Hey!
Dumnezeu este acelasi azi si in veci.. Nu exista unul din Biblie si unul pe care la`m inventat noi!
Cei care nu sunt de acord cu Biblia, nu sunt de acord cu Dumnezeu! Oamenii vorbesc despre atei ca sa ne faca sa vedem ca este rau sa nu e pese de crestinism. Biblia ESTE CEA MAI IMPORTANTA CARTE, si nu neaparat in religia crestina, ci si in viata noastra! Si nu este un fals! Toate pasajele din Bilblie sunt corecte, doar oamneii le iau pe cele care cred ca sunt `pentru ei`, foarte gresit! Dumnezeu a facut toata Biblia, pentru noi, sa ne arete cat de mult ne-a iubit! Nu exista un singur cuvant din Biblie incorect!
Crestinismul nu este pe moarte, poate doar in inima unora! Uitet`e putin pe Google la istoria crestinismului, prin cate au trecut martirii, Cand nimeni nu mai credea ca crestinismul va mai supravietui, uite`te acum, oameni Care inca mai CRED in Dumnezeu!
Ia`ti o Biblie, citeste`o, si apoi vei vedea ca nimic de acolo nu este gresit!
Byee!
Cripy,
Curios atunci ca nu-mi faci trimitere la intrebarile respective. Daca sustii ca exista si vrei raspuns pentru ele, atunci spune-mi unde sunt.
Si mai curios este faptul ca ti-ai dat seama ca exista undeva si ai scris despre ele altundeva.
User252426 întreabă: