| Lexii a întrebat:

Daca ati putea da timpul inapoi ati schimba ceva?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

M-aş întoarce în anul 2010 şi mi-aş cumpăra bilet la Sonisphere, dar pentru data de 26 iunie (viţa de vie, anthrax, megadeth, slayer şi metallica), nu pentru data de 27 (luna amară, stone sour, anathema, alice in chains şi rammstein).
Nici eu nu ştiu ce a fost în capul meu atunci.

44 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ostea a răspuns:

Toate chestiile ce se întîmplă în viața mea, se întîmplă cu un anumit scop.

Deci... nu ași schimba nimic.

| MadduM a răspuns:

N-aș schimba nimic. Nici-o gândire, chiar dacă știu că a fost una proastă. Nici-o greșeală, nici-o notă proastă, nimic. Dacă așa a fost să se întâmple, nu mă pun eu cu forța prezentului.

| TheAbletoloveyou a răspuns:

Nasterea lui Justin Bieber laughing

| bunny_6472 a răspuns:

Da, foarte multe. de ce intrebi?

| Cici4Mici a răspuns:

Da sa fie m-ai multa fericire pe pamant...

| daria996 a răspuns:

In principiu nu as schimba nimic dar as face cateva lucruri in plus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-as schimba nimic.Am avut o traire,o singura traire,eram copil, era vara, era dimineata si toata existenta era una cu mine.M-as intoarce acolo si m-as pulveriza in neant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DACA.doar daca.dar e greu de ales ce as schimba.probabil momentul inselarii evei si a lui adam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. Multe. Aș începe în primul rând cu notele. Date fiind cunoștințele mele actuale, aș putea da iar testul/teza/examenul și aș fi de nota 10. Cred că aș contnua cu momentele în care am început primele vicii: cola, aș arunca sticla din mână, aș pleca de la MC înainte să fii mâncat ceva de acolo și i-aș preda mamei modemul de Internet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da regret ca nu ii dadeam atentie unui baiat caruia ii placea de mine. offf

| ozi_8124 a răspuns:

Da!, M-as intoarce cu o zi inainte sa fug cu portofelul pe care l-am gasit pe banca in parc inainte sa vina detinatorul si sa-mi multumeasca ca i l-am gasit! laughing Just Joking!, paai, sincer Lexii chiar as da timpul inapoi sa schimb multe + faza cu portofelul devil LMFAO!

Întrebări similare