Dorinta ta arata ca tu nu esti capabil sa iti faci proprile planuri si idei. eu as vrea sa am aripi.
Mie maiar placea sa fiu vrajitor....stii doar sa pocnesc din degete si sa se intample ce vreau sau sa ma pot transporta oriunde in lume instantaneu.
la superputerea ta nu poti schimba cursul lucrurilor dupa cum vrei tu.
Hai sa te lamuresc inainte sa-ti pot ¨citi¨ urmatorul raspuns.
Unde in intrebarea mea ai vazut ca am zis : sa pot FURA gandurile altora? Am zis sa pot citi gandurile, sa ma adaptez la orice situatie si din situatiile alea sa ma perfectionez.
Sau tu credeai ca sunt un hot de idei? Te-ai inselat, ar trebui sa-ti doresti acelasi lucru...
Il sti pe fettel din fear?
E puterile alea as vrea sa le am si eu, cam dur da de asta as avea nevoie
Eu as vrea sa zbor, sa citesc gandurile, sa am puteri de genu' sa imi pun dorinte si sa indeplineasca rapid, sa ma teleportez, etc.
Nu ma intereseaza gandurile oamenilor, oricum, daca as citi gandurile majoritatii oamenilor as fi mai prost, nu mai destept
Prefer sa am superputerea sa teleportez toti banii din bancomat la mine-n buzunar, aia da super-putere
Dintre toate tampeniile enumerate pe aici legate de super-puteri, cred ca se pierde din vedere o chestie si anume timpul, care este foarte important, fiind cel mai mare dusman.
eu una as vrea sa opresc timpul cand vrea muschiu' meu, sa am timp sa fac anumite lucruri, si sa-l dau inainte cand vrea tot muschiu' meu, de exemplu sa aflu numerele la lotto.
ah si ar mai fi ceva, sa pocnesc din degete si sa am la dispozitie ce mancare vrea muschiu' meu, si sa nu mai fie nevoie sa ma aranjez, intr-o secunda intamplandu-se toata tarasenia, dar asta ar intra tot in timp.
vezi? totul sta in timp, oameni buni.
Uite o întrebare interesantă. "Puterea" aleasă de tine pare să fie interesantă teoretic, dar practic nu cred că ar merge așa cum ai vrea tu. Dacă poți să citești gândurile altora poți afla foarte multe lucruri pe care nu ai vrea să le afli. Și încă ceva; nu crezi că ar fi o problemă dacă ai merge prin mijlocul orașului înconjurat de 1. 000 persoane la care tu le citești gândurile simultan? În umila mea opinie orice om ar înnebuni dacă ar fi pus într-o situație de genul, nu crezi?
Ce spune despre tine? Hmm, crezi că poți rezolva orice problemă dacă ști ce intenționează să facă(vrea) cealaltă persoană. Ești încrezător în abilitățile tale, dar în același timp trăiești cu nevoia de a satisface pe ceilalți. Just my humble opinion.
Ce super putere aș vrea eu? Simplu abilitatea de a distruge, schimba, remodela realitatea(semi godlike powers ftw).
Daca opresti timpul, universal pentru toata lumea, ar inseamna sa opresti timpul celorlalti. E ca si cum ai sta pe loc, nu ai face ce ai vrea.Si lasati-o balta cu pocnitul ala din degete, e de gradinita.
Un pic de inspiratie...
Exact asta e si ideea.De a afla lucruri imposibil de dedus. Bune si nebune, ai ocazia de a schimba pareri si impresii.Si aici, nu doar particulat, e o chestie generalizata.
Cine a zis ca vreau sa citesc, simultan, gandurile a 1000 de persoane? Selectez pe cine ma intereseaza.
Nu traiesc cu nevoia de a satisface pe nimeni.Asta nu inseamna ca daca pot, nu as face si lucrul asta.Altul e scopul.
¨abilitatea de a distruge, schimba, remodela realitatea¨ - se poate infaptui prin citirea gandurilor
Domnu nyno, nu am de gand sa-mi zic toate ideile geniale pe un site, clar?
nu-ti convine raspunsul meu, ignora-l.
asta e problema voastra, meditati prea mult si intrati prea mult in detalii.
nu-mi mai raspunde, ca n-am de gand sa-mi pierd vremea contrazicandu-ma virtual, e pierdere de timp
Nu cred că ai înțeles exact ce am vrut să spun. Prin faptul că poți remodela, schimba realitatea => poți face ca toți oamenii să aibă abilitatea de a citi gânduri sau ca soarele să dispară sau poate faci să dispară un continent cu tot ce trăia acolo, fără ca nimeni să realizeze că acel continent a existat vreodată.
Nu stii ce pierzi
Lucrurile devin mult mai interesante atunci cand esti beat si te contrazici virtual
Eu as alege sa fiu secatuit de orice gand. Asta ar insemna ca tu ai citi "nimicul".
1. Nu sunt domn, desi par, nu sunt
2. Nu pot sa ignor raspunsul tau atata timp cat tu nu ai ignorat intrebarea mea.
3. Nu ne contrazicem, discutam si noi ca oameni cu pareri diferite. Daca nu accepti alte pareri, nu ai ce cauta aici, chiar daca esti virtuala.
4. Vremea ti-ai pierdut-o de la primul raspuns.
5. NONY nu NYNO
Eu vreau să pot ucide pe cine vreau, când vreau şi cum vreau doar cu gândul(da, în stilul Death Note).