Sfarsitul lumii va veni cand noi ne asteptam cel mai putin . Nu cred ca o sa fie in 2012 .
Nimeni nu stie cind fa fi sfirsitul lumii numai UNU DUMNEZEU stie cind va fi sfirsitul lumi e adevara sfirsitul lumii va fi prin foc in BIBLIE e scris sfirsitul lumi va fi cind DUMNEZEU va face o alta planeta unde nu va fi pacat si rau DUMNEZEU a spus ca nu va permite la om sa stie cind va fi sfirsitul lumii nu va temeti in 2012 nu va fi sfirsitul lumii dar va spun de la mine ducetiva in casa Lui DUMNEZEU si veti trai in rai unde veti zbura de bucurie dar plata pacatului este Iadul nici eu nu sunt un sfint si recunosc dar vrea sa-L slavesc PE DUMNEZEU si sai fiu un slujitor in cer si pe pamint ducetiva si voi in casa LUI DUMNEZEU si veti fi primiti in cer LINGA DUMNEZEU in cer veti fi inger dar in iad va fi foarte dureros omenii vor striga de durere in iad va fi durere dar nu fa fi nici moarte omenii se vor chinui si nu vor pute face nimic DUCETI VA IN CASA DOMNULUI SI SLAVITIL DUMNEZEU ii iubeste si pe ceri si pe cei buni DAR II EARTA PE TOTI DUCETIVA SI VETI AVE PACE SI BUCURIE.
Nimeni sa nu creada in sfarsitul lumii.nu se stie cand va veni... dar deja a venit in Egipt.
In 2012 nu va fi sfarsitul lumi va fi doar un cutremur pu tot globul... poate din cauza aceea va fi sfarsitul lumi sper ca raspunsul meu sa te ajute cu ceva
Deci hai sa-ti spun, unii spun ca da unii ca nu nimeni nu poate stii dar iti spun 99, 99 % ca nu va veni in 2012
Cea mai mare prostie e asta.de unde sa stim, poate va fi maine sfarsitul lumii. poate ca in seara asta nimeni nu stie decat Dumnezeu. daca stau bine sa-mi amintesc sfarsitul lumii trebuia sa fie si acum cateva saptamani in urma si uuuuuauuuuu ink exist deci nu a fost.prostii sfarsitul lumii nu-l va sti nimeni.
Salutari ma numesc Tiago.Cand am auzit lucrul acesta si eu m-am speriat ca toti
desigur ar fi fain sa fie sfarsitul lumi in razboiul mondial 3 ca ar fi fain sa impusk cu ak-47 ca oricine siar dori sa impuste ba sa nu va fie frica la vreo sute me kilometri sau mai mult o sa ne ardem pentru ca Planeta rosie/X enste in flaca desiguri ca se duce de miliarde de ani desigur. VA ZIC UN LUCRU SA NU VA FIE FRICA SI ACU IN 2000 SI ACU MULTI ANI IN 1870 SI 1978 SI INCA ALTELE... SE ZICEAU TOT DESPRE SFARSITUL LUMI VA ZIC NO SA VA DOARA DELOC PURSI SIMPLU ARDETI NU SIMTITI DE LOC NIMIC SA NU VA FIE FRICA xD
E o mare vrajeala stati fara teama doar Dumnezeu va sti cand va veni si daca va veni va veni fiinda numai ascultam de Dumnezeu trebuie sa fim mai credinciosi. Oricum nimeni nu stie cand va ve ni sau cum va veni adica cu cutremure cu tsunami cu meteoriti inmeni nu stie, si daca va veni va veni asta e Dumnezeu o sa ne ajute!
anonima4all întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: