Sfarsitul lumii va veni cand noi ne asteptam cel mai putin . Nu cred ca o sa fie in 2012 .
Eu nu cred. Cred ca e doar o manipulare pe care o orchestreaza niste oameni inteesati sa-si vanda cartile, emisiunile TV, etc.
Sfarsitul lumii poate fi maine sau niciodata, nu ma tem de el si nu-l astept.
Nimeni nu stie cind va fi sfirsitul lumii, astea sint prostii ce zic unii, ca in nu stiu ce an. numai Dumnezeu stie.asta iti spun sigur, citeste biblia.
Nu este adevarat. Biblia spune ca numai Dumnezeu stie aceasta data, nici Fiul, nici ingerii nu o stiu, si bineinteles nici oamenii (Matei 24:36). Toate afirmatiile de acest gen sunt minciuni.
Nus.si eu aud pe toata lumea ca spune ca in 2012 e apocalipsa...nu mi se pare prea adevarat! dupa mine e o aiureala
Am doar 10 ani si va spun ca in 2012 nu va fi clar sfaristu lumii... vom intra intr-o alta era si polii se vor schimbaiar mayasii prezic numai prostii pentru ca ei spun ca asta se va intampla in 2012 pentru ca atunci se termina calendarul maya... iar in 2012 se va terrmina calnedarul maya si va incepe altul si asa mai departe
NU CREDETI IN ADSTFEL DE POVESTI DE ADORMIT COPIII
Ba stiti ce spune in biblie? zice ca va fi foamete mare iar daca ati auzit de antichrist coboara pe pamnant cu mancare si detoate si cine mananca de la el va fi in iad iar cei care rabda se vor mantui si am mai auzit cu niste cipuri cu 666 si cu ele poti sa cumperi ce vrei poti sa faci ce vrei am dreptate?
anonima4all întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: