anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unele persoane tin cu dintii de convingerile lor depasite chiar si daca le arati negru pe alb ca gresesc?
Un tip nu crede ca omul a ajuns pe luna. Ii dai link cu Google Moon sa vada clar, el se incapataneaza sa creada ca nu a fost asa. Ii spui ca poate sa foloseasca un telescop sa vada ca omul chiar a fost pe luna. Nu se uita pe niciun telescop, ca doar stie mai bine si restul sunt prosti.
Altul crede ca pamantul este plat. Il rogi sa iti spuna de ce crede asta si daca poate sa iti arate marginile pamantului. Isi da ochii peste cap ca un intelectual ce e si spune ca nu intelege de de traieste printre cretini ca tine.
Unui vegan ii arati o statistica legata de nutrititie simpla, clara, nu te crede si arunca in tine cu o singura carte de care a auzit despre nutritie. Iei cartea de pe jos, si ii arati la om, chiar din cartea aia, ca veganii nu sunt mai protejati absolut deloc de cancer spre exemplu. Negru pe alb, din cartea lui sfanta, si nu te mai baga in seama.
Cum poate un om sa gandeasca atat de defect? Care sunt mecanismele care distrug flexibilitatea gandirii? E oare ceva legat de personalitate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca fix asta ii face sa se simta speciali.
Da, pe unii prostia ii face sa se simta bine. Evident, prostie pare numai din ochii nostri, nu si ai lor. Ei considera ca detin taine ascunse despre Univers.
Plus ca prosti sunt mai multi pe lumea asta, deci usor de inteles motivul pentru care se gasesc si aduna asa usor intre ei pentru a-si impartasi viziunile eronate.
Apoi trebuie sa creada si cineva in atatea teorii si conspiratii.
Unii fix pentru asta se nasc si se educa.
Sa fie manipulati de alti prosti.

72 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru Inferno):

Daca aveam tehnologia, bani sunt, atunci china fi sigur ca ar fi ajuns si ei pe Luna, uite asa macar sa arate lumii ca sunt si ei undeva mai sus.Dar saracii se chinuie in zadar laughing sa nu spuic a americanii numai ei stiu cum ar putea un om sa ajunga pe luna. Uite explica de ce china nu poate duce oameni pe Luna?
Vezi ce spunea kenedy ca erau rau de tot in urma rusilor si deodata bunm asa intr-un an doi deja erau pe Luna laughing dao in masa de treaba.Acum nasa nu mai poate nici sa isi duca astronauti pe statia aia ce o au.Stiu ca ar putea doar ca nu mai au malai; lea cam fost tataite multe surse, prea huzureau aia pe bani publici.
Acum ce am auzit ca vor iar sa ajunga pe luna dar nu stiu prin ce an 2020 laughing. Stii ce ar fi rasu lumii? Sa ajunga chinezii si sa vada ca de fapt n-a fost nimeni acolo, atunci sa va vad pe voi astia asa de convinsi ca omu a pasit pe Luna. Unia spun ca se vad urme pe Luna de pasi de mai stiu eu ce.Ok sa arate, sa cheme pe unu care nu crede sa-i arate, apoi ala va spune da frate acum cred.Sunt destui oameni care au telescoape destul de bune dar nu au vazut nimic.
Apoi tu ai dat un link, sincer ala e de tot rasu.auzi explicatie cand a decolat naveta a spulberat steagau, pai dal bre dracu de steag ca nu pui steagu sub naveta laughing il duci mai incolo cateva sute de metri.Si aia cu crateru cand naveta ateriza.doara aia nu ateriza ca pe o minge de cauciuclaughing Luna are totusi gravitatie, deci motoarele alea ar fi spulberat nu ceva praf nu doar steagu, sub naveta s-ar fi vazut asa o mica scobitura macar.Dar in pozele lor nimic, terenu plat, ba era si asa un pic mai sus daca nu ma insel laughing Aia ce au facut? Sau au carat ei sol lunar sub naveta sa poata urca cu scara inauntru laughing probabil de aia au dus 3 masini acolo sa care sol sa poata pune sub naveta sa se poata urca inapoi.Eu nu zic ca n-au fost, poate, dar nu am cum sai cred ca au fost.Sunt destule chestii in neregula, la care ei nu au explicatie. Daca te uiti la video ala, o sa vezi cand erau cei 3 cosmonauti acolo si cineva ia intrebat daca au vazut stele.Ai vazut cum se balbaiau? Alantu din stanga lui Amstrong se uita la el asa sa vada ce spune sa zica si el la fel,serios cum,mie mi se pare scena aia de tot rahatu,sa te balbaii,sa spui parca imi amintesc ca nu se vedeau stele, care stele?laughing sau balbait rau de tot, iar alantu era atent si se priveau mereu sa se aprobe unu pe altuE cusutu cu ata alba povestea asta.
Nu trebuie sa mituiasca multi oameni, iar pe cei mituiti daca o sa vezi in video au semnat impreuna cu altii nu stiu ce chestii, deci aia nu mai puteau da inapoi dupa, s-ar fi facut de rasu lumii nu altceva.
Deci eu nu-s absolut sigur ca ei au fost pe Luna.Am destule indoieli,si asta nu de acum,sau ca am vazut eu acel video, eu de cand am auzit chestia asta cub Luna mi s-a parut ciudat.E ciudat cum tu inveti sa mergi pe bicicleta, apoi peste ani uitilaughing. Cate nu s-ar face pe Luna, si expeditii, si turnism, cati milionari nu sunt gata sa plateasca.Bani ar fi, chionezii de aia si incearca sa ajunga acolo.Chestia e ca se pare nu prea pot, oare de ce?

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Eyu nu-s conspirationist, dar cand vad chestii care dau de gandit, care nu se leaga nu le cred ca prostu.Acum vad ai lasat telescoapele si te legi de limba romanalaughing gata deja ai terminat cu telescopu.
Ma mucea,eu daca vad un om prost asa cum spui tu,eu caut sa-i arat,sal luminez,dar nu cu vorbe,nu cu povesti si video facute de altii. Daca eu as avea telescop si as fi vazut urme pe luna fii sigur ca as fi chemat unu din asta conspirationist cum tu spui sa ii arat,uite ba frate acum vezi,acum crezi? Asa se procedeaza,nu ma duc sil fac prost,,nu ma leg de limba,sau de mai stiu eu altceva.Dar esti roman vorba aia, doar nu era sa te comporti altfel.
Suntem aici sa dicutam, fiecare are parerea lui, nu toti oamenii cred in orice, deci nu vii sa spui nu avem ce discuta, nu imi pierd timpul cu tine si etc.Pai daca stii ceva 100% dimpotriva eu mi-as pierde timpul, as incerca sa lamuresc o problema.Nu sa fug si sa si jignesc oamenii.
Aia faci tu pe aici jignesti pe cei care nu-s de aceiasi parere cu tine.Asta arata de fapt cat de limitat esti.E in regula eu nu ma supar, dar cand vad ca cineva tot continua sa ma jigneasca il blochez.Eu sunt aici pentru discutii, nu sa ma faca un coate goale ca tine prost, analfabet.In primul rand nu ma cunosti,nu stii cine sunt, eu nu stiu cine esti, normal ar trebuie sa ne respectam, sa discutam civilizat, indiferent ce parere, ce opinie are unu altu.Cam asa ar face unu destept si deschis la minte.
Dar se pare din pacate ca tu nu esti o astfel de persoana.
Inteleg daca te-as fi jignit eu sa te fac prpst sa spun ca esti anafabt, ca spui prostii, da hai sa imi dai replica, dar vad ca tu jignsti pe toti care nu-s de acord cu tine.E magarie ceea ce faci. Daca mai ma jignesti odata o sa te blochez, nu am ce discuta cu oameni de genul asta.Lasa sugestiile, tinele pentru tine, invata-te sa te porti, sa vorbesti si dupa sa vii sa dai sugestii altora.Numai bine

| Inferno a răspuns (pentru relian):

In cazul in care China ar poseda modul tau de gandire infantil si lipsit de cea mai mica logica probabil ca ar incerca sa mearga si ei pe luna, doar asa ca sa "arate lumii".

Programul Apollo ce a facut posibil acest lucru avea pe langa importanta stiintifica si sens in contextul politic respectiv. In prezent costurile eclipseaza orice avantaj pe care l-ar avea o asemenea misiune.

"saracii se chinuie in zadar. "
Iar ai inceput sa aberezi? Ce program spatial cu scopul de a trimite oameni pe luna si finantat de guvernul chinez stii tu la ora actuala?

"Uite explica de ce china nu poate duce oameni pe Luna?"
Sigur. Imediat ce imi dovedesti tu ca nu poate iti voi explica si motivul.

Daca ai fi urmarit filmuletul ala "de tot rasul" ai fi aflat ca exista dovezi fizice ale mersului pe Luna. Cum ar fi un material reflectorizant cu ajutorul caruia s-au facut nenumarate calcule.
"sub naveta s-ar fi vazut asa o mica scobitura macar."
Asa de retardati sunt cei de la NASA incat, atunci cand au falaificat aselenizarea, nici nu le-a trecut prin minte ca modulul ar fi trebuit sa lase o scobitura in pamant. Esti mai destwpt decat toti inginerii si fizicienii aia. Da, e atat de logic. Sau poate le era prea greu sa puna pe careva sa sape o gropita acolo.

Cum iti explici ca niste oameni pe care practic ii consideri handicapati reusesc sa mentina vie de atatia ani o minciuna de proportii?

"Ai vazut cum se balbaiau? "

Da, acum aplicam teste psihologice. Clar limbajul nonverbal e cea mai buna dovada. Pai da domne, se balbaiau, pe semne ca torul a fost o mare minciuna. Toate dovezile, fotografii, date stiintifice, absolut totul pica in fata unei balbaieli.

"Nu trebuie sa mituiasca multi oameni"

Nu poti sa mituiesti un om si sa te astepti ca nu spune familiei sau copiilor. Poate nu va anunt la CNN, insa ar trebui sa fie spalat pe creier sa se abtina de la orice discutie pe subiectul respectiv cu absolut orice persoana doar pentru ca a primit niste bani.

Macar ar spune in momentul mortii. Ce spui tu e o utopie. Nu asa functioneaza oamenii.

"eu de cand am auzit chestia asta cub Luna mi s-a parut ciudat"
Intuitia ta e baza.acum ca imi spui parca incep si eu sa ma cam indoiesc.

Repet:
Daca nu putem trimite oameni pe luna de ce nimeni nu spune asta?

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a răspuns (pentru nda):

Scuze, am inteles gresit. De ce nu crezi in Biblie? Ai citit Noul Testament? A fost scris acum 2000 de ani de catre ucenicii lui Iisus Hristos, iti recomand sa citesti Noul Testament, te va ajuta happy

De ce nimeni nu spune? Omule iar vad ca stai in casa si spui numa povesti.Dar care e ala care spune ca ar puta s-o faca? Arata tu mie unu care a venit si a spus da eu pot merge pe Luna? Daca tu arati tara care afirma asa ceva eu ma fac popa laughing
China nu are bani? Ba ma lesi laughing ei chiar au spus ca obiectivul lor este sa trimita un om pe luna.Acum ca nu sunt capabili deocamdata asta e.Una e sa spui ca te duci pe Marte, pe Luna si alta e sa o si poti face.
Stii ce faci tu? Tu si restul din astia naivi cascati gura, urechile si ce mai aveti la povestile unora sia altora.Gata cum vine un fizician si va arunca o teirue, voi ati si inghitito, o si luati de buna.Au venit aia de prin Olanda parca, ce mai tam tam ca ei deja in 2018 sau cad au zis deja trimit oameni pe marte laughing sunteti atat de naivi ce nu am vazut.
Pai tu din fata calculatorului, din fata TV-ului vii si spui chestiile astea?
Asa si ce credibilitate au aia la care te uiti tu? Aia sunt exact ca si aialnatii la care ma uit eu, adica tot un drac laughing

Aaaa ca aia la care te uiti tu reprezinta o institutie a statului sau mai stiu eu a cui, pfff si daca ce? Aia nu pot sa minta sau ce anume? Cine a fost ala care a mintit frate o intreaga planeta in legatura cu HIV? A fost un singur om care a prostit toata planeta laughing ba voi chiar sunteti atat de batuti in cap.
Sa vina orice doctor din lumea asta sa arate, sau sa ne arate ca el a vazut un virus HIV, nu exista asa ceva.Ala care a aruncat pastila era unu dintr-o institutie de stat,ala avea salar destul de bun,omu si a vazut postu ca si pierdut sia vanduto si pe masa sa poata ramane.

Asa si cu NASA astia consuma bani la greu,au niste salarii uriase, voi habar n-aveti, tu crezi ca ar fi unu interesat sa isi piarda malaiul luat asa moca, pentru ca aia freaca menta, aia fac pe bani publici si nu pe bani putini, pe bani foarte multi.Deci fiecare isi tine gura, isi vede de treaba lui, leafa aia mare merge, lasa prostii ca au de unde.

Vii tu sa arati nu s tiu ce tabla reflectrizanta, aia da faza tare. Tbala aia o puteau trimite si cu o sonda ceva, aia nu e dovada ca a fost pusa acolo de mana unui om.Au pus steagu al dracu chiar lanaga naveta laughing aia da ca sa aiba dupa motiv, nu mai puteti vedea ba steagu ca l-am spulberat laughing
Tu cu din astea vii? Vina frate cu ceva credibil nu cu povesti. Iara de primit bani, aia au primit bani pana au murit, si familia lor si tot neamu lor.Sau tu crezi ca hai ca va dau acolo 10-15 mii gata laughing esti slab omule, esti prea naiv, crezi ca orice zboara se si maninca.Laso mai usor.
Mai vine si nagat ala cu rachetele, lui gata pleaca omu pe Marte, ba da toti se duc pe marte, deja oamenii se cred pe bulevard laughing zic de ala Musk sau cum il mai cheama.Dao la jalea ca de povesti si Jules Verne scria povesti, aia da, asa cum gandea ala probabil asa si astia cu plimbatu lor pe Luna pe marte.Ca in viitorul nu stiu care om ajunge aia da, dar deocamdata mai departe se statia aia prapadita nu am mers.

China siau tras si ei statie, care acum se prabuseste laughing pai ba tu nu esti in stare sa plutesti deasupra pamantului ici la 2 pasi si deja vrei sa mergi pe Luna? Tu imi spui mie ca oricine ar putea sa o faca? E clar ai dreptate suntem pe alte lumi, fiecare cu lumea lui laughing

"Dar care e ala care spune ca ar puta s-o faca?"

Ca ar putea sa o faca el singur sau ca ar fi posibil? Iar pui intrebari tampite.

Ca e posibil o spune orice astronaut si inginer in domeniu. Cam toti oamenii a caror opinie este relevanta.

"ei chiar au spus ca obiectivul lor este sa trimita un om pe luna."

Deci acum si guvernul chinez e retardat? Ce sens avea sa afirme unca ca asta in contextul in care ar fi impoaibil? Doar pentru a se face de ras?
Sau crezi ca si chinezii vor sa falsifice o asa zisa aselenizare? laughing
"Tu si restul din astia naivi cascati gura, urechile si ce mai aveti la povestile unora sia altora.Gata cum vine un fizician si va arunca o teirue, voi ati si inghitito, o si luati de buna."
Da, ca e mai logic sa tin cont de parerea unuia ca tine decat de cea a unui fizician in domeniu. Esti foarte destept. laughing

"Asa si ce credibilitate au aia la care te uiti tu?"
Da, cu ce e mai credibil un cercetator in domeniu cu ani de experienta in fata unui pusti de pe net obsedat de idei conspirationiste? Buna intrebare.

"Aia nu pot sa minta sau ce anume?"
Dar care din cei doi e mai probabil sa spuna ade arul? Pustiul nu ar putea spune adevarul nici daca ar vrea, ca nu are cunostinte in domeniu.

Hai salut. Eu ma retrag.

Am crezut ca se poate discuta cu tine,dar cum a spus cineva pe aici,esti departe rau de toate laughing,eu pun intrebati timpite,sau tu dai raspunsuri tampite? Aici e problema cred. Orice astronau spune ca el poate acum sa ajunga pe Luna,asta spui tu sau cine anume? Arata si mie te rog o declaratie a unui astronaut,sau stiu si eu organizatie care spune ca ei sunt capabili acum sa ajunga pe luna si eu il maninc.

Despre asta vorbeam eu,nu despre povesti ca o sa incercam,China nu a spus ca poate trimite om pe luna acum,au spus ca obiectivul lor ar fi asta. Daca tu incurci ratele cu gastele e clara.Una este sa ai un obiectiv si alta esste sa afirmi ca tu acum poti sa faci ceva.
Deci pentru tine ca iti pui un obiectiv sau ca poti face lucru ala acum e tot una sa inteleg? Uite la tine ce balarii poti sa scrii laughing Frate mai spui ca esti si inginer,du-te de aici ca te faci de ras, serios laughing

Cand iti pui ceva ca obiectiv, aia nu inseamna ca o sa si realizezi acel lucru, dar incerci, cam asta e diferenta dintre un obiectiv propus si o certitudine, daca nu stiai laughing

Sincer esti departe numa si sa poti purta o disicutie asa normala si coerenta.Imi pare rau de tine, cred ca esti o persoana din aia soarece de casa, doar scoti capu pe usa sa simti aerul de afara, apoi te retragi la locul tau.E ok retragete, probabil trebuie sa iesi la pensie laughing

Acu miaminti o alta chestie, ce a spus cosmonatu lu peste, bine poate gresesc eu.Din acel video, acea femeie care comenteaza, cred ca facea parte sau face parte dintr-o asociatie ceva, era informata nu batea campii.Sa trecem ce voiam sa zic? A bagat acel video cu aia 3 cosmonauti sia spus ca Armstrong a raspuns in toata viata lui doar la o singura intrebare, asta referitor la excursia lor pe Luna, acea filmare daca ai vazut-o in care cineva il intreba daca de pe Luna a vazut stelele.Acu eu nu am fost sa stiu, dar asa din experienta avuta pe Pamant nu prea ai cum vedea stele ziua.Te intreb pe tine noi vedem stele ziua?
El de ce a spus ca nusi aminteste sigur daca a vazut stele ziua amiza mare pe Luna?
Nu stiu intreb poate ca ziua pe Luna nu e ca si aici pe Pamant.
Eu daca cineva m-ar intreba daca am vazut stele ziua cand am fost stiu si eu in Mexic ce crezi ca as raspnde? Eu vorba aia care nu-s astronom, care nu-s cosmonatut etc.As raspunde ca nu ai cum vedea stele ziua.
El cum de sa balbait in halu ala? Scuze dar nu era un pustan de 15 ani la un examen mai stiu eu din RO care sa se emotioneze asa de rau nu?laughing asta cam asa parea, cum poti sa dai asemenea raspuns?
Bine poate gresesc, am spus poate ziua pe Luna e ca noaptea la noi.Eu intreb din ce traiesc aici, nu am idee, nici nu am cautat sa stiu daca ziua, sau de pe partea luminata a lunii poti vedea stele.De pe partea intunecata cu siguranta le vezi.Dar el de aia mi se pare aiurea de tot sa balbait rau de tot,macar zicea da se vad stele pe partea intunecata,asta daca s-a dus acolo,sau nu se vad de pe partea luminata, ala ar fi fost un raspuns sa le inchida gura alora care intrebau.
Deci te duci in oras, vezi un film, te intorci, te intreaba un prieten ceva din film, iar tu spui ca nu-ti amintesti laughing numai ce ai fost la film.Bine daca ai dormit in timpul filmului e normal, probabil cosmonatu asta dormea cand aia filmau laughingCat de neatent ai putea sa fii cand iesi noaptea afara si sa spui azi noaptea nu am vazut stelelaughing cat de batut in cap.Chiar daca nu vrei sa le vezi ele iti sar in ochi fara voia ta.
Daca gresesc eu si se pot vedea stele ziua de pe Luna imi cer scuze.

Ti-am explicat foarte clar ca intrebarea ta: "Dar care e ala care spune ca ar puta s-o faca?" e gresita.
Doar pentru ca un singur om nu o poate face asta nu inseamna ca aselenizarea ar fi imposibila,vorbim de o munca de echipa ce necesita implicarea sute de minti stralucite. Evident ca un singur astronaut nu poate sa ajugna pe luna, dar tot atat de evident e ca aspectul acesta nu are pic de relevanta.

Acum repeti intrebarea: "Orice astronau spune ca el poate acum sa ajunga pe Luna, asta spui tu sau cine anume? "

Ceea ce imi confirma ca nu ai reusit sa intelegi ca intrebarea ta e lipsita de sens. Cu cine discut? Ce IQ ai?

Tot in raspunsu lanterior ti-am explicat ca orice astronaut recunoaste ca e POSIBIL.
Iar tu acum ma intrebi daca orice astronaut recunoaste ca O POATE FACE el.
Concluzia e ca nu reusesti sa faci distinctia intre "a fi posibil" si " a putea".
Iar, cu cine discut? Ce IQ ai? Foarte mic presupun.

"Arata si mie te rog o declaratie a unui astronaut, sau stiu si eu organizatie care spune ca ei sunt capabili acum sa ajunga pe luna si eu il maninc."

De ce ti-as arata o asemenea declaratie atat timp cat nu am afirmat nicaieri ca ea exista?
Imi ceri sa aduc dovezi in sprijinul unei asertiuni ce nu imi apartine. Esti ilogic. Nu am spus nicaieri ca exista organziatii sau astronauti care declara ca ar fi capabili. De ce as aduce dovezi?
Incep sa cred ca gandesti cu maduva spinarii.

"Deci pentru tine ca iti pui un obiectiv sau ca poti face lucru ala acum e tot una sa inteleg? Uite la tine ce balarii poti sa scrii laughing "

Unde pana mea am spus eu asta?
Esti retardat mintal.
Asertiunea asta nu se regaseste in nici un comentariu de al meu.
Ai ajuns sa imi critici afirmatii inchipuite? Mai lasa iarba tata.

Eu tot ce am spus a fost ca din moment ce China si-a propus un asemenea obiectiv inseana ca cercetatorii chnezi considera obiectivul o posibilitate.

"Cand iti pui ceva ca obiectiv, aia nu inseamna ca o sa si realizezi acel lucru, dar incerci, cam asta e diferenta dintre un obiectiv propus si o certitudine, daca nu stiai"

Stiam. Am scris eu undeva ca nu ar fi asa?

Man esti praf.Cum dracu man, ai spus ca sunt o groza de oameni, sau agentii care spun clar ca ei pot ajunge pe Luna.Nu mai stau sa caut, asa ai spus.In sf acu vad ca o dai la intors.
Ce ma iei tu pe mine ca este posibil,ma doare pe mine la basca ca e posibil,pe mine ma intereseaza daca poate s-o faca cineva acum,in prezent,o agentie, nu am spus on om, am spus un astronaut sau agentie de care o fi aia, chinezeasca, americana etc.
Tot vii si incerci sa le faci sa iasa ca tine.
Nu ai spus nicaeri? Ba trezeste-te, ai afirmat chiar ca omu a fost pe Luna.
Tu esti sanatos la cap? Daca omu a fost pe luna acu 50 de ani astazi ar fi floare la ureche.Cum poti sa spui asemenea aberatii?
Acu o dai pe posibilitati? Ce e aiai ma posibilitate? Inseamna sigur ca se poate, inseamna ca aia acu anul ce vine vor putea sa mearga pe Luna? Pai aca o dam in posibilitati zic si eu orice este posibil.dar absolut orice gandeste omu.Ca se realizeaza la anul si la multi ani aia nu mai conteaza laughing ce daca se duc chinezii pe Luna peste 500 de ani contaza ca e posibil laughing.
Ba tu esti ala care gandeste cu spatele nu cu capu, degeaba ai cap ca esti praf.Vad ca ai trecut deja la jigniri, initial ai dato asa usor, te eschivai acum deja ai trecut la atac.De aia iti zic si eu esti praf,. gandesti nu cu maduva, tu nu gandesti deloc, aia e marea ta problema laughing ca daca ai gandi poate ai spune ceva clar.

Am plecat de la faptul ca omul a fost pe Luna, cel putin tu crezi asta, am ajuns la posibilitati, daca mai scrii ceva o bagam pe probabilitati si cine stie ce alte basme.
Cand iti pui un obiectiv ala poate sa fie atins sau poate sa nu fie atins.Deci China incearca, nici nu au spus ca sigur vor ajunge, ar tu deja stii ca da, la tine obiectivul e litrera de lege.probabil esti frate cu ala nord corean laughing nu rezolvi in mina, sau in fata tunului laughing cam asta esti tu.Gata m-am lamurit cu tine total, sincer credeam ca te duce mintea aia de inginer mai mult de 2 metri dar esti pe dinafara complet, dar complet si din price pct de vedere.

Acum realizez de ce utilizatoru ala s-a luat de tine atunci cu rezervoru ala de apa, tu bati campurile rau de tot frate.Eu zic sa te lasi de meseria asta, te depaseste, ia o matura ceva, fa curat pe undeva, fa si tu ceva la care macar sa te pricepi.Bafta.nu mai scrie ca nici eu nu o sa mai scriu ca nu am cui.

"ai spus ca sunt o groza de oameni, sau agentii care spun clar ca ei pot ajunge pe Luna."

Unde am spus asta? Da-mi citatul.

"Ba trezeste-te, ai afirmat chiar ca omu a fost pe Luna."
Stiu. Am spus eu ca nu as fi afirmat treaba asta?

"Cum poti sa spui asemenea aberatii?"

Adica? Ce aberatii?

"Acu o dai pe posibilitati"

Unde acum? Asa am spus de la bun inceput. Nu am schimbat nimic acum.

"Ce e aiai ma posibilitate?"
Ai dreptate, am fost neclar aici. Posibilitate la ora actuala.
Adica tehnologia la ora actuala permite sa trimitem oameni pe luna.
Spre exemplu sa trimiti oameni in alta galaxie ar fi in prezent o imposibilitate. Si orice astronaut e constient de asta.

"Daca o dam in posibilitati zic si eu orice este posibil"
Pai dupa cum am spus si mai sus nu orice este posibil cu tehnologia actuala.

"Am plecat de la faptul ca omul a fost pe Luna, cel putin tu crezi asta, am ajuns la posibilitati,"

Pai tu esti ala care a intrebat daca exista astronauti care cred ca e posibil sa trimitem oameni pe luna la ora actuala.
Uite aici:
"Dar care e ala care spune ca ar puta s-o faca? Arata tu mie unu care a venit si a spus da eu pot merge pe Luna?"

Tu schimbi subiectul si tot tu te plangi?

"Deci China incearca, nici nu au spus ca sigur vor ajunge, ar tu deja stii ca da"

Eu am spus doar ca e posibil. Dar se poate intampla orice pe parcurs. Poate explodeaza rezervorul, poate moare un astronaut, etc, etc.
De exemplu si sa mergi cu masina din Bucuresti la Ploiesti e o posibilite, dar asta nu implica 100℅ ca o si poti face. Poate intra cineva in tine pe drum si nu mai reusesti sa ajungi.
Cu alte cuvinte:

Stiu sigur ca, avand fonduri infinite si in absenta altor posibil accidente, obiectivul Chinei de a trimite un om pe luna va fi indeplinit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Inferno):

Dude, omul e imun, prima oara a adus argument ca unu nu a vrut sa jure cu mana pe biblie. Nu ai cu cine.