| PanicInThePentagram a întrebat:

Exista perfectiunea? (gen omu' perfect)

73 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Acesta este adevarul.Eu nu pot sa imi permit sa il schimb in functie de situatie si imprejurari!

| EmaS a răspuns (pentru WhatheWow):

1Timotei2:5,, Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos,,

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Cunosc placa.

Si eu pe a ta. Mai folosesti expresia cu caprele, jacuzzi, cretinoizi? Sigur ca da!

Răspuns utilizator avertizat

Mucles, du-te la reeducare sa inveti cu adevatat sensul invataturilor lui Isus si apoi vorbim, El nu mi-ar fi dat ignore.

| SaveTheNature a răspuns:

Astia care iau premiul NOBEL pentru Pace sunt in viziunea mea, apropiati de perfectiune.

Nici tie nu ti-ar strica un curs care sa iti aduca aminte de bunele maniere!

| TheTigerX a răspuns:

Da, Iisus Hristos - omul

| WhatheWow a răspuns (pentru EmaS):

O fi fost, da a murit si chiar daca a inviat e Dumnezeu acum nu Om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| casablanca40 a răspuns:

Problema este ca fiecare vede perfectiunea diferit, deci o perfectiune universala nu poate exista. Numai o persoana imaginara gen Dumnezeu poate fii perfecta deoarece el nu poate fii verificat, studiat, perceput.

| Geass a răspuns:

Da există omul perfect, l-am văzut aseară în spatele blocului cu ditamai burdihanul, cu berea în mana şi cu micii pe grătar.

| EmaS a răspuns (pentru Geass):

Deci,in viziunea ta cam asa arata omul perfect?

| Geass a răspuns (pentru aylyn_2380):

Ce întreabă omul şi ce înţelegi tu.

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Nu te deranjeaza pletele sale?

| EmaS a răspuns (pentru Dumnezău):

Ale cui?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu există. Şi de-ar exista, ar fi efemeră şi plictisitoare.

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Ale lui Iisus.Nedovedite complet, dar foarte plauzibile.Si nici toga sau ce purta el nu prea era asa curata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Bună întrebare. Ştii că întreba cineva acum ceva timp dacă e "păcat" să porţi plete. Probabil majoritatea creştinilor au răspuns că e blasfemie.

| EmaS a răspuns (pentru Dumnezău):

Probabil ca asa se purtau atunci inteleptii si carturarii. Vrei sa spui ca Domnul domnilor nu era curat, El care este Izvorul apelor vietii?!

| Luissa123 a răspuns:

NU ..nu are cum
oricum ar fi fost plictisitor ..parerea mea

| emolica42 a răspuns:

Omul perfect e rodul imaginatiei oamenilor pentru ca omul perfect nu e om

| FeeLtHeFreeDom a răspuns:

Da, eu cred ca exista. omul perfect e perfect prin imperfectiunea lui pentru ca daca nu ar mai fi imperfect, daca nu ar mai face "greseli" ar deveni imperfect. suntem toti asa cum suntem si daca ne-am abate de la regula si am cauta perfectiunea am fi imperfecti.
oamenii au impresia ca a fi perfect inseamna a fi ceea ce nu esti. inseamna a face tot ceea ce ti-ai dorit vreodata si a nu face greseli si alte lucruri nedorite si a arata foarte bine. dar fiind acest tip de perfect esti de fapt monoton si plictisitor si mai ales previzibil(pentru ca noi stim ceea ce e perfect si ceea ce ar trebui sa facem ), iar o astfel de perfectiune este imperfectiune.
asa ca da, exista omul perfect. Fiecare dintre noi este asa

| Giuvaer a răspuns:

Perfectiunea e un scopinsine

| 4b a răspuns:

Perfectiune intruchipata numa' in vise sau in SF-urilaughing
PS: Creatorul era inclus in intrebare? mno, daca asa sta treaba, El e perfectwinking

| TroolGheoerghe a răspuns:

Proverbele spun ca nu exista perfectiune.

Ce va pune evreii astia vorbele in gura la toti fraierii si s-a ajuns pana acolo incat pe un pamantean sa-l inghititi drept fiul unei incertitudini nevazute si neinchipuite, ah, dar ce spun, parca in cartea de basme "Vechiul testament" cica e la fel ca noi, sa te tavalesti pe jos de ras, ce cretinisme.

| ReadAllAboutMe a răspuns:

Perfectiune poate exista dar un om perfect. nu prea credlaughing Nu exista nici o dovada... prin care sa dovedeasca ca chiar exista asa ceva.laughing Cum spuneau si altii poate exista oameni cu defecte putine. Dar oricum stii vorba aia''Nimeni nu e perfect''.