Omul din greseli invata, toti gresim, deci nu exista oameni perfecti. Oameni aproape perfecti, in schimb, pot exista.
Nu exista! daca un om ar fi perfecvt ar trebui sa faca ce viseaza toata lumea..sa arate cum vor ei si bla bla bla
"Fiti voi dar curati in inimile voastre si neprihaniti, nu in port.Fi tu dar smerit,smereste-te si multumeste si adu slava Domnului si nu multumi croitorului ce ti-a facut portul.Ce va vrea Domnul sa vada la sfarsitul zilelor? O capa imaculata purtata cu mandrie si zeflemea de un suflet murdar, ori un al sau rob smerit, cu capa murdara, dar cu dragoste pentru el si Vesnica Sa Imparatie?" (Ev. Vl., 4:1-4)
Cred ca ai prins ideea principala.
Si da, asa purtau inteleptii israeliti pe atunci.Romanii aveau mai toti parul scurt, sau daca era des, cartliontat, dar nu lung. Aveau niste probleme de ordin bigot cu barbatii cu parul lung.
Nu,sigur k nu! Cum poti vede tu omul perfect1Nu exista toti cred ca am facut multe greseli in viata si unele cred ca le regretam enorm de mult cel putin eu!:X
Fundita?:X
Daca un om ar fi perfect nu ar avea nimic interesant in el, zic eu. Ar fi...nu stiu cum sa zic, cred ca ar fi gol...
Si oricum, un om perfect nu ar avea trairi asa puternice ca un om cu defecte, eu cred ca ar avea sentimente si ganduri usor superficiale...parerea mea.
Omul perfect nu exista deoarece prin simplul fapt ca este imperfect se dovedeste ca este om