Nu mi se pare a fi ceva complicat. Ai auzit probabil de multe ori zicându-se: "am o viaţă de rahat". E greu de înţeles asta? Nu. Dacă înţelegem asta, le fel de uşor vom înţelege şi ce înseamnă îmbunătăţirea vieţii. Adică, să mă las de unele prostii cu care mă ocup acum şi să încerc să am mai mult respect de sine; să duc si eu o viaţă mai demnă şi mai plină de sens.
Aș vrea să mișc obiecte, să trag scaune de sub fundurile fraierilor cu puterea minții. Și așa, din depărtare. Să mă trezesc dimineața și să fiu: omg, e 8, ajunge Gogu la muncă imediat, să-l vizualizez așa, cum intră în birou și hatz, pi jos.
Toti cei care ti-au spus ca povestea e cusuta cu ata alba n-au observat un amanunt - daca accidentul ar fi fost unul usor, soferul si-ar fi dat seama de asta si n-ar mai fi fugit de la locul faptei, ar fi coborat din masina si l-ar fi ajutat sa se ridice frumos, l-ar fi intrebat daca e ok si eventual tragea cu el o fuga pana la spital.Numai ca tanarul, inzestrat cu acele supra puteri, nu avea cum sa moara sau sa fie ranit, adica era un fel de Robert Downey, dar fara costumul din fier pe el.Deci tot ce ai povestit tu are logica.In fine,nu stiu sa iti spun ce supraputere sa iti doresti de la el,dar sfatul meu e sa nu incepi o relatie cu acest tanar.E adevarat ca sunt si avantaje,dar imagineaza-ti ca sunteti cu familia la masa,de sarbatori, si el se ridica si pleaca brusc, fara nici o explicatie, iar tu nu poti sa le spui alor tai ca s-a dus sa salveze un tren care sta sa cada de pe un pod.E complicat, deci.Asa ar fi fost frumos, nu zic nu, iti dai seama ca daca te-ai casatori cu el si ati face un copil, nici capul nu te-ar durea - la 3 luni deja ala mic ar alerga prin casa, nu mai dai banii pe premargator si carucioare si nici nu ti-ar plange noapte ca are colici.La aia ca se constipa n-am idee sa-ti spun cum e, dar ma gândesc ca si aici ar trebui sa functioneze supraputerile...
Sa pot face orice obiect din nimic intr-o secunda. )
As cumpara mult pamant dupa care as face cartiere intregi de case.
As avea un ONG care da mancare persoanelor defavorizate etc.
Sa citesc gândurile altora și sa mănânc fără sa ma îngraș cred ca am voie doua pentru ca am avut grija de el
"Este seara. Te întorci acasă. Pe strada unde locuiești nu este nimeni." - Tipic.
"Șoferul mașinii fuge de la locul accidentului." - deja sun la urgente
"Din fericire, nu este rănit..." - daca era inconstient, poate avea leziuni interne; nu port RMN la mine, deci oricum trebuie sa ajunga la spital.
"Încerci sa apelezi numărul de urgență. Băiatul te oprește." - vorbeam deja cu doamnele de acolo. Cum ma opreste asta?
"Încerci sa afli detalii despre accident." - parca se intamplase sub ochii mei
"Dar îți spune că, drept recompensa, îți oferă posibilitatea de a-ți alege o superputere" - clar are hemoragie interna, poate a si "bagat" ceva.
"Ce ai alege?!" - o declaratie detaliata si la obiect, ca sa nu ma cheme a doua oara. Oricum, la mine in oras, soferul e prins inainte sa ajung eu la sediu.
"Parca se intamplase sub ochii mei" - de ce era acolo, de ce nu a fost atent, chestii.
"daca accidentul ar fi fost unul usor, soferul si-ar fi dat seama de asta si n-ar mai fi fugit de la locul faptei, ar fi coborat din masina si l-ar fi ajutat sa se ridice frumos, l-ar fi intrebat daca e ok si eventual tragea cu el o fuga pana la spital."
Nu spun ca nu ar fi astfel de șoferi, dar dintr-o oarecare experienta îți spun că ceea ce am descrie s-a întâmplat chiar în fata, ea acum câțiva ani. Șoferul lovește omul (nu prea tare ca zona de impact nu a fost prea mare), trece mai departe în viteza (el trebuia sa oprească ca era trecere și persoana respectiva nici nu s-a gândit ca nu oprește domnul)
De ce era acolo?
Tie nu ti s-ar parea ciudat, si obraznic, sa te intrebe cineva pe strada (domeniu public), de ce te afli acolo?
Si nici a doua intrebare nu are rost... Daca deja s-a intamplat, si nu esti implicata direct, nu ai de ce sa certi o victima. Trebuie linistita, nu luata la intrebari.
Stiu ca tu mergeai spre SF, dar in chestiile astea ar trebui sa fim seriosi, sa stim ce avem de facut. Reflexul normal in asemenea situatii este sa anunti, si sa evaluezi victima. Daca tu visezi ca din pietonii accidentati iese Aladin si vei castiga la loto, in cazul in care s-ar intampla asa ceva, pe langa panica partial normala, nu ai sti ce sa faci, si ai fugi in casa speriata.
Am scris fără să gândesc ce mai vrei acum
Ma gândeam la ceva de genul "de ce nu ai fost atent, de ce nu te-ai ferit" etc.etc.etc.
Dar eu as si ajuta lumea mai... m-ai comparat cu unul care si-a omorat indirect sotia
Te faci Becali jr?
Te si vad: ii ajuți, le dai case, mașini, îți deschizi o fabrica, ii pui sa muncească a 20h/24h/zi
Cine are nevoie de muncitori cand poti face orice obiect instant? )
Ar fi smechere si nistel linii de metrou intre Bucuresti si toate celelalte resedinte de judet XD