| Trolololol a întrebat:

De ce ma ameninta crestinii ca ma bat cand le explic de ce nu poate exista D-zeu, lucru pe care chiar ei mi l-au cerut?

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Hei, sunt creştin şi o recunosc. Sincer, cred că toată religia este aplicată prost şi devine mai mult un sentiment social decât unul de natură spirituală. Sincer, niciodată nu am înţeles nici ateii care au treabă cu creştinii şi nici creştinii care au treabă cu ateii. De aceea, atâta timp cât nimeni nu îmi constrânge libertatea (indiferent de natura acesteia) atunci pur şi simplu îl ignor. Eşti aşa de ameninţat deoarece creştinii sunt "populaţia" masivă de pe TPU, dar ai putea vedea că anumiţi useri creştini care într-adevăr au ceva în cap pur şi simplu tac deoarece tu nu îi constrângi la nimic. Ar trebui să vezi şi partea aceasta dacă tot vezi partea cu ameninţările. E drept, ai putea presupune şi că unii nu văd aceste argumente, însă nu poţi generaliza faptul că fiecare credincios este încuiat cum nu poţi generaliza faptul că fiecare ateu este inteligent.
Cât despre întrebarea ta, mie mi se pare că este cam greu să argumentezi ceva ce simţi prin vorbe. De exemplu, eu doar simt că există şi dacă aş argumenta astfel în faţa voastră, m-aţi lua drept idiot superficial. De aceea acest argument îmi ajunge doar mie şi nu prea pot fi lovit de alte argumente de a căror natură mă pot îndoi.

87 răspunsuri:
| adriana996 a răspuns:

Dumnezeu exista! Meriti batae!

| Alyn1998 a răspuns:

Pai esti chiar cretina cum sa zici ca Dumnezeu nu exista
se vede ca esti asa de proasta incat nu stii nici cine te-a creat
ce tu crezi ca esti facuta din maimute, din vaci, din ce?

| TheFictionist a răspuns:

Totul se rezumă aici la ignoranţa acestora.Nu doresc să afle alte păreri sau argumente pentru a nu-şi "deforma" propriile idei deja existente.Este totuşi vorba şi despre frica de a nu fi adevarat ceea ce spui tu.

| Achilles_1666 a răspuns:

Pai inainte sa-ti raspundem da-ne si noua argumentele acelea cum ca nu ar exista D-zeu, si poate atuncia gasim o explicatie.

| UNHleaSHD a răspuns:

Frica de adevar.

| Demostene a răspuns:

Toti ateii sunt la fel.Sunt creștin dar nu voi bate niciodată un ateu nici la cap nici la fata. Si vad ca nai destulă materie cenușie sa-ți dai seama ca avem cum sa-ți răspundem la întrebare pentru ca nu suntem clarvăzători sa vad cu ce fel de oameni ai vorbit. Dane mai multe detalii.

| florin9999 a răspuns:

Pai explica`ne si nouawinking

| virus5381 a răspuns:

De prosti ce si... de unde dreacu stiu ei ca exista un dumnezeu? eu chiar nu cred ca ar exista ceva.In trecut erau la moda zeii acum ii dumnezeu in alti 2000 de ani o sa fie la moda Penisul de aur (sau cine stie ce am ziso de gluma ).Voi toti crestinii stiti macar in ce credeti? l-ati vazut vreodata? lati auzit vreodata? lati atins vreodata? raspunsul este NU deci nu avem de unde sa stim daca exista sau nu. Cand dragul nostru dumnezeu o sa isi impinga dosu in fata oamenilor sa il vedem si noi o sa cred in el si o sa va dau dreptu sa ma bateti ca vam explicat ca el nu exista la fel cum nu exista iadul sau raiul. Dupa ce ei murit ai murit gata esti la 2 metri sub pamant sub o cruce asteptand sa vina sa te manance viremii. Deci in concluzie 1. daca ar exista iad as arde in el laughing
2.crestinii vor sa te bata ca sa ii arata la o chestie inexistenta cat de mult tin la tinewinking
3. eu consider ca tot ce a fost facut de mana mea sau a parintilor nu de mana lu dumnezeu sau *** stie ce.
4. Nu stiam ca pe TPU is atatia credinciosi rolling on the floor

| FluGg a răspuns:

NICIODATA un crestin adevarat nu te-ar bate...si ar fi bine sa te duci la biserica, oricare ca e penticostala ca e ortodoxa, oricare...Si cum poti spune ca nu exista D-zeu? E in c-ta un om de la bis. penticostala caruia Dumnezeu i-a dat puterea de vindecare si chiar pe mine m-a vindecat pe loc! dar numai cei ce cred in acel moment primesc vindecarea.Si s-a rugat toata sala pentru. mine si m-am facut bine!

| Gabryel32 a răspuns:

Dumnezeu Exista@!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu te'as bate tongue cum poti zice asa ceva lollll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma copii nu mai ziceti ca nu credeti in D-zeu ca daca va aud parintii vostrii va bat pana va pica ochiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt crestin (adventist), si e adevarat...in ultimul timp religia a devenity mai mult o politica straight face. tatal meu este membru al bisericii si la una din conferintele la care fusese, chiar au injurat unii membri ai consiliului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loooolol, eu sincera sa fiu nu vreau sa ne certam dar iti spun asta:
- Nu le raspunde copiilor aceia daca dumnezeu exista sau e bun sau e rau sau e verde sau e galben etc. lasa-i si spune'le ca au ei parinti si daca incep sa planga sa nu le spui! Pentru ca isti sa planga mai tare big grin.
Si sa stii ca dumnezeu exista!
Ce ai fost creata pe pamant din vaci din tauri?
Ai fost creata de Dumnezeu!
Lasa, toate se vor judeca la timpul lor. Nu te pot face sa crezi ca Dumnezeu exista daca nu vrei.
Pa pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Usor draga nu scoate fumuri laughing oh go on hoo ca nu dau turcii ateule rolling on the floor ca sa nu iti zic fetita ca vad ca reactionezi de zici ca esti oh go on... Cand am vazut cum ai reactionat era sa ma prapadesc de raslaughing doamne ca multi prosthi mai is pe lumea asta Lol rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da chiar NOBODY iti dau un inteligent chiar ca domina ateii...

| anonima_4990 a răspuns:

Pentru ca ii doare adevaru
eu iti dau dreptate

| Corinaa2013 a răspuns:

Dumnezeu exista

| piki a răspuns:

Deci CRESTINII bat pe cineva care isi explica parerea si ei il ameninta ca il ia la bataie? Atunci nu mai sunt crestini, cum sa bati o persoana e pacat! Fiecare cu parerea lui! Eu sincer nu stiu daca exista, o sa vad dupa ce mor. Dumnezeu nu are de ce sa se supere, Dumnezeu trebuie sa te ierte!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Cristina_5311 a răspuns:

Esti proasta rau nu vreau sa zic ceva nepotrivit ca imi va suspenda contul cu nu exista DUMNEZEU ca nu e zeu normal ca te iau la bataie.

| shadow112 a răspuns:

Eu.intr-un fel sunt de acord cu tine.Adica si alte civilizatii anterioare au crezut in zei.in idoli.s.a.m.d! noi suntem la fel credemin d-zeu cum credeau ei in zi si zicem ca ei au crezut gresit! desi nu-i adevarat! atunci cand.sazicem te duci si te rogi pentru ceva si apoi ti se implineshte nu este chiard-zeu,ci gandul! Faptul ca iti doresti lucrul acela foarte mult sau crezi cu adevarat ca ti se va intampla. atunci se intampla pentru ca,crezi! Eu merg mai mult pe ce zice stinta si logica,iar D-zeu e un pic ilogic! Eu merg pe puterea gandului, si legea atractiei! Gandul este cel mai important pentru a reusi si credinta, indiferent in ce crezi!

| BluePants17 a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care as sari eu acum sa te iau la bataietongue

| mee_9817 a răspuns:

Crestinii te ameninta ca te bat deoarece D-zeu chiar exista si ar avea dreptate sa o faca

| CoolGirl_6976 a răspuns:

Daca nu exista dumnezeu erai aici? pe pamant, cu o familie sa ai lucruri [ mobila ( de la copaci ) haine ( de la bumbac de ex. ) carti ( de la copaci ) etc ] de ce unii oameni nu cred? planeta nu s-a format cu o explozie...

| nenea_3401 a răspuns:

Si eu as face daca ai spune asa ceva