Sfarsitul lumii va veni cand noi ne asteptam cel mai putin . Nu cred ca o sa fie in 2012
.
Cineva a zis ca sfarsitul e cand noi murim si eu cred la fel dar poate in 2012 chiar va veni sfarsitul lumi poate da poate nu noi ni stim.Atunci eu o sa am 12 ani ce soarta cruda
Blin care skoaate asa prostii.nus eu DUMNEZEU. sunteti niste mincinosi nu stiti care si mai decare nici ingerii din cer nu stiu cand va fi sfirshitu lumii da stiti voi marii... oameni de afacere.anu luna ziua ora minunta si secunda...asa nimeni nu stie cand va fi sfirsitu lumii si ce daca se trmina calendaru. daca se termin apui gata :sfirshitu lumii:bagati in cap la oameni diferite nebunii.sa va fie frica de dumnezeu de asa minciuni
SFARSITUL LUMII? Prosti! Eu zic ca Dumnezeu nu ne-a creat pentru a murii! Dumnezeu ne-a creat din dragoste! Asa cum a creat cerul, apa, si Pamantul! Nu va mai uitati la tot felul de porcarii! Nu au zis ei ca va fi SFARSITUL LUMII in 2000? Au zis, vorbe goale in soare! Asta insemna ca eu nu ma mai nasteam...Eu m-am nascut in data de:16.martie.2002! Asta insemna ca eu nu ma mai nasteam asta este sigur! In 2012 nu va fi SFARSITUL LUMII! Cum am mai zis:Vorbe goale in soare! Calmati-va, nu va veni nicun sfarsit! si eu mai zic ca nici ingerii, nici magii, nici Iisus Hristos si nici Dumnezeu nu stie cand va fi acel sfarsit! Daca ati citit mesajul meu pentru:"anonima4all" scrietim un mesaj privat! Va multumesc celor care lati citit!
Mi se pare foarte amuzant, nu stiu d c dar toata lumea da acelasi raspuns inteligent : numai dumnezeu stie... 2012 nu reprezinta sfarsitul lumii asa cum isi imagineaza toata lumea ca vine 2012 si paaac murim, ar fi interesant pentru cei ce se dedica unor astfel de informatii sa ia la cunostinta ceea ce se numeste ''centura fotonica'' sa vedeti care ar fi aceasta dilematica problema in legatura cu sfarsitul lumii, bineinteles este o posibilitate caci sunt sigura ca vor fi multi neinmpresionati nici d aceasta data, dar fie...sa auzim numai de bine
anonima4all întreabă:
anonim_4396 întreabă: