Dar rugăciunile noastre merg cu adevărat spre Dumnezeu pentru ca el să poată răspunde?
Da raspunde si foarte des, chiar si astazi m-a rugat la el si am scris examenul bine.trebuie sa te rogi, caci cel de sus te aude mereu
Parintele@ prietena mea si-a gasit post, e super incantata. Este in apropierea casei ei, este consilier la o gradinita privata, ii place foarte mult sa lucreze cu copiii. Voia lui Dumnezeu este ca orice om care este muncitor sa-si gaseasca un loc de munca, sa realizeze ceva conform darurilor lui.
Asigură-te că folosești abilitățile care ți le-a dat Dumnezeu. Pune-le la lucru. 1 Timotei 4:14-15 Noul Testament
Este posibil pentru o perioada un om si sa nu gaseasca loc de munca, poate fi o modalitate prin care Dumnezeu vrea sa nu ne incredem in propriile forte ci sa venim si sa cerem de la El.
De ce esti avertizat parintele ce ai facut? ai suparat pe Dumnezeu? ar fi timpul sa-ti spui o rugaciune sa vezi iti raspundeee!
Sincera sa fiu, Dumnezeu raspunde rugaciunilor cateodata, ...de exemplu azi m-am rugat la D-zeu si mi-a implinit rugaciunea! Dar intotdeauna sa nu te rogi la dumnezeu daca vrei ceva ce nu se poate realiza!
Raspunde, dar nu tot timpul foarte repede.Pentru ca noi intotdeauna cerem si dorim sa primim la fel de repede, ceea ce El nu poate sa faca instantaneu! Cand ne sunt implinite acele dorinte sau cerinte ne dam seama de existenta Lui!
Asa-i parinte?
Da, D-zeu raspunde rugaciunilor mai repede sau mai tarziu, dupa voia Lui si dupa credinta noastra! Daca ne aducem aminte de D-zeu prin rugaciune si d-zeu isi aduce aminte de noi! Am citit opiniile domniilor de pe TPU ca sa scriu cu litere ca se spune ca si D-zeu se scrie cu litere si ca este nume si ca e pacat sa il prescurtezi! D-zeu este o forma de adresare scrisa cu litere mari pentru a putea fi indentificat ca si importanta si maretie, al fel si alte forme pronuminale insusite Lui ( El, Lui, etc.) Numele lui D-zeu, din Biblia veche care a fost scrisa in ebraica si aramaica este Iahve si Allah! ( * veti spune ca Allah este numai la musulmani! Cititi! Originile si Biblia cea mai aproape de adevar si nu versiuni ale Bibliei adaptata dupa lumea mondena si viata contemporana!)
TPU, ar trebui sa adaugi in in lista din Categorii subiecte si Religii sau Teologie!
Intelepciunea omului prudent il face sa vada pe ce cale sa mearga dar nebunia celor nesocotiti il insala pe ei insusi
Nubunii glumesc cu pacatul dar intre cei drepti este bunavointa
omul simplu crede orice cuvant iar omul prevazator ia seama bine cum merge
cel rau este doborat de rautatea lui iar cel drept chiar si la moarte este plin de incredere
Ochii Domnului sunt in orice loc, ei vad pe cei rai si pe cei buni
proverbe
Pai de obicei, atunci cand te rogi, nu incerci neaparat sa primesti raspuns, ci sa iti iei ceva de pe suflet!
Raspunsul meu...se intreaba catre hamsterx care spune ca trebuie sa-I ceri lui DUmnezeu doar atat cat meriti. Intrebarea mea e meritam noi ceva de la Dumnezeu? Avem noi vreun emrit?
anonim_4396 întreabă: