractor si au dus-o la fier vechi
Nu cred, cu toate ca unele structuri erau perfect, foarte complexe despre unele s-a spus ca ar fi imposibil de realizat de catre un om. Daca ar fi ale extraterestillor nu ar fi de genul simboluri, cel mai probabil ar incerca sa comunice prin limbajul universal al unviersului, matematica.
Odihneasca-se in pace.
Revenind la Peru, un destept a descoperit ca alea ar fi labirinte si a spus: "Acest labirint a fost făcut cu scopul de a fi folosit la sol şi nu văzut din aer. Elementul surpriză a fost crucial pentru experienţa labirintului Nazca", a spus Ruggles. Nu exista nicio modalitate de a afla cum a fost folosit labirintul, continuă Ruggles. Se crede că şamanii şi pelerinii ar fi mers pe acest traseu dificil în călătorii spirituale. O altă posibilitate este ca drumul să fi fost rezervat zeilor Nazca.
Zicem si noi ca el si ne miram in continuare de piramide, desene, lumea ce ne inconjoara.
Mi se pare ca s-ar fi facut si studii matematice si incercari de decodificare a mesajelor prin matematica ...numere,nu mai tin minte in ce fel
Atunci,ti-ai raspuns singura la intrebare.E complicat pentru noi,astia care nu ne gandim la asa ceva dar o echipa de oameni pregatiti[exercitii,minte, scule, rapiditate] fac [conform documentarului vazut la tv]cateva desene pe noapte in lanuri.
Partea proasta e ca strica munca unuia ce a bagat bani in arat, semanat, stropit.
Cum să fie opera oamenilor? Cu siguranță aici e vorba de extratereștrii.
Oricum asta rămâne un mister.
Mutațiile vacilor-fermierii americani au constatat că vitele erau atăcate în timpul nopții, asta prin anii 60. În Peru au apărut liniile Nazca, erau niște desene imense apărute în jurul anului 400 d.Hr.
E clar că nu suntem singuri în universul ăsta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Roswell_UFO_incident
Da, am auzit de atacurile vitelor in timpul noptii dar parca se dovedise ca era o creatura ciudata care le golea de intestine...
krs20kriss întreabă: