| Lizzu a întrebat:

Credeti ca desenele geometrice abstracte din lanurile de grau sunt opera oamenilor sau a altor fiinte?
Si ce vor sa reprezinte ele?

Răspuns Câştigător
| hummmer a răspuns:

Mare e gradina Domnului si or fi si din aia care se joaca in lanurile altora.
Eu zic ca oamenii le fac si reprezinta -nimic, poate doar imaginatia unor glumeti, sunt facute ca apoi sa rada de cum isi dau altii cu parerea referitor la originea lor, aici ma refer la oameni de stiinta sau diferiti indivizi ce studiaza prostiile alea.

68 răspunsuri:
| Lizzu explică (pentru Wøodenpints):

Da, asa e.
Ai dreptate.

Dar cum ai spus si tu, ce stim noi...

| Lizzu explică (pentru Iubibilăă):

Pai cu piramidele e alta treaba si mancare de peste.

| Iubibilăă a răspuns (pentru Lizzu):

Ce mancare de peste?
Cand comentezi, te rog sa explici mai bine.
Multumesc.
In cazul in care nu ai inteles, m-am referit ca nici piramidele nu sunt facute de oameni.

| Lizzu explică (pentru Iubibilăă):

laughing eu am inteles foarte bine ce ai afirmat tu.
Tu nu ai inteles..era un limbaj mai...liber,ca sa zic asa.

Vroiam sa spun ca cercurile sunt diferite si nu se afla in aceeasi poveste cu piramidele si istoria lor.

| Annabelle06 a răspuns:

Parerea mea este ca desenele geometrice abstracte din lanurile de grau = opera oamenilor pentru a manipula populatia si a face reclama asa ziselor fiinte necunoscute de om ...Parerea mea bineinteles.

| muzicadepoveste a răspuns:

Mama mea crede ca sunt facute de oameni. Probabil ameridieni, a zis. A zis ca poate e un mesaj despre ei.

| MrAnderson a răspuns:

Sunt doua categorii de desene, parerea mea. "The real thing" si copii facute cu diverse interese...sa se distreze, sa atraga turisti etc.

De ce spun ca exista si desene cu adevarat inexplicabile? Pentru ca unele dintre ele sunt atat de complexe, si exacte, incat ti-ar trebui o gasca intreaga de matematicieni, topografi, si vreocateva elicoptere pentru vedere panoramica, pentru a realiza asa ceva.

Oricum, cred ca e imposibil sa fim singuri in Univers. Am fi cele mai mandre animale proaste, daca avem pretentia ca doar noi, punctul asta insignifiant de pe harta universului cunoscut, suntem singura sursa de inteligenta existenta.