| dracu14 a întrebat:

Credeti in egalitate din punct de vedere rasial(adica toti sunt oameni, toti sunt egali)sau credeti in superioritatea unei anumite rase(adica considerati ca rasa alba este superioara celei negre sau invers)?

46 răspunsuri:
| заяизмск a răspuns:

Multa ipocrizie in comentariile de mai jos...
Un om care are multe calitati, este harnic, ii place ordinea si disciplina si care duce o viata fara griji toate acestea obtinute prin efort propriu poate fi considerat egal cu cineva care este lenes si nu reuseste sa faca nimic cu viata sa? Eu zic ca nu poate fi vorba de egalitate. La unul predomina calitatile iar la altul predomina defectele. Asta este valabil si in acest joc al raselor. Rasa alba este superioara rasei negre! Asta spune stiinta, asta poate vedea orice om intreg la minte.
Deci, stiinta spune asa : oamenii ce s-au dezvoltat in regiunile nordice sau in general cu climat rece (englezi, germani, scandinavi, rusi) sunt oameni mult mai harnici, au o structura ceva mai solida, au invatat sa traiasca in comunitati, sa se ajute, sa se dezvolte. Toate astea nu s-au intamplat intr-o zi. Practic conditile climatice le-au influentat gena atat fizic (ten alb, par blond, ochi albastri) cat si comportamental (harnicie, nu exista conceptul de lene, munca in echipa). Unicul defect al nordicilor este agresivitatea, clima a dezvoltat si o usoara iritabilitate, rigiditate (ex. coloniile britanice, regimul nazist, regimul comunist). Acestia sunt ordicii, oamenii albi.
Cu cat culoare este mai inchisa cu atat popoarele acelea sunt mai putin dezvoltate. Sa incepem cu Europa. Grecia - climat cald, mediteranian. Caldura duce catre inactivitate, oamenii se feresc sa munceasca in caldura. Uitati-va la voi vara, nu ai chef de nimic, eventual sa stai la o piscina cu paharul de suc in mana. Iarna mergi repede pe strada, te grabesti daca esti undeva afara in timp ce vara nu iti vine sa te mai ridici de pe canapea. Negrii sunt cei care au trait intr-un climat cald extrem. Ei nu au dezvoltat conceptul de munca, de comunitate, de lucru in echipa.
Aruncati o privire la nordicii de mai sus si aruncati o privire si la africani. Gena a fost modificata de clima, asta spune stiinta si asta ne arata si realitatea de zi cu zi. Ne nastem diferiti. Unii sunt mai buni, altii mai putin buni. Eu sunt foarte mandra de culoarea mea! Eu nu ma consider egala cu Esmeralda, vecina mea. Insa nu vreau sa exagerez, in ambele categorii exista exceptii.