| Catrice a întrebat:

Este seara. Te întorci acasă. Pe strada unde locuiești nu este nimeni.

La câțiva metri în fața ta are loc un accident rutier. Șoferul mașinii fuge de la locul accidentului.

Nu apuci sa reții numărul de înmatriculare. Nu exista camere de supraveghere în zonă.

Te grăbești sa vezi starea victimei. Descoperi ca e un tânăr cu vârstă cuprinsa între 18-20 ani. Verifici dacă nu are leziuni grave. Din fericire, nu este rănit, are doar câteva zgârieturi. Îi verifici pulsul. Normal. Îl readuci la conștientă.

Încerci sa apelezi numărul de urgență. Băiatul te oprește. Decizia sa îl inviti în casă. Ii dai un pahar cu apa și un calmant. Ii îngrijești zgârieturile. Tânărul îți mulțumește.

Încerci sa afli detalii despre accident. Acesta refuza să-ți spună mai mult decât ca nu a fost o întâmplare ca se afla în acel loc, în acel moment. Refuza să-ți dea voie sa apelezi politia pentru a raporta incidentul sau ambulanta pentru a-l investiga medical.

Dar îți spune că, drept recompensa, îți oferă posibilitatea de a-ți alege o superputere care sa te ajute să-ți îmbunătățești viața.

Ce ai alege?!

63 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Aș inchide TV-ul (sau schimba canalul), miroase a se.fe. ieftin

| Zas a răspuns:

Nemurirea,daca asta se considera o superputere.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă întrebarea pe care vrei să o pui este "Ce superputere ți-ai dori?" ce rost are toată telenovela dinainte?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Am crezut ca te indragostesti de el nu ca e pestisorul de aur.

Pai eu nu l as chema in casa la mine, nu am obiceiul sa aduc straini in casa. As fi sunat la salavare inainte de asta.

PS. Mi ar placea sa fiu invizibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietul este de fapt un criminal in serie, iar accidentul a fost doar un scenariu pentru ati castiga increderea, "are doar câteva zgârieturi" Odata ajunsi la tine sa ii dai "calmante" isi dezvaluie identitatea. Game Over. sad
Tipul asta de scenarii sunt printre metodele preferate de criminali in serie pentru a ademeni victimele.

| gogu220 a răspuns:

Ne place imaginaţia ta siropoasă, dar e puerilă şi ireală.
În cazul în care TU eşti o fată de 18 ani şi vrei să ajuţi acest tânăr şi frumos cred că vrei să scoţi un roman de dragoste, dar ai idee dor pentru început.

| OldSoul a răspuns:

L-as transforma in fata sa-l pot... asta, pardon, sa o pot...
Lua de mireasa.

| Mogiojojo a răspuns:

E povestea cu pestisorul de aur varianta 2k19?

| Sn4k3 a răspuns:

Ai scris atata poveste despre un accident ca la sfarsit sa intrebi de superputeri laughing.

| Catrice explică (pentru johnnny123):

Doua idei spontane îmbinate. laughing

| Catrice explică (pentru suntserios):

Nu m-am gândit atât de departe laughing daca nu la tine, atunci il duci la un vecin

| Catrice explică (pentru gogu220):

Asta mi-a venit pe moment, cu 10 secunde înainte de a pune întrebarea.
Dacă as fi stat sa analizez ideea, probabil ar fi ieșit ceva mult mai dezvoltat (un roman într-adevăr)

| Catrice explică (pentru Mogiojojo):

Nu știu rolling on the floor

| Catrice explică (pentru Sn4k3):

S-a întâmplat un fenomen inexplicabil prin metode științifice, dar explicabil prin metode fantasmagorice.
A apărut o idee, care nu avea nimic solid la baza, era seaca și lipsita de valoare, apoi miraculos, a apărut o alta idee care părea mai dezvoltata și imediat după s-a născut un cuget care a dat viata acestei întrebări.

| RAY a răspuns:

Sa fiu jumatatea din mintea ta

| ForeverAlone97 a răspuns:

Aș alege o singură superputere: să-mi dau seama care femeie e singură și care nu.

| Catrice explică (pentru RAY):

Mintea mea este completă. O parte îmi aparține, cealaltă parte aparține universului.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aș mulțumi frumos și aș refuza.
Acum o să întrebi de ce?
Când o să am timp, o să filosofăm despre îmbunătățirea vieții.
A propos.
Eu știu, și presupun că despre
viață și
îm-bună-tățire, și eu și dta avem același dicționar DEX.
Dar termenul - Îmbunătățirea vieții- nu este înscris în dicționar.
Astfel, ar trebui să îl scriem, noi, eu, dta, TPU-iștii.
Nu vrei dta să începi să scrii aici.
Îmbunătățirea vieții este... (definiție cf. InYourMind).
Let-s go!

| Catrice explică (pentru sadrian46):

Nu pot oferi o definite din moment ce cu toții avem vieți diferite.
Poate ca cineva își dorește sa fie mai sănătos, sa aibă familia pe care și-o dorește etc.

| gogu220 a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Dar îţi poţi da seama şi făra să ai o superputere.
Vezi dacă are verighetă sau o întrebi direct: te invit la o cafea sau se supără soţul?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Catrice):

Nu, nu, te rog, nu te eschiva, eu am dorit definiția ta, apoi din toate definițiile facem DEX-TPU.
Nu cineva ci dta, deci.
Îmbunătățirea vieții este... ( cf. InYourMind).
Aștept.

| Liviu a răspuns:

As iunceta sa mai fumez happy ilegale.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru gogu220):

Interesant.

| sabin89 a răspuns:

Dictionarul da definitii doar cuvintelor, nu propozitiilor sau asocierilor de cuvinte. Da definitie pentru "legatura" si da definitie pentru "primejdios", dar nu si pentru "legaturi primejdioase". Evident, nu ne putem astepta sa gasim definitie pentru "imbunatatirea vietii".

| Catrice explică (pentru sadrian46):

Definiția din punctul meu de vedere se raportează strict la viata mea.
Am menționat deja generalizarea.

| T0T a răspuns:

Sunt singurul de aici care observă că întrebarea se putea rezuma la 2 rânduri și că toată povestea de dinainte e inutilă?
Aș vrea să am o superputere gen cum au vampirii. Adică corpul meu să rămână mereu tânăr, orice defecțiune ce poate apărea sau care apare să se „repare" repede (gen o rană care să se vindece fără a lăsa urme). Puteam să mă gândesc întâi la cititul gândurilor însă cred că aș putea deveni depresiv dacă aș ști tot ce cred ceilalți despre mine.

| Catrice explică (pentru T0T):

Uită-te peste răspunsuri și ai sa vezi ca nu ești singurul laughing
Am avut doua idei simultan și nu am vrut sa le pierd asa ca am decis sa le combin.
Combinație nereușită, huh...

| RAY a răspuns (pentru Catrice):

Wow,deci esti asexuala

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru sabin89):

Da, dar putem face noi. Asta vreau să clarificăm aici.
Eu asta vreau să știu, ce înseamnă -îmbunătățirea vieții-, pentru dta sabin89, de exemplu.

| Catrice explică (pentru RAY):

Posibil.