Dacă întrebarea pe care vrei să o pui este "Ce superputere ți-ai dori?" ce rost are toată telenovela dinainte?
Am crezut ca te indragostesti de el nu ca e pestisorul de aur.
Pai eu nu l as chema in casa la mine, nu am obiceiul sa aduc straini in casa. As fi sunat la salavare inainte de asta.
PS. Mi ar placea sa fiu invizibil
Baietul este de fapt un criminal in serie, iar accidentul a fost doar un scenariu pentru ati castiga increderea, "are doar câteva zgârieturi" Odata ajunsi la tine sa ii dai "calmante" isi dezvaluie identitatea. Game Over.
Tipul asta de scenarii sunt printre metodele preferate de criminali in serie pentru a ademeni victimele.
Ne place imaginaţia ta siropoasă, dar e puerilă şi ireală.
În cazul în care TU eşti o fată de 18 ani şi vrei să ajuţi acest tânăr şi frumos cred că vrei să scoţi un roman de dragoste, dar ai idee dor pentru început.
Ai scris atata poveste despre un accident ca la sfarsit sa intrebi de superputeri .
Nu m-am gândit atât de departe daca nu la tine, atunci il duci la un vecin
S-a întâmplat un fenomen inexplicabil prin metode științifice, dar explicabil prin metode fantasmagorice.
A apărut o idee, care nu avea nimic solid la baza, era seaca și lipsita de valoare, apoi miraculos, a apărut o alta idee care părea mai dezvoltata și imediat după s-a născut un cuget care a dat viata acestei întrebări.
Aș alege o singură superputere: să-mi dau seama care femeie e singură și care nu.
Aș mulțumi frumos și aș refuza.
Acum o să întrebi de ce?
Când o să am timp, o să filosofăm despre îmbunătățirea vieții.
A propos.
Eu știu, și presupun că despre
viață și
îm-bună-tățire, și eu și dta avem același dicționar DEX.
Dar termenul - Îmbunătățirea vieții- nu este înscris în dicționar.
Astfel, ar trebui să îl scriem, noi, eu, dta, TPU-iștii.
Nu vrei dta să începi să scrii aici.
Îmbunătățirea vieții este... (definiție cf. InYourMind).
Let-s go!
Dar îţi poţi da seama şi făra să ai o superputere.
Vezi dacă are verighetă sau o întrebi direct: te invit la o cafea sau se supără soţul?
Dictionarul da definitii doar cuvintelor, nu propozitiilor sau asocierilor de cuvinte. Da definitie pentru "legatura" si da definitie pentru "primejdios", dar nu si pentru "legaturi primejdioase". Evident, nu ne putem astepta sa gasim definitie pentru "imbunatatirea vietii".
Sunt singurul de aici care observă că întrebarea se putea rezuma la 2 rânduri și că toată povestea de dinainte e inutilă?
Aș vrea să am o superputere gen cum au vampirii. Adică corpul meu să rămână mereu tânăr, orice defecțiune ce poate apărea sau care apare să se „repare" repede (gen o rană care să se vindece fără a lăsa urme). Puteam să mă gândesc întâi la cititul gândurilor însă cred că aș putea deveni depresiv dacă aș ști tot ce cred ceilalți despre mine.