| Catrice a întrebat:

Este seara. Te întorci acasă. Pe strada unde locuiești nu este nimeni.

La câțiva metri în fața ta are loc un accident rutier. Șoferul mașinii fuge de la locul accidentului.

Nu apuci sa reții numărul de înmatriculare. Nu exista camere de supraveghere în zonă.

Te grăbești sa vezi starea victimei. Descoperi ca e un tânăr cu vârstă cuprinsa între 18-20 ani. Verifici dacă nu are leziuni grave. Din fericire, nu este rănit, are doar câteva zgârieturi. Îi verifici pulsul. Normal. Îl readuci la conștientă.

Încerci sa apelezi numărul de urgență. Băiatul te oprește. Decizia sa îl inviti în casă. Ii dai un pahar cu apa și un calmant. Ii îngrijești zgârieturile. Tânărul îți mulțumește.

Încerci sa afli detalii despre accident. Acesta refuza să-ți spună mai mult decât ca nu a fost o întâmplare ca se afla în acel loc, în acel moment. Refuza să-ți dea voie sa apelezi politia pentru a raporta incidentul sau ambulanta pentru a-l investiga medical.

Dar îți spune că, drept recompensa, îți oferă posibilitatea de a-ți alege o superputere care sa te ajute să-ți îmbunătățești viața.

Ce ai alege?!

63 răspunsuri:
| Darkmagic a răspuns:

Este dimineata.
Deschid laptopu'.
Intru pe TPU.
Citesc pe aici...
Cad de pe fotoliu si ma zvarcolesc.
Cam asa: rolling on the floor
Injur. big grin

Raspuns:
As vrea sa fiu "Editor TPU"...sau macar prieten cu o admina. (sunt al naibii de valoros la prieteneli). big grin

Cred ca numai asa reusesc sa scriu la Religie:
"Doamne-ajuta!", apoi un "Isaia dantuieste", (toate strofele)
...si la final, sa intreb: "Cat e ceasul?".

Mai trebuie ceva?
Tici mi! happy

| Saiko10 a răspuns:

Sa am puteri infinite(sa pot face orice de exemplu sa imi pot implinii singur dorintele).

| TristanTzara a răspuns:

Omnipotența.