Eu cred ca maseaua de minte va juca un rol crucial in evolutia rasei umane...si nu-i nimic de ras in treaba asta, da?!
Avem nevoie de maseaua de minte ca de o confirmare, chiar daca ea va putea fi mai cartilaginoasa, asa, ca doar nu-i nevoie de o masea rigida pentru a-ti demonstra existenta propriei minti, in conditiile in care lumea va deveni un loc mai sigur si mai bun pentru noi toti.
Maseaua de minte este cheia, parerea mea...
In concluzie, rasa umana va avea gura plina de masele de minte in viitor, posibil 2-3 randuri, ca la rechini, sa fie acolo, iar daca vrei sa controlezi specia, ii scoti toate maselele de minte, o lasi stirba si imediat ce umanoidul deschide gura sa spuna ceva, te-ai prins cu cine ai de-a face.
Plecand de aici, s-ar putea sti ca stomatologia mintii va fi o indeletnicire de viitor si... OPRESTE-MA ca bag seama ca am inceput un roman chiar aici
Rasa umana va supravietui 6.000.000 ani pana soarele va exploda!
Soarele nu va exploda niciodata... Va deveni un "gigant rosu", apoi o nebuloasa planetara si apoi o ''pitica alba'''.
Fosibil sa fie asa, nu neg nimic.
Am vazut pe un site ca oameni de stiinta au descoperit niste schelete umane imense ( cam 5 m poate mai mult ), deci asta ar dovedi cat de mult s-a schimbat omul.
Dupa ce va deveni gigant va exploda ca o "Super Nova"!