Asa e Laurentiu, Domnu ne asteapta dar prea putini vin la chemarea lui.Pentru mine Domnul Isus exista, si de Craciun nu il sarbatoresc pe tipul ala inventat de coca-cola ci sarbatoresc nasterea Domnului meu Isus care avea apoi sa moara pentru pacatele mele.Am mai intalnit pe cineva asa care mi-a povestit ca a trecut prin multe si ca de cate ori s-a rugat la D-zeu niciodata nu i-a raspuns si asa el a dedus ca Dumnezeu nu exista. Mi-a zis ca el se roaga la el dar nu crede ca exista, la un moment dat m-am intristat dar m-a si bufnit rasul. L-am intrebat dar atunci cand v-ati rugat ati asteptat ca el sa va raspunda? ati avut speranta ca el va va raspunde la care el da.La care au inseamna ca ati crezut dar sunteti prea slab sa sustineti asta.In sinea mea mi-am spus uite un om care are nevoie de ajutor. Mi-a zis daca Dumnezeu exista atunci de ce eu sunt bolnav si in spital si maine voi fi operat? si eu i-am zis fiindca nu ati cerut asta.si mie toti medicii mi-au zis esti de operat dar eu m--am rugand plangand sa fie o confuzie si chiar cand ma pregateam sa merg in sala de operatii atunci medicul a intrat pe usa si mi-a spus ea nu se mai opereaza, iar atunci eu m-am dus zambind si i-am zis asta e Dumnezeul meu caruia ma inchin.
Ar fi de spus multe dar probabil ca ceilalti userii ar spune ca vorbim de masini straine, dar si eu si tu stim ca noi avem un Dumnezeu in care ne putem crede mereu si ca ne iubeste.
Sa ai o viata plina de binecuvantari.
Sarbatori fericite!
Alphawolf
arata ce persoane sunt?) haha
practic te-ai aratat pe tine ce fel de persoana esti, fara valoare sunt cei fara Dumnezeu.
si daca nu vezi mai citeste odata raspunsurile!
Alphawolf
prietene gata nu are rost contrazicerile fiindca crezi sau nu e problema ta, fiindca aici nu era vorba de convingerile mele fiindca nu pot sa conving pe cineva sa creada in Dumnezeu. e alegerea fiecarui sa creada,
totusi iti pot spune ca iti lipseste o chestie tu ai nevoie de dovezi ca sa crezi in ceva, ca pagani, tocmai din asta a aparut cuvantul ''credinta''
totusi voturile si intrebarile care sau postat sau postat de copii care nu ies din fifa, gta(9-17anisori) etc.care nu are rost sa iti pierzi timpul fiindca tot cu a lor o tine.
@mihaibrasov Copii din Afirca mor la aceasta varsta frageda pentru ca lor le este oferit un loc mai bun. Un loc unde nu trebuie sa isi faca griji de absolut nimic.Sunt cu EL si asta e cel mai bine pentru ei, deoarece EL este TATAL lor.
D-zeu este un Spirit Unic si Incorporal care nu intervine niciodata in existentele noastre fizice tocmai pentru ca este Spirit. Dar ilumineaza creierele mai dotate in directia progresului.
Poate exista ceva pana la urma, dar cine poate dovedii? Nu se poate dovedii oricat ati zice voi. Dar de ce societatea te condamna si te exclude daca zici ca nu esti credincios, e ceva rau sa crezi si sa te exprimi cum gandesti mai bine, doar nu faci rau nimanui, cu atat mai mult popiei pline de bani.
ÉrotiqueConseils
Arata-mi si mie unde in Biblie Isus este scris cu doi de "I". Si apropo care este limba unde se speculeaza ca Isus fara doi de"i" inseamna magar?
ÉrotiqueConseils,
Imi poti arata si mie unde anume in Biblie Isus este scris cu doi "I"? Si apropo care este limba unde se spune ca Isus cu un singur i ar insemna magar?
O poveste este un argument solid?! Si un copil de clasa a 7-a poate sa scrie ceva de genu', e o tampenie.
Frumos! desigur, Dumnezeu e in fiecare dintre noi, dar trebuie sa avem spiritul liber sa il putem simti, sa IL vedem inauntru nostru, in fiecare om, in flori, in tot ce este imprejurul nostru.
Nu stiu ce sa zic, dar povestea e foarte frumoasa si interesanta.
De unde ai luat-o?
Multumim ca ne-ai impartasito.
xoxo
E o poveste foarte interesanta si ce a spus clientul e foarte intelept. Dar totusi sunt si eu tare confuza. Nu credeti ca acei oameni sarmani despre care vorbea barbierul (macar o parte din ei) "se duc" la Dumnezeu, se roaga si tot sarmani raman. Asa cunosc si eu multa lume necajita, care se roaga zilnic la Dumnezeu si nu primesc ajutor...Chiar si eu ma rog pentru mine, pentru parinti si pentru prieteni, dar mi se pare ca o fac in zadar. Voi ce credeti? Dece Dumnezei nu le raspunde celor ce "vin" la El?
Pai eu cred ca exista.De cele mai multe ori m-a ajutat in momentele dificile. Cei mai multi ii intorc spatele
Faina comparatia!Da exista dumnezeu,dar exista multe divergente in ceea ce inteleg unii despre numele lui,legile pe care le-a lasat,reguli pe care unii le considera bune de urmat!Asta-i diferentiaza pe unii de altii!Ateii sunt si ei cu duiumul!Dar poti sa le faci ceva!?Nimeni nu e in masura sa ne schimbe ideile,nimeni nu poate sa dovedeasca ce e real,istorie sau nascociri!Intotdeauna vor exista filozofii pe tema religiei si fiecare e convins ca o urmeaza pe cea dereapta!Dar nimeni nu poate dovedi ca este adevarat su fals!Fiecare religie i-si ia din biblie ce crede ca e demn de urmat,si de pastrat!Daca popii isi fac averi din mormantari,boteze si nunti,pacatul sa fi al lor,nu trebuie sa condamnam religia lor!Lasati oamenii sa creada ce vor si in cine vor!Discutiile sunt inutile,si nu ne aduce nimic bun!Credeti oameni buni ce vreti,si purtati-va crucea!Craciun fericit!
Porcarie de comparatie...nu exista absolut nici o dovada ca ar exista nici macar biblia nu e convingatoare; totul depinde de noi, de cele mai multe ori de subconstient si energiile emanate.Bafta Tuturor >
Asta are mult sens.Eu stiam ca El exista, dar aceasta poveste e chiar foarte interesanta.
Interesanta povestea dar totusi exista oameni credinciosi, care "s-au dus la Dumnezeu" si chiar nu au avut noroc in viata. Si de asemenea exista oameni care nu au avut nicio treaba cu Dumnezeu, prea inteligenti n-au fost si totusi au reusit. Deci, sincer, eu nici nu stiu ce sa mai cred.
Eu sunt genul care crede in ceea ce vede, nu in ceea ce s-a scris acu` mii de ani sau ce ne spune la orele de religie (intr-un fel ar trebui sa isi aleaga fiecare daca vrea sa stea la orele astea sau nu pentru ca fiecare isi alege in ceea ce vrea sa creada sau ce vrea sa urmeze). Si totusi, de unde stim noi sigur ca in anul 0 sau nu mai stiu care Iisus a coborat pe Pamant si a facut nu stiu ce. Asa gandesc eu.
Da exista Dumnezeu eu am vazut pe pielea mea.Hai sa va spun o povestioara reala care mi s-a intamplat mie.Vara aceasta eu am mers la mures. Eu stiu sa inot cat de cat dar eu credeam ca stiu sa inot bine.Acolo la mures etse o cascada si am sarit de acolo iar apa ma tragea in jos am crezut ca o sa ma inec si m-am gandit la dumnezeu si atunci m-a scos cineva din apa afara de atunci ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru ca m-a lasat sa traiesc
Oameni buni si cu minte intreaga, nu exista dumnezeu, ce aveti? L-ati vazut sau l-ati auzit vreodata? Sunteti dusi cu pluta? Sunt sute si mii de argumente ca nu exista dumnezeu. Chiar asa limitati sunt oamenii in ziua de azi? O sa cred in dumnezeu atunci cand o sa vad la un om care i s-a amputat piciorul, sa-i creasca un picior inapoi, atunci o sa cred. Ce ziceti voi? O sa creasca la cineva un picior amputat?
AvalohAlyn întreabă: