| Lexii a întrebat:

Daca ati putea da timpul inapoi ati schimba ceva?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

M-aş întoarce în anul 2010 şi mi-aş cumpăra bilet la Sonisphere, dar pentru data de 26 iunie (viţa de vie, anthrax, megadeth, slayer şi metallica), nu pentru data de 27 (luna amară, stone sour, anathema, alice in chains şi rammstein).
Nici eu nu ştiu ce a fost în capul meu atunci.

43 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

M-as proiecta direct in copilarie fara sa schimb nimic.

NOname
| NOname a răspuns:

Daca m-as intoarce in trecut cu (,) cunostintele mele de acum, cu toata experienta acumulata, atunci da, as putea sa evit anumite greseli si poate chiar sa salvez cateva vieti. Ar fi frumos...

| EmaS a răspuns:

Nu cred ca as dori sa schimb ceva.Am facut alegeri pe care nu le regret.Sunt fericita si implinita.Am o familie frumoasa, am trei copii minunati si il am pe Dumnezeu in viata mea.Isus este modelul meu de viata.

| EmaS a răspuns:

@
FuckOnCocaine
De ce deranjeaza pe unii cand aduci aminte de Dumnezeu? De parca i-ai injura.Eu il iubesc pe Dumnezeu, si as dori sa atrag atentia unora ca El exista si ca ii iubeste.Ce vezi asa de rau in acest lucru?

| EmaS a răspuns:

@FuckOnCocaine
Da.Sunt trimisa. Spune Biblia :mergeti in toata lumea si propovaduiti evanghelia :cine va crede si se va boteza, va fi mantuit.Cine nu, va fi osandit.

| EmaS a răspuns:

Stii sa faci mancare? Pofta buna.
Ai nume frumos din Biblie.

| EmaS a răspuns:

Mhn24
Domnezeu sa te binecuvanteze.Vezi te-am iertat ca m-ai injurat.Ce-i drept, in engleza.

| EmaS a răspuns:

@
FuckOnCocaine
Mai pastreaza stupid si pentru altii. Poate o sa mai ai nevoie.

| EmaS a răspuns:

Nu cred ca ai fi dispus sa citesti o predica.Cat despre eseuri sa stii ca am scris cateva pe care le-am publicat pe site-uri crestine.Aici nu cred ca merita efortul.

| EmaS a răspuns:

Nu am de ce sa ma rusinez, eu ma incred in Dumnezeu si in promisiunile Lui. Oamenii au schimbat ordinea prioritatilor, a adevaratelor valori.Ei zic binelui rau, si raului bine.Un crestin adevarat foloseste orice prilej pentru a il marturisi pe Dumnezeu.El in primul rand il iubeste pe Dumnezeu si apoi pe aproapele sau.Lui ii pasa cand vede cum oamenii se adancesc tot mai mult in mocirla si in pacat. Daca nu-ti place, fa bine si nu mai citi raspunsurile mele.Sunt si oameni carora le place.Am primit mesaje in care mi-au multumit pentru frumoasele cuvinte si oameni care au primit mangaiere sufleteasca.Asa ca te rog treci peste raspunsurile mele si nu te mai lega de mine, nici eu de tine. Facem pace?

| EmaS a răspuns:

De ce? Ca sa ai iar motive sa ma contrazici? Sau sa razi?
Cum crezi ca s-au inmultit crestinii din 12 ucenici s-a ajuns la un numar de 2, 1 bilioane.Prin marturisirea cu gura. Faptele apostolilor 2:41,, Cei ce au primit propovaduirea lui au fost botezati, si in ziua aceea, la numarul ucenicilor s-au adaugat aproape 3000 de suflete),, Isus spune ca cel ce asculta cuvintele Lui, si le implineste, este ucenicul Sau.

| EmaS a răspuns:

Evanghelia este vestea cea buna a mantuirii.In Psalmul 68:11 scrie :,, Femeile aducatoare de vesti bune sunt o mare ostire.,, Aici se redera la vestea buna a evangheliei.vezi in Romani10:14-17,,Dar cum vor chema pe acela in care n-au crezut? Si cum vor crede in Acela despre care n-au auzit? Si cum vor auzi despre El fara propovaduitor? Si cum vor propovadui daca nu sunt trimesi? Dupa cum este scris:,, Cat de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc pacea, ale celor ce vestesc evanghelia! Astfel credinta vine in urma auzirii :iar auzirea vine prin Cuvantul lui Hristos.,,

| EmaS a răspuns:

Mersi,la fel.O zi faina sa ai!

| Vizitiul a răspuns:

As schimba data din calendar.

| Flav a răspuns:

Da. M-as bucura mai mult stiind ca sunt copil.

| NickiMinaj a răspuns:

Deocamdata nu big grin

| carpediem a răspuns:

Pentru inceput l-as fi clonat pe Vlad Tepes.

| Malphas a răspuns:

Nu, orice lucru, oricât de rău, a avut un rol în formarea mea ca persoană. Nu aş schimba nimic.

| Zenithf a răspuns:

Cred ca as face la fel, dar parca tare as schimba cate ceva. laughing

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

As schimba cevahappy.
Dar...Mai bine nu, a fost o experienta neplacuta din care am invatat. Desi mi-ar placea happy.
Dar...Alta pot sa schimb...As schimba partea cand alergam dupa tata si am intrat cu capul in geamul de la baie si mi-a intrat sticla in gat.

| FuckOnCocaine a răspuns:

@Lexii, n-aș dori să schimb nimic.

Dragă Ema, am văzut că tu, în nenumărate postări, îl aduci pe dumnezeu în discuție. De ce ții neapărat s-o faci? Crezi că lumea nu s-a săturat? Mă întreb oare, dacă ai răspuns la Gastronomie sau Trivia/Amuzante, ai vorbit tot despre el.

@Ema, dacă îl iubești, iubește-l pe mess cu prietenii tăi, cu soțul, copchiii și tot neamul. Nu vii aici și la fiecare postare, pac, îl bagi pe el. Ești trimisă?rolling on the floor

@Ema, comentează într-o pagină A4, acest citat din biblie. Ce înțelegi tu din el. Până mă aburești pe aici, mă duc să-mi termin mâncarea, te pup, Moise!

Cucoană, v-am rugat să faceți ceva, nu să mă întrebați dacă știu să gătesc.

@Ema, știu eu de ce îți dau stupid. Nu ai fost în stare să-mi faci un scurt eseu cu părerea ta despre citatul acela din biblie. Ai băgat-o repede pe aia cu mâncarea de parcă m-ar durea pe mine undeva de ironiile ieftine pe care le faci. Așa că, ia-ți crucea, evanghelia și toate ustensilele și lasă-ne cu actele de caritate. Azi ai demonstrat cât ești de creștină. Amin. P.S. :Făcui o ciorbă de perișoare și-o musaca de plângi, vii la masă? P.P.S : Zi bogdaproste, că doar ești creștinopată!

@Ema, explică-mi chestia asta de mai jos, căci pe mine nu mă duce capul."mergeti in toata lumea si propovaduiti evanghelia :cine va crede si se va boteza, va fi mantuit.Cine nu, va fi osandit. " Spuneai că dumnezeu a spus să propovăduiești pe unde mergi, așa-i? Te cam minți singură, dumnezeu a spus omului, să fie pildă vie el însuși, nu să propovăduiască. Pentru propovăduit au fost apostolii. Deci, mută-te pe site-ul tău de creștinopați și fă acolo compuneri, fiindcă aici te-ai cam făcut de râs.

@Ema, nu te las în pace până nu îmi faci eseul și până nu mă contrazici. Iar ai început să ții predici?

Ai spus-o cu gura ta, dar tu te mai contrazici și singură. De ce nu vrei să mă contrazici aici?! explică-mi chestia asta de mai jos, căci pe mine nu mă duce capul."mergeti in toata lumea si propovaduiti evanghelia :cine va crede si se va boteza, va fi mantuit.Cine nu, va fi osandit. " Spuneai că dumnezeu a spus să propovăduiești pe unde mergi, așa-i? Te cam minți singură, dumnezeu a spus omului, să fie pildă vie el însuși, nu să propovăduiască. Pentru propovăduit au fost apostolii.

Bagă mare, eu mă duc să iau plodul de la școală!

@Ema, sănătate, cucoană! rolling on the floor)))))

Întrebări similare