Eu cred ca maseaua de minte va juca un rol crucial in evolutia rasei umane...si nu-i nimic de ras in treaba asta, da?!
Avem nevoie de maseaua de minte ca de o confirmare, chiar daca ea va putea fi mai cartilaginoasa, asa, ca doar nu-i nevoie de o masea rigida pentru a-ti demonstra existenta propriei minti, in conditiile in care lumea va deveni un loc mai sigur si mai bun pentru noi toti.
Maseaua de minte este cheia, parerea mea...
In concluzie, rasa umana va avea gura plina de masele de minte in viitor, posibil 2-3 randuri, ca la rechini, sa fie acolo, iar daca vrei sa controlezi specia, ii scoti toate maselele de minte, o lasi stirba si imediat ce umanoidul deschide gura sa spuna ceva, te-ai prins cu cine ai de-a face.
Plecand de aici, s-ar putea sti ca stomatologia mintii va fi o indeletnicire de viitor si... OPRESTE-MA ca bag seama ca am inceput un roman chiar aici
Avand in vedere ca mai de mult eram maimute, cred ca vom avea foarte putin par. Ochii, parul, poate si chiar pielea vor fi fi de alte culori. Ochii posibili mai mari cu pupila mare.Capul va avea alta forma, mai mare in zona creierului.
Mi se pare interesant dar nu cred ca vom arata asa.
Cu ochii mari, culoarea parului va fi portocalie si mai cred ca mai bine nu traim peste 100.000 de mii de ani ca sa nu avem ochii bulbucati.
Asa ceva numai Dumnezeu stie.Nici macar Einstein nu poate sti cum vor arata oamenii peste 100.000 ani. Funda?
1. Care Dumnezeu?
2. *Mai ales Einstein. Căci e mort.
De fapt parerea mea era cu totul alta de cea a specialiștilor. ceva de gen oameni cu tatuaje multe... multe multe bijuterii. masini cit mai mici și comode. foarte mult machiaj cu foarte puține lucruri (chițibușe) pe lîngă ei. cam asta e părerea mea sper că va plăcut
Da, CinevaCuNumeDiana, mulţumesc, ne-a plăcut.
Deşi întrebarea se referea la schimbări biologice, dar e bine şi aşa. : )
Nu iau apararea Satanei dar nu simbolizeaza raul decat in religia crestina...
Probabil in 100000 de ani, daca rasa umana va supravietui, mutatiile vor fi mult mai oribile decat ce se vad in aceste imagini sau poate o veni extraterestrii si impreuna vom coloniza o ata planeta sau ne vor invada, sau vom muri pana atunci, sau vom ajunge ca marte sau, sau, sau...
Viitorul e un subiect delicat nimeni nu stie ce se va intampla in viitor (poate)
Eu ce sa spun intrebati-o pe Maicuta Cosmica (glumesc)
Eu,cica,si chiar sunt un om de stiinta, si un artist si genetician.
Sunt sigur ca ai auzit de mine.
Omul va fi robotizat sigur, nu va mai avea organe, iar masinile vor zbura.
Serios?
Nu vor arata, ca nu v-or mai fii.
Nu cred ca va dura atata pana la urmatoarea mare schimbare.razele spatiale din afara sistemului solar ne va schimba adn-ul si nu cred ca vom arata asa deoarece deja a aparut copi cu capacitati telekinetice si telepatice asa ca iti sugerez sa te pregatesti pentru urmatoarea schimbare. chipul nu se va shimba prea mult uitate in jur chiar si unul pintre prieteni tai ar putea trece prin aceste transformari
In primul rând iti pun o întrebare.
Te-ai gândit așa?:tu ești in Iași, in România, in galaxia lactee, in univers si se știe ca sunt mai multe galaxii si in acele Galaxi poate ar putea exista alien sau poate alți oameni ca noi plus ca mai sunt mii de planete nedescoperite in galaxia noastră.si mai sunt încă 10 planetecare au aceeași forma ca a noastră dar numai pe câteva se poate respira adică se poate traii dar pe unu dintre ele este aproape toată făcută din apa.si tot așa acum nu vreau sa dau crezare la alte idei...
La câte chestii car să depună efort în locul omului (până și cele mai banale chestii) au părut sau sunt în curs de dezvoltare, aș zice că oamenii de atunci vor avea oasele la fel de rezistente ca și spaghetele și jumătate din mușchii corpului atrofiați.
Bine că n-am să mai traiesc pe vremea aia, asta dacă nu îmi voi criogena corpul la 70 de ani, să mi-l dezghețe peste 100.000 și să râd de corpurile lor.
Stii de unde vine expresia "A freca menta"?
Nu stiu sigur cine, grecii sau turcii veniti la noi in tara au adus obiceiul de a improspata mirosul meselor de lemn pe care lucrau, frecandu-le cu menta, stii ca lemnul are nervurile alea prin care se baga tot felul de resturi, firimituri, si cpata un miros. Servitorii romani au preluat si ei frecatul suprafetelor de lemn si, pentru ca era o treaba usoara, le cam placea s-o faca. De cate ori intreba grecul sau turcul "Da` unde-i ala? Sa vina sa ma ajute!" servitorul spunea "Nu pot acum ca frec masa cu menta", adica un fel de "Am treaba!" Si asa a inceput expresia "Freaca menta"
Asa si noi aici, doar ca la noi e vorba de "A freca mintea" ca despre ea e vorba cand se discuta despre viitorul omenirii.
Mai Leo, indeletnicirea asta cu frecatul mentei pe suprafata mesei ia pus capac vopseaua, lacul si muşamaua, insa noi tinem mult la traditie si am pastrat obiceiul, frecam menta mai abitir ca pe vremuri iar numarul celor care o freaca e mult mai mare si cel mai mult la stat, ca in particular mai facem cate ceva.
Da, e știrea de ultima oră, încă miroase a cerneala tipografică.
Dar stai că mai e una.
http://i.imgur.com/y5NOonu.jpg
Run! :))
Asa imi editez si eu pozele pe un program de pe telefon sincer, mi se pare cam exagerat cu ochii aceea mari...