Da, am observat, dar nu mai aveam cum sa editez.Robbie e cantaretul de la Take That, si Robin, cu un singur B, e actorul.Banuiesc ca trebuie sa imi fixez asta.
Super-puterea mea?! pai eu as vrea sa am capacitatea de a va face pe toti analfabeti, sa nu puteti sa-mi cititi gandurile. ... (GLUMA!)
Clarvazator! Eu a-s avea puterea de a o pri timpul ma odihnesc cat vreau scriu cat de incet pot fara sa treaca timpul.
Eu cred ca daca noi chiar am putea face asta, viata ar fi plictisitoare. Adica. ce fel de viata e fara sperante, fara teama, fara vise. fara sa fii dezamagit chiar?! Toate au un scop..pana si tristetea. Ne intareste, ne inspira, ne invata multe.
Daca am putea avea puteri intradevar..nu am sti sa le folosim
Salut! Eu pot citi gandurile, dar inca sunt la inceput si, nu'i asa de tare!
Ai o idee foarte buna de a citi gandurile oamenilor sincer sa fiu eu as vrea sa am superi abilitati de ninja.
Eu cred ca super-puterile ti le da dumnezeu sau te nasti cu ele sau in timpul vietii ti se intampla ceva miraculos,ideea e ca puterea aduce si responsabilitatea, eu sincer as vrea sa am puterile: forta, viteza, agilitatea, si inghetul; daca nu merg toate astea macar un fel de om paianjen.