nony
| nony a întrebat:

Daca as avea posibilitatea sa-mi aleg o ¨super-putere¨, eu mi-as alege sa pot citi gandurile oamenilor.Perfect din orice punct de vedere. E ca si cum as fi cu 1 secunda in fata tuturor.Ai solutii pentru orice persoana, pentru orice problema, inaintea tuturor. Exista o infinitate de posibilitati de a-ti atinge orice scop.
Ce spune asta despre mine? Care ar fi super-puterea voastra?

69 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns (pentru BabyLooneyTunes):

Da, am observat, dar nu mai aveam cum sa editez.Robbie e cantaretul de la Take That, si Robin, cu un singur B, e actorul.Banuiesc ca trebuie sa imi fixez asta.

| Kerra a răspuns:

Super-puterea mea?! pai eu as vrea sa am capacitatea de a va face pe toti analfabeti, sa nu puteti sa-mi cititi gandurile. happy... (GLUMA!)

| adelina125 a răspuns:

Clarvazator! Eu a-s avea puterea de a o pri timpul ma odihnesc cat vreau scriu cat de incet pot fara sa treaca timpul.

| dany5555 a răspuns:

Eu cred ca daca noi chiar am putea face asta, viata ar fi plictisitoare. Adica. ce fel de viata e fara sperante, fara teama, fara vise. fara sa fii dezamagit chiar?! Toate au un scop..pana si tristetea. Ne intareste, ne inspira, ne invata multe.
Daca am putea avea puteri intradevar..nu am sti sa le folosim happy

| costiman a răspuns:

Eu unul as vrea sa am super putere si sa pot zbura

| DyanaDya443 a răspuns:

Salut! Eu pot citi gandurile, dar inca sunt la inceput si, nu'i asa de tare!

| rominianul77 a răspuns:

Ai o idee foarte buna de a citi gandurile oamenilor sincer sa fiu eu as vrea sa am superi abilitati de ninja.

| gabi11000 a răspuns:

Eu cred ca super-puterile ti le da dumnezeu sau te nasti cu ele sau in timpul vietii ti se intampla ceva miraculos,ideea e ca puterea aduce si responsabilitatea, eu sincer as vrea sa am puterile: forta, viteza, agilitatea, si inghetul; daca nu merg toate astea macar un fel de om paianjen.

| Arinel2345 a răspuns (pentru rominianul77):

Sa ai super forta si viteza