Sigur, am suplimente si pentru constipatie, i-au cand este cazul, insa nu as vrea sa fiu dependent de aceste pastile.
Desigur ca e vina ta ca esti constipat. Ce e aia ca nu iti e sete? Tu bei apa pentru ca ti-e sete, sau ca sa traiesti? Mie nu imi este niciodata foame, ce propui, sa nu mai mananc? Suplimentele nu sunt medicamente, poti sa le iei linistit, nu devii dependent, ele acopera o carenta. Mananca leguminoase, fasole, mazare, linte, bob, naut, care iti place tie. Bea o sticla de doi litri de apa pe zi. Posibil sa iti treaga starea astea de tristete, ca nu cred ca ai depresie, atunci cand vei fi hidratat si cu tranzitul intestinal reglat.
Bea ceai verde sau ceai de musetel. Spre exemplu daca bei ceai de musetel seara, vei adormi mai repede si vei avea un somn mai odihnitor si ca bonus a doua zi de dimineata vei avea un scaun mai lejer. Daca vrei efect rapid, bea 1 litru de zeama de varza. Garntez ca o sa faci ca rața dupa doar 2 ore. Ar fii bine sa bei si 2 litri de apa pe zi.
So, nu stau constant 9 ore pe scaun, am exagerat un pic in total toată ziua stau 9 ore, adică dimineață niste ore și seara alte ore.