Nu m-am jucat în viata mea asa ceva, și nici nu mă apropii de orice fel de "jocuri" ce ține de pariurile sportive, poker cazinouri.
O dată ce se învăța omul la așa ceva este nociv și grav de tot, se ajunge la dependență!
Dacă adversarul are AK? Acum, în ce procent ar fi posibilă varianta asta... Am fost foarte slab la statistică. Ideea e că există minimum o variantă mai bună decât a ta. Sau e bluff.
Pentru referinta pe viitor si poate inspiratie am sa postez si raspunsurile date de LLM-urile de top si pe care le consider gresite.
ChatGPT(dupa 11 secunde):
Există aproximativ 4.3% șanse ca adversarul să aibă un as, deci o mână care îl poate învinge pe a ta.
Claude:
Deci șansa ca ultimul jucător să aibă o mână mai bună decât a ta este aproximativ 4, 25%.
DeepSeek (dupa 211 secunde):
Final Answer: The probability the opponent has a better hand is approximately 4.3%
Grok (dupa 156 secunde):
Răspuns final
Șansa ca adversarul să aibă o mână mai bună decât a mea (adică să dețină ultimul as) este: 2/47
Oare unde gresesc toti patru?
"3BB-uri"
Cam asa ceva.
Oricum, situatia asta, cu 10 call-uri, n-o s-o vezi niciodata la o masa de jucatori nici macar medii de poker.
AvalohAlyn întreabă: