Mare e gradina Domnului si or fi si din aia care se joaca in lanurile altora.
Eu zic ca oamenii le fac si reprezinta -nimic, poate doar imaginatia unor glumeti, sunt facute ca apoi sa rada de cum isi dau altii cu parerea referitor la originea lor, aici ma refer la oameni de stiinta sau diferiti indivizi ce studiaza prostiile alea.
Http://www.coasttocoastam.com/......as-III.jpg
Dar asta e in Mexic. :D
OMG,asta e celebra Chupacabras
A luat foc sau ce naiba.
Drăguță, oricum.
Ale oamenilor reprezinta drumuri trasee spre altare sau copii ale unor constelatii de stele etc nimic S.F.
Pai singura ai dat si raspunsul.Toate aceste desene sint numai in lanurile de grau si de aici simplitatea rezolvarii. Daca ar fi facute de altcineva lear face oricunde si peo pajiste cu iarba, ar tunde iarba, ar modelao ar ardeo cumva siar face desenele respective.Problema este ca la inceput nu erau luate ca desene, se credea ca acolo ar ateriza stiu si eu ce nave care ar lasa acele urme, deci la inceput erau considerate urme ale unor nave spatiale sau de care or fi fost.Deci ce reprezinta ele? Ai vazut Graffity ei alea ce sint si ce reprezinta? Sint unia pe care ii chinuie talentu, care intr-adevar au ceva talent sil manifesta si ei pe unde pot si cum pot.Aceiasi chestie se intimpla si aici.Numai ca aici deja faci chestii ilegale, mergi pe proprietatea unui om, strici aluia recolta, iar ala daca te-ar vedea nu stiu cum ar iesi pina la urma, avind in vedere ca ei fac asta noaptea.In unele tari ca america poti sa fii foarte usor, impuscat fara nici un fel de problema.Dar probabil ca cei care fac asta cunosc proprietarul stiu pe unde se afla, unde sta si de aia nau fost pina acum conflicte de genul asta.
Cum dealtfel in toate domeniile exista inevitabile contradictii, nici subiectul ce-l propui tu, nu a avut si nu va avea parte poate niciodata de a fi o exceptie, LiZa...
Ceea ce-ti pot spune eu cu siguranta, este ca doar TIMPUL este cel care la "un moment dat", cel potrivit, isi va spune cuvantul. La fel cum doua carari la un moment dat se pot intersecta...(nici asta nu este intamplator!) se pot intersecta si lumi paralele...
Ce sunt de fapt lumile paralele? In functie de evolutia fiecareia, le difera "vibratia" deci insasi propriile dimensiuni...
Haide sa-ncercam ceva...un "joc":
Esti intr-un tren si vezi doar inainte si inapoi pe linia ferata, in afara careia nu mai exista nimic! Abis insesizabil!(deci percepi doar o singura "dimensiune", da?) Bun, la un moment dat, in campul vizual al "lumii tale" uni dimensional, trece un vapor ce pe langa inainte-ul si inapoi-ul tau, mai "stie" stanga si dreapta (perceptie bidimensionala).
Atata timp cat se afla "pe linia" ta perceptibila-l vezi, dar cand sa va misca putin stg sau dr. gata misterul tau: A DISPARUT!
Acum, daca vom pune-n povestea noastra un avion, acesta va disparea pe rand pentru "vaporean, atata timp ce se va abate de la "suprafata apei sale" in sus sau jos, iar pentru tine ori de cate ori va oscila stg, dr, sus sau jos! CORECT NU?
Haide sa-ti mai spun un "SECRET", dar pe care sa nu-l mai stie nimeni, chiar daca va avea curiozitatea si va citi acum "comentariul" meu:
S-au intersectat doua carari intr-un lan de grau! "Frecventa" lor le-a adus intr-o aceeasi "dimensiune", au inceput a se percepe si-as armoniza "vibratia". Ieri s-au "inchis"
si-au devenit doua cercuri intersectate si la fel ca si cercurile din lanurile de grau, au inceput sa "oscileze"! Cum in fizica(deja cunoscuta zilelor de azi) oscilatia produce eliberarea electronilor pe care-i dezlipeste de "antena" si le faciliteaza astfel libertatea de-a devenii "energie libera", purtatoare de "informatie" spre INFINIT!
Uau! Cate prostii am mai spus! Dar daca tot le-am spus, le las aici pentru cine are urechi...sa le-auda!
HRISTOS A INVIAT!
Alexsiatat
Poftim niste linckuri sa-ti faci o parere.
http://www.spiritus.ro/RAZVAN/cercuri_din_lanuri.htm
http://www.unica.ro/......12701.html
http://www.dailymail.co.uk/......scape.html
Niste farse. Exista localnici care au recunoscut ca ei au facut "desenele" ba chiar au si descris modul in care au fost realizate, cu ajutorul unei scanduri si o sfoara. O tehnologie nu prea avansata as spune.
Erau animale din regiunea respectiva, posibil niste vulpi. Sau caini salbaticiti.
Cum se face ca analiza firelor de par (gasite la fata locului) nu a relevat informatii inedite, realmente s-a confirmat faptul ca ADN-ul era de caine.
Iar un lucru si mai coroborant decat acesta sunt chiar marturiile, majoritatea sunt contradictorii.
Cum sa vina alte fiinte sa deseneze figuri geometrice ''abstracte'' in lanurile de grau? ))
Cred ca la cat de salbatici suntem, se sperie si armatele din StarTrek sau Star Wars.
Oricum, lumea fiind plina de ''ingineri'', trebuie sa stim si noi sa facem un patrat in lanuri de grau pentru ca sa ne indobitocim de pe urma unor glume de prost-gust.
Apropo, sigur ai ales categoria perfecta? Nu de-alta...dar mi se pare a se potrivi la categoriaConversatii. Sa ma scuzi te rog daca gresesc.
Acele "figuri"din lanuri iti garantez 100% ca sunt facute de oameni.singurele figuri la care eu...si cred ca foarte multi oameni nu au oexplciatie, sunt figurile din desertul Nazzca din Peru...la inceput se presupunea ca au fost facute de mayasi, desi, privite din cer, aveau o dimensiune imensa, si reprezentau niste forme asemanatoare cu a unor animale.iti dai seama de cata iscusinta ar fi fost nevoie pentru a crea asa ceva? si personal, nu cred ca in vremea aceea se putea face asa ceva fara ajutor din partea unor masinarii
S-o luăm simplu : dispui de tehnologia necesară pentru a zbura prin cosmos. Vii pe pământ și ce faci? Desenezi?
Poate desenezi, da. Poate vrei ca omenirea sa descifreze anumite mesaje codate... poate intr-un viitor indepartat le vom descifra.
Nu stiu.
Haide mă...ai timp să crezi? Ai detulă tehnologie să călătorești nestingherit si cobori ca idiotul exact unde lasi amprente? Pai eu cred că sunt e destul de capabili să înțeleagă engleza, dacă sunt așa avansați.
Curios e că în țările unde lumea e mai mult preocupată să găsească mâncare, nu apar cercuri. Doar în țările unde lumea o duce bine și are timp de prostii. Pardon...de studierea spațiului.
Fermieri care se îmbată şi se fugăresc cu maşinile de tuns iarbă prin lanul de grâu. A doua zi uită tot şi cheamă CNN-ul.
Acum pe bune, dacă ar fi existat extratereşti care să ne viziteze, fiinţe superioare şi cu o tehnologie mult mai avansată decât a noastră dacă ei ne-au găsit primii...crezi că n-ar avea altceva imi bun de făcut pe planeta noastră decât să deseneze în lanurile de grâu?
Da,ai dreptate aici... unii abia traiesc de pe o zi pe alta si astialalti gasesc cercuri si diferite chestii, de plictiseala.
Asa e, poate ar fi colonizat-o mai bine, nu? decat sa ne lase mesaje...zic eu.
Dacă ar vrea cineva să ne lase mesaje, probabil ar găsi o metodă ceva mai inteligentă şi mai puţin cretină ca formele dintr-un lan de grâu...zic eu.
Cred că ar veni şi ar încerca să comunice cu noi, să stabilim un dialect prin care cele două civilizaţii să poată schimba informaţii. Da eu ce ştiu...
Sunt persoane ca-si petrec timpul pe acele figuri, ei considerandu-le creatii extraterestre. Ele sustin ca acele figuri au o anumita influenta asupara lor, ca simt o anumita energie si ca au nu stiu ce fel de viziuni.
In urma acestor afirmatii s-au facut tot felul de cercetari si examinari a acelor locuri, s-au luat mostre de pamant, s-a examinat radiatiile, totul, dar nu au gasit nimic deosebit.
Un expert in geometrie a afirmat in urma studiului acelor figuri ca acele figuri nu sunt chiar asa complicate cum par la prima vedere, dimpotriva, ele sunt destul de simple. Sunt persoane care au recunoscut ca ei se ocupa cu crearea acestor figuri geometrice in lanuri(de 15 ani), apoi au si demonstrat in fata camerei de filmat facand o figura geometrica foarte complicata, noaptea doar la lumina lunii, si doar in patru ore.
Nici piramidele acelea din Egypt nu sunt facut de oameni.
Dovada ca exista extraterestri.
Pa, pa.
krs20kriss întreabă: