In onestitate, sinceritate, in ceea ce simte partenerul de viata despre tin, adica in sentimente
N-ai cum nici macar prin fapte.
Trebuie sa simti ca iubesti persoana respectiva, altfel e egal cu zero vorbele dulci si cadourile
Dragostea nu se masoara, se simte.
si daca simitit amandoi acelasi sentimente e cel mai magic si minunat lucru din lumea asta.
In ochi vineti. Dar:25% te ia dragostea, 25% te ia somnul, 25% te ia coma si 25%...ei bine...e teritoriu neutru.
Dragostea e un lucru serios care trebuie sa o pastram ca ea ne este data de la Dumnezeu si daca o pierdem alta nu ne va da ne-a dat o sansa ca sa fim fericiti si noi trebuie sa pastram acea saANSA iar daca opierdem tristi vom fi mereu...Dar dragostea are mukte pietre in cale si oi trebuie sa trecem aceste pietre...
In incredere, fapte, rabdare. Totul trebuie sa fie egal intre amandoi, sau cum se zice "lasa dragostea sa zboare, dar nu prea sus caci pica si moare."
Se zice ca dragostea e o boala, deci se va masora in gradele termometrului.Ehhh......glumesc.eu cred ca dragostea se masoara in sentimentele pe care le simti fata de pers. iubita. Abia la sfarsitul vietii ne dam seama daca persoana cu care ne-am petrecut mai mult de jumatate din viata a fost cu adevarat jumatatea noastra
Dragostea se masoara in clipele ce iti taie respiratia si vrei sa fii alaturi de cel iubit! lacrimile, zambetele, saruturile sunt doar niste submultiplii ce amplifica dragoste dintre 2 persoane :X! parerea mea! eu in asta masor dragoste si vad ca creste zilnic din ce in ce mai mult!
Incredere si Comunicare.
Dar dragostea este doar pentru cine simte ca iubeste.
Sincer, trebuie sa te lasi purtat de vad. nu snetimente, incredere emotii.etc. Totul vine de la sine. Nu se masoara. Dragostea. exista, dar doar se stie spune. nu exista cuvinte cum sa spui cum e. Nu exista cuvant pentru a spune ce este dragostea
AngelNycoleta întreabă: