Miss, știi care e problema ta? Muncești prea mult și, automat, gândești și meditezi mai puțin. De ce crezi că erau egiptenii așa șmecheri la vremea lor? Că terminaseră cu toate problemele practice care le îngreunau viața și, apoi, din plictiseală, prea mult timp liber, au început să o ardă filosofii pământului, să-și pună întrebări despre viață și celelalte nimicuri. Au început să ridice morminte care azi sunt privite ca monumente, așa, la oha.
Stăpânii lumii și-au dat seama că, dacă muncim mult, gândim mai puțin, așa că ne dau porția zilnică, gratuită, chiar. Noi muncim, nu gândim... Mânca-o-ar tata de comunistă...:*
Batrane, stii de ce esti tu GenOm? Pentru ca-ti plac femeile...)
Ce vorbești? Că, dacă eram HomoGen, vorbeau ăștia pe la colțuri că aș fi țigan... Not that is anything wrong with that, vorba cumătrului Seinfeld și a political correctness.
Ce vorbesti? Lasa colturile, ca se vorbeste pe la ferestre, cum ca-ti plac brunetele... Ai grija sa nu devii blond0...
Ca superputere, eu aleg nemurirea. Dar nu nemurire din asta efemera, gen Napoleon sau Robbie Williams in BiCentennial Man. Zic de nemurire totala; eu sa fiu singurul ce moare, odata ce planeta asta se duce ireversibil dracului.Nu ca posibilitatile ar capata un univers mai mare astfel, da' eu am meteahna privitului si studiatului.Imi place sa studiez orice, si ar fi un adevarat deliciu, sa traiesc vreo 500 de ani, pentru inceput, sa vad cum se prosteste iremediabil rasa, deja inferioara, din care fac parte, eu ramanand singurul lucid.(nu, asta nu-i superputere, e auto-motivatie)Nu vreau sa va omor in stil sadic, Katherine Knight, ca oricum, cu super-puterea mea, va urmaresc in extaz paradisiac pe toti cum crapati in chinuri sau sub nicovala aia ce-o apasa pe voi niste multi ani; nu vreau bani, decat suficienti cat sa imi duc traiul, adaptabili la fiecare vreme.Nu vreau nici femei cate a avut Ilie Nastase, nici sa ma joc trepanat cu timpul, nici sa citesc gandurile tuturor trepanatilor, ca nu gasesc nimic interesant in acestea, plus ca mi-e de ajuns expresia fetei, si anumite gesturi, nu vreau putere, razboaie, hectolitri de bere. Da' iti dai seama cat de fabulos ar fi sa privesc, semi-ignorant si nepasator, la tot ce se va intampla de-acum cu omenirea si nu numai, eu fiind singurul neatins de toate efectele nocive ale lumii. Vreau!
Super-puterea ce-ai ales-o imi spune despre tine ca ai timp liber.Prea mult! Si, cum am zis mai sus, daca dezvolti niste parapsihologie si capacitati de empatie, ii joci pe degete pe fraieri(90% din ei, sa fiu mai precis), dupa cum ai chef; expresiile zic multe, si translateaza gandurile.
Cine vorbește? Puteau să bată frumos la ușă, să întrebe, nu cred c-am ascuns niciodată că-mi plac brunetele peste blonde. Get it? Brunetele peste blonde...
Eu as vrea sa fiu invizibil dar si sa pot trece prin lucruri ca sa vad ce cred alti despre mine cand nu sunt langa ei.Mereu ma intreb asta.
Aleg să fiu nemuritor. E amuzant să-i văd pe toţi cum îmbătrânesc şi devin impotenţi, eu rămânând veşnic tânăr.
Cititul gândurilor nu te ajută cu nimic atunci când eşti singur..deci trebuie să fii in pemanenţă înconjurat de oameni cărora să le citeşti gândurile. Şi oricum, pe mine abia dacă mă interesează gfândurile mele..pe gândurile altora nu dau 2 bani.
GenOmuletzule, manca-te-ar mama, cine a zis ca nu poti gandi la fel de mult pe cat muncesti?
si gata, nu fac aici chat.
Daca nu gandesc si doar actionez ori gandul este urmat instantaneu de actiune-manifestare? solutia nu o gasesti in mintea persoanei din fata ta (s-ar putea sa gadeasca haotic si sa nu intelegi nimic) ci in intuitia ta, in Tine; "super-puterea" mea sunt Eu
Suna machiavellic ideea ta, de a avea super-puterea de a citi gandurile oamenilor. Eu cred ca n-ar fi prea grozav pentru unii dintre noi. Fiecare avem ganduri ascunse, intime, de care ne-am rusina daca ar fi descoperite. Cred ca ideea ta ar merge doar la un anumit nivel de interese, de strategii, dar nici decum la oameni simpli, care nici macar nu gandesc, ci doar isi doresc. Ca sa-ti atingi scopurile in acest mod nu prea este cinstit. Apoi, ideea ca vei fi cu o secunda in fata tuturor este relativa. Gandeste-te ca oamenii isi schimba gandurile destul de des, deci poti pierde timp...si sa nu rezolvi nimic, decat sa-ti incarci 'memoria'.
Daca te gandesti la solutionarea problemelor unor oameni ale caror ganduri le citesti, inseamna ca esti un om de actiune cu caracter nobil... dar tu vrei ca toate sa duca spre SCOPUL tau...cam egoist, nu? Daca tot te gandesti la solutii pentru altii si pentru rezolvarea anumitor probleme, de ce nu ti-ai folosi aceasta super-putere in folosul unui grup sau natiuni?
Important este ca acest lucru nu este realizabil pentru majoritatea dintre noi. Sunt persoane care au o dezvoltare spirituala ridicata, care pot face acest lucru, dar aceste persoane sunt 'scolite' de maestrii, care le citesc gandurile inainte si stiu daca sunt persoane care pot face rau sau nu, altfel ar fi un dezastru!
Pai in primul rand ar fi incorect fata de ceilalti sa ai asa o putere, toti s-ar teme sa se apropie de tine sa nu le afli secretele, nu ai avea nici o data o iubita pentru ca te-ar crede nebun si tot s-ar teme sa nu-i citesti gandurile...
si e rau pentru tine caci te vei dezamagi in oameni
eu nu vreau sa am nimic care sa nu aiba ceilalti, mereu ma preocupa problema ca unii au totul si unii nimic asa ca sa vreau o putere ar fi incorect totusi daca sa aleg, cred ca e sa pot vindeca orice boala din lume sau sa conving oamenii sa fie mai buni... nu trebuie sa fim egoisti
Biokinezie, puterea de a imi face corpul sa evolueze cum poftesc eu (Ca zergii din starcraft)
Eu cred ca asta te-ar face o persoana foarte manipulatoare. Gandurile ar trebui sa fie intime si mai presus ar trebui sa muncesti pentru a gasi solutii si acestea sa vine din inima si de la tine, nu sa devii o persoana care zice ce se vrea a fi auzit. Cred ca in final cu acea putere te-ai pierde pe tine pentru ca daca nu esti destul de puternic te va controla ea pe tine. (eu am enumerat lucrurile negative pentru ca tu le-ai enumerat pe cele pozitive )
Eu una as dori sa pot zbura, sa am niste aripi nu sa 'levitez' pur si simplu. Daca nu asta sa pot sa ma transform in pisica sau o felina mare (ghepard sau pantera).
Ciudat, aveai hotoaica aurie pe la avatar odata...chiar il detesti? Zi da, ca sa te urasc si eu pe tine.
Dar supozitia ta nu e prea corecta. Nu poti avea un raspuns la toate intrebarile altora din cap. Mai intai ar trebui sa probezi lucrul asta. Daca toate mintile citite de tine pana la un moment t0 nu contin toate informatiile necesare pentru a ajuta o minte geniala de la momentul t care e pe cale sa termine o inventie ce va ajuta omenirea sute sau mii de ani? Nu toate intrebarile unuia pot fi solutionate prin cunostintele altora. Ar trebui sa strabati lumea-n lung si-n lat ca sa ai solutia, ba chiar s-ar putea sa n-o gasesti. Orice e om e unic. Poate avea ceva original, ce nu depinde de gandirea altora. Tu doar citesti minti si ai fi bun pe moment sa procesezi niste informatii(daca ai procesa) dar nu-ti raman permanent in cap! Mintea e limitata. Daca n-am inteles bine intrebarea ta atunci extinde tu putin. Desi, nu conteaza, ca oricum vorbim SF-uri.
Ca super-putere eu nu-mi doresc nimic decat sa pot avea o viata complet linistita. Desi, daca ma gandesc mai bine, mi-ar placea sa pot calatori si eu cu viteza luminii cu propriul corp pe langa trenurile InterCaruta din Romania.