NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Teoretic vorbind, cum credeţi că vor arăta oamenii peste 100.000 de ani (dacă rasa umană va supravieţui până atunci)?
Iată ce pronosticuri fac oamenii de ştiinţă, un artist şi un genetician, creând şi imagini care "spun" cum ar putea arăta chipurile oamenilor peste multe milenii de acum încolo.
http://www.descopera.ro/......lerie-foto
Cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Eu cred ca maseaua de minte va juca un rol crucial in evolutia rasei umane...si nu-i nimic de ras in treaba asta, da?!
Avem nevoie de maseaua de minte ca de o confirmare, chiar daca ea va putea fi mai cartilaginoasa, asa, ca doar nu-i nevoie de o masea rigida pentru a-ti demonstra existenta propriei minti, in conditiile in care lumea va deveni un loc mai sigur si mai bun pentru noi toti.
Maseaua de minte este cheia, parerea mea...
In concluzie, rasa umana va avea gura plina de masele de minte in viitor, posibil 2-3 randuri, ca la rechini, sa fie acolo, iar daca vrei sa controlezi specia, ii scoti toate maselele de minte, o lasi stirba si imediat ce umanoidul deschide gura sa spuna ceva, te-ai prins cu cine ai de-a face.
Plecand de aici, s-ar putea sti ca stomatologia mintii va fi o indeletnicire de viitor si... OPRESTE-MA ca bag seama ca am inceput un roman chiar aici laughing

103 răspunsuri:
| Soare_Cristi_1994 a răspuns (pentru totElodia):

Rasa umana va supravietui 6.000.000 ani pana soarele va exploda!

| totElodia a răspuns (pentru Soare_Cristi_1994):

Sigur. Mai informeaza-te putin happy!

| totElodia a răspuns (pentru Soare_Cristi_1994):

Soarele nu va exploda niciodata... Va deveni un "gigant rosu", apoi o nebuloasa planetara si apoi o ''pitica alba'''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imbatraniti prematur si foarte operati estetic si cu o rata a mortalitatii mult mai ridicata, daca va ajunge omenirea in acei ani, cu siguranta va exista si o tehnologie foarte avansata.

NOname
| NOname explică:

Un articol interesant:
http://www.ecomagazin.ro/cum-ne-a-transformat-evolutia/

| TheStory a răspuns:

Fosibil sa fie asa, nu neg nimic.
Am vazut pe un site ca oameni de stiinta au descoperit niste schelete umane imense ( cam 5 m poate mai mult ), deci asta ar dovedi cat de mult s-a schimbat omul.

NOname
| NOname explică (pentru TheStory):

Cel mai probabil sunt doar nişte trucaje. Dacă ar fi reale şi veritabile, am avea confirmarea oamenilor de ştiinţă şi cel puţin câteva schelete expuse prin muzee, cum e în cazul dinozaurilor.

Dupa ce va deveni gigant va exploda ca o "Super Nova"!

Iar apoi va exploda ca o Supernova

NOname
| NOname explică:

Http://www.tpu.ro/......on-de-ani/

NOname
| NOname explică (pentru Leocerba):

Te-am recitit şi mi-am amintit de ce eşti genială.

...cred că ai prea multe măsele de minte; eu mi-am scos şi ultimele două.hee hee

| Leocerba a răspuns (pentru NOname):

Complimentele astea mi-au cazut fix in moalele capului( na, ce sa fac daca am cap? ) si ar fi cazul sa-ti spun ca mai degraba contrariul complimentelor e valabil dar ar putea fi o realitate plauzibila si treaba cu genialitatea, de ce sa nu visam un pic, este? laughing

NOname
| NOname explică (pentru Leocerba):

Eşti tu prea modestă, dar oricum, să nu visez în preajma ta mi-e imposibil.
Cum era zâna aia cu vise? Tot cu măseluţe era şi ea parcă, nu? Sau e alta?