Sper că eşti troll
Între timp, eu zic să te retragi în post şi rugăciune în ceva munte. Până te întorci, poate se găseşte cineva să-ţi spună că sentimentele nu sunt palpabile.
Speri degeaba
Stiu ca nu sunt palpabile.Dar tu stii ca nici compozitie chimica nu au?
S-ar putea ca universul sa fi existat din totdeauna. Explicatie: https://www.youtube.com/watch?v=q3MWRvLndzs (vidoclipul e in engleza dar are si subtitrare in romana).
Sunt milioane de teorii referitoare la crearea universului...
Daca noi am ajunge la un nivel suficient de ridicat incat sa cream viata de la 0, atunci am fi niste zei pentru acele creaturi.
Si cine spune ca asta nu se poate aplica si pentru noi?
Daca stai bine sa te gandesti...la cat de mare este universul teoretic o civilizatie care sa ajunga la un nivel suficient de ridicat incat sa fie considerati zei din perspectiva noastra...ar fi trebuit sa apara deja.
Nu este atat de SF sa te gandesti ca unviersul poate a fost creat datorita interventiei unei anumite fiinte...atata timp cat nici macar nu putem formula o teorie despre ce era inainte de Big Bang.
Dar e o mare diferenta intre povestea asta si crearea unor religii ingradite de secole intre propriile concepte primitive.
Daca traiaste in afara spatiului inseamna ca nu exista. BULLSHIT!
Normal că nu au compoziție chimică dacă e ceva ce nu poți vedea, auzi, mirosi, gusta sau palpa -.- Nu sunt materie, nu ocupă un loc în spațiu-.-
Este un proces afectiv generat de sinapsele neuronale, care exprimă atitudinea față de un anumit moment sau o anumită persoană.
Normal ca sentimentele au compozitie chimica...
Cat oi fi stat sa cauti tu definitia asta, Dumnezeu stie
Aloo, o sinapsa este realizata intre doi neuroni sau un neuron si un organ oare care.
Atunci cand esti fericit sinapsa se realizeaza intre 2 neuroni. Si unde se simte?
Sau atunci cand tipi. Poti tipa din mai multe motive : fericire, furie, tristete. Acum chiar nu poti justifica.
Aberatii, nu altceva.
Imi place ca iti incerci norocul
P.S: nu reusesti
N-am stat deloc s-o caut, e definiția de bază a sentimentului, o înveți la psihologie.
Știu ce sunt sinapsele neuronale, dacă tu crezi că sentimentele îs generate de inimă, că așa scrie în biblie, problema ta.
Trebuia sa fie un patrat mai mare si unul mai mic in interiorul celui mare
L-am editat de cateva ori si tot nu am reusit.
Eu nu am spus nimic de unde provin Ai vorbit in numele meu
''îs''- sunt
Treci peste, folosesc ce regionalisme vreau eu atâta timp cât sunt acceptate şi cunoscute.
Dopamina, serotonina, epinefrina, norepinefrina, feniletilamina, oxitocina, etc