Omule eu vin cu dovezii nu cu linkurii de pe net, dovedesc ceea ce afirm, daca doresti sa vorbim vreau sa isi dovedesti fiecare afirmatie nu sa scrii minciuni, rasisme, te am intrebat de ce banatul apartine romaniei daca erau minoritari, majoritate inseamna peste 50%,sa plecam toti germanii din Romania? intrati in faliment, scrii aiureli si multe repet, Romania traieste din taxe si impozite si companilie straine iar multi sunt plecati prin europa americanule ca tu stai in usa, asa ca nu ma lua cu sa pleci, ti am spus banatul nu a fost a romaniei niciodata, astept asa zis dovada, banatul si ardealul au fost facute de stramosi mei americane stii asta? e o diferenta imensa intre banat si ardeal si oricare alt oras, judet din Romania, comentezi aiurea
Https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98vabi_b%C4%83n%C4%83%C8%9Beni
https://ro.wikipedia.org/wiki/Sa%C8%99i
nu ma lua cu du-te in tara ta, voi care 5 milioane sunteti in europa, hai sa vina romanii care sunt in Germania in Romania ca plec si eu, voi sunteti ma popor migrator, sa isi fuga milioane din tara cum se numeste acel popor?
La momentul unirii, Romania era mai bogata decat Ardealul si decat Banatul, dar tu ai reusit sa ne demonstrezi deja ca esti incapabil de orice proces cognitiv, mai bine ai incheia discutiile astea despre secesiune.
))))))))))))))))) serios era mai bogata, Romania era mai bogata ca banatul care era condus de Austria si Ungaria si ardealul, tu ai invatat istorie vreodata? de ce naiba au venit romanii in ardeal si banat daca erau mai sarace? romanii erau analfabeti majoritatea erau tarani, munceau la camp si atat, majoritatea considerau painea ca fiind cozonac, omule unirea sa petrecut la alba iula nu in moldova nu in oltenia in inima ardealului
http://www.analizeeconomice.ro/......marea.html
Tara bogata
http://www.romania-actualitati.ro/......1940-72790
Romania niciodata nu a fost tara bogata, daca vrei studiem istoria, Romania a fost sluga strainilor in toata istoria ei de la romani pana in ziua de azi, a fost Romania candva mai mult decat o colonie? sunt curios cand, numai inventa povesti asta e adevarul
Vorbesti numai prostii, ca totdeauna de altfel. Tu iei toata Ungaria, Romania a anexat cumva toata Ungaria? https://cersipamantromanesc.wordpress.com/tag/economia-transilvaniei/
Si ce argument e ala cu unirea de la Alba Iulia? Ajuta-ma sa inteleg.
Na fugit nimeni gogule, stai tu linistit, sau dus la munca, aia is tot romani.Atunci ce sa mai vorbim de america unde is italieni la greu, germani la greu is prase numai cu germani da da germanii aia ai tai, ce sa mai spunem de milioane zeci de milonae de mexicani, francezi si arabi si chinezi, tu cred ca esti sugar mai de vorbesti asa
Gogule eu una iti arat, adica ce ai spus tu sa iti arat ce ai gresit, am aratat ca ai scris ca Banatul este oras, sau ca fost oras. Daca banatu a fost oras sau este eu ma fac popa.Deci nu incerca sa o dai de gard, recunoaste da frate am gresit, macar sa spui cai gresit, nu ca habar nu ai.Nici sa spui ca gresesti nu ai curajul, dar te dai lovit mare german cinstit, ca sa vezi ce cinstit si corect mai sunt germanii astia
Stii ce cred eu? ca esti si tare de cap poate uiti dupa 2 minute ce scrii ce vorbesti, e si asta o posibilitate .Tu procum iti pierzi timpul aiurea, asa ca e ok sa stai pe aici sa discutam.Dar sa discutam nu povesti ce spui tu.Tu cand vezi ca cineva iti atrage atentia ca ai gresit deja gata s-a terminat suta de metri nu mai esti curios.Lasa frate femeile, sa iti zic eu cum e cu femeile? Atunci cand cauti disperat o femeie nici deal dracu nu se arata, Cand spui las stau asa o sa vad, cand nu te astepti atunci apar ele serios, cu cat tu fortezi cu atat natura sau cineva le ascunde
Am cam înţeles cum e cu accesul Moldovei la mare. Din punctul meu de vedere am putea încheia dezbaterile aici.
Dacă te uiți în istorie, a fost.
Dacă te uiți acum, nu mai este.
Dacă dorești tu să fie, trebuie să dorească și Marele Urs. Iar el nu vrea o țară puternică în coasta lui. Iar dacă ne-am uni, câți ruși pe cap de locuitor am avea în România Mare? Motiv ca pe urmă, când îi vine apa la moară, Marele Urs să spună că nu numai Moldova a fost o dată a lui, ci și România toată.